Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszegduda
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Nláam volt egy olyan eset, hogy gránáttal dobtam meg szegényt és meghalt, de nem a robbanástól, csak úgy spontán összeesett...
Ez még a patch nélküli változatban volt, lehet hogy ezért; de akár az is lehet, hogy 1 vonalka volt már csak az energiájából... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Utána már hiába próbáltam dobálni bárkit is nem jött össze...
-
gabipaci
őstag
válasz
keszegduda
üzenetére
Laci: Érdekes hogy tegnap a REPAIR pontokat jóváírta, de az érmet meg nem adta be...

-
Antibá
tag
Érdeklődnék,hogy van-e rá lehetőség,hogy az új kijelzőmön 1280X720 felbontásra állítsam a játék grafikáját,mert alapból nem támogatja?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
mcwolf79
veterán
Bakker,ilyet még nem láttam:
Sniper figyel kifele az őrtoronyból,én odarohanok a torony falának tövébe.Na,gondoltam jól kifüstölöm onnan.Kézigránát elő,dobás az őrtorony tetejének alsó oldalára,hogy ugyebár bepattanjon a torony belsejébe.
Erre mit látok: Gránát pattan a tető alsó oldalán,és lám a delikvens meghalt.A gránát csak ezután robbant fel.Biztos agyoncsapta a ''szerencsátlent'',hogy az ütéstől exitált.
Jót röhögtem a dolgon

-
DNS_65
senior tag
Multkor történt, nem voltam nagyon ideges:
Megálltam egy sarok mellett BTR90-el. Állok ott szépen, 0 km/h sebesség,
egyszer csak látom, hogy egy csapattárs fut felém, át a kereszteződésen -
pont nekemfut!
Egy az egyben nekemszaladt, és már adta is nekem a TK-t
Holott ő futott nekem,
én meg álltam.
Követelem h a DICE mon'ggyon le!
-
keszegduda
őstag
válasz
((Piro))
üzenetére
Előszőr nem ártana valami net szerűség ami 512Kbites leaglább.
A többit pedig a játék multiplayer fülén belül megtalálod, nem nehéz, csak kell egy kicsit olvasni. Még nem játszottál 1X sem neten?
MOD:
Ha eredetid van, akkor fel kell dobni a legújabb patchet, ami 1.41-es. Fél gigás fájl, lehet hogy ez miatt nem találsz szervereket, ha egyáltlán ez a gondod.
Fontos, hogy original legyen, mert anélkül csak 1.0-ás verzsönben tudsz játszani, de az elég gáz és csak néhány szerver van, mindez mellett nem számol pontokat sem, tehát nem rankedos... 
[Szerkesztve] -
((Piro))
tag
Megtudnátok mondani hogy hogy lehet vele neten jáccani?
előre is kösz 
-
gabipaci
őstag
válasz
keszegduda
üzenetére
Fent vagyok TS-en. Addig nézem a Halálos Fegyver 2-t

Közben megszereztem a Crew Service Ribbon-t:
- 1 Driver Special Ability Point
- 13 Driver Kill Assists
- 5 kills
egy körön belül
-
keszegduda
őstag
Köszi! Már zsibbad a kezem a sok megköszönéstől...

Gyere a tegnapi szerverre, ott biztos működik rendesen a számláló...
G36E:
Hát nem is tudom, előszőr jó napod kell hogy legyen...fontos!!!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Másodsorban csak mediccel menj és csak is azzal, hogy érezd a fegyvert.
Harmadjára, hagyd 3-as lövésen és NE nézz a célkeresztbe és óvatosan -nem úgy mint az őrültek a fejére kell célozni - hanem 2-3s-os időközönként kell lőni (szintén fejre) és akkor nem szór akkorát, mintha sorozatot lősz vele. Elvileg ennyi, de gyakorolni kell rendesen az biztos...
Mint minden fegyvert ki kell ismerni...mint Nálad pl.: M1A2 (túl erős fegyver)

-
gabipaci
őstag
válasz
keszegduda
üzenetére
Megyek REPAIR pontot gyüjteni. Kéne 10 egy körön belül.
Valószínű itt leszek: 84.244.186.41 -
DNS_65
senior tag
válasz
keszegduda
üzenetére
Grat!
Nekem is összejött mult héten végre a Sergeant Major rang
Nem volt egyszerü, mert pont 1100 ponttal a ranglépés előtt zuhant meg a pontszámolo
rencer
Nekem is vicces volt, mert különbözö szervereken 3x adta meg az uj rangot, mig a BFHQ
meg maradt 50000 pont alatt, aztán a 3. megadásra már a HQ is jóváírta
A 100 m-ről G36E-vel való leszedéshez 1-es lövésre állítod, vagy hagyod a 3 golyo/lövést??
Ilyenkor mit probalsz meg célozni, felsőtest? Mi a trükkje?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mcwolf79
veterán
Kérnék egy pisztolyos&késes szerver IP-t,ami 10000000%,hogy számol,mert meg akarom szerezni az expert pistol combat badge-t. THX

Keszegduda: Neked mi a BF2-s nickneved? Kíváncsi lennék a statodra. Linkeld már be légyszíves a BF2s-es oldalad!
-
mcwolf79
veterán
válasz
keszegduda
üzenetére
Gratulálok Uram
(Tisztelgés)
Végre találtam egy Nekem fekvő szervert ,ami tényleg számolja a pontokat. Még 8700 credit,és megkapom az ezüstsávot
És akkor unlockolom a fénykardot

Még 627 kill és megvan a Combat Action Medal
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
gabipaci
őstag
válasz
keszegduda
üzenetére
Töprengtem hogy mennyi ''RESPECT'' legyen

A héten néztem minden nap hogy mennek-e feljebb a pontjaid. Egyszer mikor én léptem a ranglétrán játék közben, gratuláltál hozzá...
Kíváncsi voltam hogy mit ír ki ilyenkor a csapattársnak. Sajna lecsúsztam róla. De ez a dolgon mit sem változtat. Tényleg szép munka.
Én most a First Sergeant-ra gyüjtök.
Még 5000 pont... -
keszegduda
őstag
válasz
gabipaci
üzenetére
Köszi szépen!

Épp amikor elmentem, megnéztema BFHQ-t és mit látok 89998.
Később visszajöttem és játék előtt ismét megnéztem, akkor már 90000 volt. Előtte azért valami oknál fogva a gép ledobta a láncot és fagyogatott.
Aztán 1 embert lelőttem és Captain lettem... 
Röviden ennyi...
Lassan belejövök abba, hogy 100m-ről leszedek egy embert G36E-vel, ez lehet hogy valakinek kisujjából jön ki, de nekem nem könnyű falat...
Mi akar lenni ez a sok szerk.?
[Szerkesztve] -
gabipaci
őstag
válasz
keszegduda
üzenetére
Gratulálok az új Rankhoz!

Szerk:

Szerk2:

Szerk3:
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
McKenny
tag
válasz
gabipaci
üzenetére
Há jó ! Én ezt nem tudom átérezni hogy milyen lehet lehet koncentrálni eniyre . de ha te igy gondolod akko jó !! de máskor azé illik viszaköszönni !! mert magyart látni ritka igaz az utulsó két hétbe egyre több magyar van mert olcsó a játék!! osztogathatnák inyen nemzeti sport lenne Sztem
Melyik szeveren lesztek?? most nem tudok jönni mert torenten töltök fel úgyhogy majd olyan este 7 től jövök elméletileg!! melyik szerveren leszt? mgegint azon a kiffer nevű izén?? -
McKenny
tag
Gabipaci.,Bubsy látom írni tudtok de olvasni azt nem !!
Jáccotok ugyan azon a szerveren én ellensegnél voltam mondatam vagy 5X hogy hello ti meg nuub modjarara nem olvassatok a chet et -
gabipaci
őstag
válasz
keszegduda
üzenetére
Ok akkor megnézek egy filmet, aztán jövök.
TS-en fent leszek. Amin a múltkor -
gabipaci
őstag
válasz
keszegduda
üzenetére
Mikor leszel?
Én letusolok, kajálok, aztán ha minden jól megy.... -
mcwolf79
veterán
MUHAHA
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Chiefkochtól átvette a ''kedvenc áldozatom'' címet Laukill
Wake-en addig szedegettem le a helikopterét a vadászgéppel,míg meg nem unta,és inkább repült Ő is (megjegyzem hasonlóan kevés sikerrel
). Pedig már nem friss hús a darálóban,igaz,ahogy nézegettem a statját Ő is inkább Karkandon nyomul sniperrel.
Egész jól haladok. 4 nap alatt összeszedtem majdnem 3000 pontot,és nem késes-pisztolyos témán,hanem igazi ''hardcore'' mindentbele pályákon
-
Bubsy8
csendes tag
Én a támogatónak bírom a szövegét.Sokszor fekszem valahol és odaszorja a lőszert,néha meg is iedek,amikor rámüvölt!

-
keszegduda
őstag
Én igazából csak az arab és a kínai szöveget bírmom, de nagyon...

Főleg az orvosaokat!
Csincsú! Ólpieszt kumbulla, kumbula toknháníjááá...
Hászeden....zseriseh...
Lassan 2 éve gamelek ezzel a játékkal és egyszerűen még mindig meg tud nevettetni ez az idétlen szöveg. Ma elvileg leszek, de nem sokat...
-
peti4
tag
SF-ben orosz vagy a következö szöveggel találkozhatsz: ocska!vodka kola.
akik régota nyomják felismerik.
mindenkinek jo game-et. -
csana
senior tag
Köszi mindenkinek a válaszokat!

A VOICEIP-s cuccon keresztül ritkán hallok csapattársakat (ha mégis, akkor az a haverom), és kevés szerveren tapasztaltam, hogy működnének.. -bár lehet hogy hüleségeket mondok- Szal 1ik szerveren lenyomom a ''b''-t, erre hallja a spanom, másik szerveren meg nyomom, de semmi.. (1 szakaszban vagyunk)..
Szóval ritkán hallottam így a népet, ellenben a sereg anyanyelvén bekiabált tájszólások -főleg ha felpörögnek az események, és 14 ember ordít valamit egyszerre- na az kicsit durva..
Ma vettem fülest, és végülis úgy lett megoldva a dolog, hogy az effekteket visszavettem 20%-ra, és kellemesen elcseteltünk ts-en.. (bár nem tiszta a hang -a haver elmondása szerint nem a legújabb, és nem is regeltünk sehova, és emiatt van- de legalább van mindíg..)
Örömmel tapasztaltam, hogy a sima bf2-ben 1 találom szerver számolta a pontokat.. De azt meg nem értem, hogy a SF-ben miért olyan 100 fölöttiek átlagba a pingek.. Vagy ezt csak mi Dunakilitiek éljük meg így?
Bubsy8: összedobhatunk valamit, de az az igazság nem vagyok egy ''ipmágus'', és még nem vagyok képben szerverek terén, pláne hogy a folyamatos kommunikáció hiányban nehéz egyeztetni.. -alt tabozni meg ritkán szoktam miután pársor kifagytam emiatt-
Én csak 1 szervert ismertem a közösből (amit emlegetni szoktam), de az többnyire pang.. A kedvencekbe, meg mindenfélét belement.. Egyébként ha pl elindítom a special f-et, akkor tudok játszani a sima bf2-es pályákon is? -még nem prószáltam- Csak mert abban is látom a kedvencek között a bf2-es szervereket.. -bár lehet hogy tévedek-
Szerintem kék 1-2 szervert kinézni, amin átlagban 20-40-en vannak összesen (30-60ból), és a pingje is megfelel (X<100 játék alatt), és akad jármű, meg kinézni 1-2 hasonló szerver ip-t amin nincsenek járművek, és egyezményesen ezekre kapcsolódnánk.. (bár lehet hogy túlbonyolítok 1 már bevált taktikát, amiről én még nem tudok, ez esetben bocsi)
Ha tudnátok ajánlani ilyen tutkós szervereket, azt bevésem valahova, és automatikusan ezeket meglesem, ki van jelen.. (amúgy ip alapján is meg lehet nézni mi folyik azon a szerveren? -mert én csak úgy szoktam, hogy konnekt ip, és már lép is be, semmi infóval róla-)
Uppsz kicsit hosszú lett
Üdv! -
GameOver
aktív tag
Nekem mindig az a kedvenc kasztom, amelyik éppen hasznos. Az meg, hogy melyik hasznos, függ attól, hogy mit csinálok és melyik pályán játszom.
Az olyan pályákon, ahol sok a jármű és kevés a gyalogos(mint pl. Gulf Of Oman) a gyalogsági harcban jó kasztoknak(Medic, Assault, Support) nincs sok értelmük, sokkal hasznosabb az ilyen pályákon az Engineer (tankozáshoz ez a legjobb), Anti-tank(ez főleg olyan pályákon jó, ahol sok a heli pl. Kubra Damon csak ilyennel vagyok), Spec-Ops(ez a kaszt főleg zászlóvédésre ideális). A Sniper meg minden pályán jó az ökörködésre, de azon kívül másra nem nagyon lehet használni. Talán csak Sharqi Peninsulán hasznos, ha a TV-torony védelmére használja azt az ember.
Tehát igazán nincs kedvenc kasztom, van viszont 2 olyan is, amit gyakorlatilag egyáltalán nem játszom: a Support és az Assault. Ezeknek nem sok értelmét látom. Amire ezek esetleg jók lennének (gyalogság elleni harc), arra van sokkal hasznosabb kaszt is (Medic). Én gyakran játszom Omanon, ott meg ez a két kaszt tökéletesen haszontalan. -
-
csana
senior tag
Nálatok van kedvenc kaszt?
(én medic-es szoktam lenni, mert úgy vettem észre, azokból kevés van..)
Ja és nemtudjátok véletlen, hogy lehet a csapattársak néha irritáló bekiabálásait levenni? -bár igaz optionsban még nem jártam de néha már idegesít hogy: ''hálehadá a lesztednyitá''.. vagy: ''konsala''-
[Szerkesztve] -
Bubsy8
csendes tag
Ha azon nem lesz senki,akkor island:193.93.47.169
-
-
csana
senior tag
Ma 8 körül a 84.244.186.41 szerveren szerzett pontokat 10 percen belül jóváírta a BFHQ..
Meg most nagyon nagy volt a bf2 feelingem: ma tapasztaltam meg először, milyen altilary bombázás közben dzsippel szlalomozni, szinte éreztem a képembe szóródó földszemcséket.. Álat volt! Persze miután kirepesztettünk a becsapódáskor keletkezett porból, centikkel sikerült elkerülni 1 ellenséges tankot szemből...Utána 1 kis autóverseny az ellenséges zászlónál..
-
gabipaci
őstag
válasz
keszegduda
üzenetére
Ja, küzdöttem mint disznó a jégen.
Szombat délelőtt nem leszek. Dolgozom.
Mikrofont lehalkítom. Bár ha csak magadat hallod vissza, a játékot nem, akkor téged halkítalak la a ts-en.
Ha legközelebb játszunk, mindenképp szánjunk rá pár percet, mert csak egyszer kell beállítani...
Nyomtam SF-ben pár kört. Szereztem pár ''alap'' medált. Remélem jóváírja... -
keszegduda
őstag
válasz
gabipaci
üzenetére
Na csoda hogy géphez jutottam.
Legközelebb szombat délelőtt lesz némi időm, ''ha lesz''. Viszont jövő hét hétfőtől szabad vagyok augusztus végéig... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gratulálok a rankhoz, gondolom nem volt egyszerű!
Más: Próbáld meg légyszives megcsinálni a mikrofonodat vagy a TS-t, mert nagyon zavar, hogy mindig visszahallom magam a hangszóróba és így nem tudok rendesen beszélni, mindig megakadok beszéd közben, gondolom észrevetted.
Magyarul nagyon visszhangzik. 
Előre is köszi!
-
Memphis79
aktív tag
tuti nem mennek..................kapják be a péniszt nyomorékok-bezzeg a 2142-es szerverek azok mennek

-
Memphis79
aktív tag
Hi all!
Számolnak már az EA szerverek??
Sztem állnak a pontjaim..........
-
gabipaci
őstag
Laci! Mikor hozzuk össze Neked azt a cirka 900 pontot a következő rank-hoz?

Megcsináltam tegnap a Veteran Explosives Ordinance Badge-t!!!!!
-
gabipaci
őstag
Csalás nélkül? Elképzelni sem tudom!
Itt [link] egyértelműen le van írva hogy mihez mi kell.
De neki sem a pontja sem az érmei nincsenek meg ehhez a ranghoz
Nem mindíg tudsz kiszavazást indítani.
De miért jó az ha kirúgatsz valakit? Írj inkább az adminnak. Abból nem lehet baj.
-
gabipaci
őstag
Bubsyyyy! Hasonlítsd már össze, hogy hány órát játszottál Te és mennyit Ő! És ahhoz viszonyítsd a pontokat... Asszem kicsit le vagy maradva.
(Én nagyon örültem volna, ha az elején 8 óra alatt 2600 pontokat szereztem volna...)
MÓD: [AvRs]MusTanG néven nézd meg! A link szerint ezen a néven játszott...
[Szerkesztve] -
Bubsy8
csendes tag
válasz
|MusT4nG|HUN
üzenetére
Elég gyatrán állsz a 700 pontoddal!Így persze,hogy unalmas!

-
Bubsy8
csendes tag
Holnap 15 óra körü ott leszek:84.244.186.41 szerveren!Jó lenne,ha többen jönnétek.Velem olyan is előfordult,hogy azt hittem megduplázza a pontomat,amikor 2 ember volt az ellenfélnek a szemét átdobott a másik csapatba!Idegesítő volt!!!
Ja,elértem a tüzérségi tiszthelyettes rangot(8000 pont) -
mcwolf79
veterán
Hmm...Akkor összekevertem a két dolgot

-
kerti008
aktív tag
Nem tudja valaki mit kell megnyomni BF2-ben, hogy hasaláskor oldalra guruljon? Vettem egy új gépet és mivel több mint 2 éve nem kellett Windows-t rakni elfelejtettem.(a billentyű kombináció az egérre volt beállítva) Most meg nem találom a leírást a neten.
-
csana
senior tag
Bubsy8 : láttalak tegnap du-n ezena szerveren: 84.244.186.41
Az ellen csapatban lófráltál+kommanderkedtél
Jól le is szedtél 1szer mikorr kommanderkedni próbáltam nyílt terepen.
Amúgy érdekes küzdelem volt: nálunk ritka volt a commander, meg volt hogy (bár többnyire a vesztes csapatban tüsténkedtem, konneksön hiba után bedobott a fölényesen vezető csapatba, és hiába voltak 3-4 emberrel többen, nem engedte, hogy visszatérjek a gyengusabbul harcoló (az ellen minden repcsit birtokolt) csapatba, pedig ott elkélt volna a help..
Meg pozitívan tapasztaltam, hogy beadott egy 2 napja megszerzett medállt, pedig akkor tiszta kuss volt BFHQ felől.. Egy pontot sem írt jóvá.. Erre most megkaptam egy jó adagot
Nah én ha vagyok d.u-n továbbra is 84.244.186.41 szerveren harcolok.. (többnyire a vesztesek közt, és mikrofon nélkül) Annál nagyobb lesz az öröm, ha fordítunk
-
gabipaci
őstag
válasz
keszegduda
üzenetére
Az gáz. megpróbálunk egy másik ip-t?
193.109.252.107 -
keszegduda
őstag
Épp szeretnék felmenni TS-re, de azt mondja szerver full....

-
gabipaci
őstag
válasz
keszegduda
üzenetére
Kiabálj bele ts-be ha jössz. De ha lehet infantryra...
-
csana
senior tag
válasz
gabipaci
üzenetére
A TS progi mennyire húzza le a gépet? Nekem gyengébb a hardweres összképem, és attól tartok ha még a háttérben futna 1 másik progi, akkor bár menne a kommunikáció, de aggatna a játék.. Világosítsatok fel légyszi!
A Belső squados kommunikáció (ami ugye alapból a bf2-ben van) azt közben lehet használni, vagy kizárólag ts, és ha nincs, akkor így jártam, és jól kiközösítenek a népek?
Bár az igaz, hogy a mikrofonom szarakodik a lapomba dugva, és nemtom mi lehet a baj, szal még ez is hátráltat.. (wint meg nem akarok reinstallni emiatt)
Szóval lényeg a lényeg: mennék én is aprítani, ha kell a jónép, csak max nyugtázni tom amit hallok (PageUp). Ha dobtok fel ip-ket igyexem csekkolni, és felvonszolni rá magam! -
gabipaci
őstag
válasz
keszegduda
üzenetére
Én kora délután már itt leszek, majd jöjjön aki tud. Lehetőleg teamspeak-el eggyütt

Toborzok, mert mostanában csak ketten vagyunk, és ez egy csapatjáték lenne.
Írtam az ea-nak másfél hónapja szerverbérlés ügyben. Volt válasz, de csak annyi hogy továbbították a kérést...
-
keszegduda
őstag
válasz
StoneBridge
üzenetére
A magyar szerverek csak voltak, már nincsenek. De nem is baj, mert nagyon gázosak voltak. 10-30-as pingnél akkora laggokkal szembesültél hogy csak na, ráadásul nem is nagyon voltak nagyon tele, max hétvégén, valószínűleg ezért is szűnetették meg. Délután, ha hazaérek, felmehetünk valamelyik szerverre ahányan tudunk és végre egy csapatjátékot láthatunk, laglábbis remélem.

Én megmondom az infantry-s szervereket szeretem, mert nincs az, hogy a levegőből lebombáznak vadászgéppel vagy helikopterrel és nincsenek tankok, csak gyalogság stb.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na majd délután úgy 4-5 körül jövök addigis adjatok a népnek.
-
Bubsy8
csendes tag
Tegnap megkaptam a veterán parancsnok kitüntetést+a combat snipert,de csak a parancsnoki kitüntetést tartotta meg.Ez egy szerveren volt és egy körben,nem tudom mit csinálnak már a nagy üzemeltetők!A sniper kitüntetést már negyedszerre nem tartotta meg,kicsit már kezd idegesíteni!A kiszavazás hogyan működik,erről még senki nem beszélt?Megköszönöm,ha valaki felvilágosítana?!

-
StoneBridge
senior tag
játéktársak,
beszálltam én is a bf2 világába, de jó volna magyar servert is találni, van valami mód erre?
a bf.hu oldalán megadott 4 server közül az egyikre sem tudtam csatlakozni, visszadob, hogy rossz ip címet adtam meg.
tudtok valamilyen közkedvelt servert, ahova járunk?
SB -
gabipaci
őstag
válasz
keszegduda
üzenetére
Erről most lecsúsztam, filmet néztünk. Holnap viszont leszek.
-
csana
senior tag
ThX gabipaci a címeket!
Ezzel sikerült megnyomni valamicskét a statom: 84.244.186.41
Amúgy ezek no wehicles serverek mind? Vagy vegyes?
Érdekes: kaptam valami érmet, erre a BFHQ valamilyen másik érmet írt jóvá..
Amúgy egyáltalán nem lehet változtatni az accountomon? Kicsit zavar, hogy USA-s arc vagyok.. (pedig installnál csillogott a szemem, hogy vannak hunok) -
gabipaci
őstag
válasz
keszegduda
üzenetére
Tegnap nem volt erőm ''utánad'' menni.
Ma vagy holnap leszel?
Új hozzászólás Aktív témák

- Hobby elektronika
- Fotók, videók mobillal
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen program, ami...?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Wise (ex-TransferWise)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B850 GAMING X WiFi + Ryzen 7 9800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Apple TV 4K 2021 32 GB (A2169)
- Új, Gamer félgép - MSI PRO B850-P WiFi + Ryzen 7 7800X3D + Kingston FURY 2x8GB DDR5 5600MHz
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AKCIÓ! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Holott ő futott nekem,
Fontos, hogy original legyen, mert anélkül csak 1.0-ás verzsönben tudsz játszani, de az elég gáz és csak néhány szerver van, mindez mellett nem számol pontokat sem, tehát nem rankedos...
előre is kösz 

:$

![[kép] [kép]](http://img488.imageshack.us/img488/1382/bf22007070712044664pr0.th.jpg)
![[kép] [kép]](http://img488.imageshack.us/img488/6868/bf22007070712044796ez4.th.jpg)