Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
kBagyula
senior tag
Indítasz egy single játékot, persze kinézed a géped IP-jét előtte (pl.: 192.168.0.12) és amikor betöltötte a pályát még nem joinolsz be, hogy ne induljon a kör. A haverjaid a LAN game-ra mennek, majd ott a ''Join to IP'' gombra böknek, bejön egy kis ablakokcska, oda beírják a géped IP címét, a portot nem kell megváltoztatni, és csatlakoznak.
Egyébként az 1.41 peccsben működik - legalábbis nálam a COOP mód is úgy jóval egyszerűbb a dolog.
A botok számát 16-ról 32-re a következőképp lehet megváltoztatni:
Nyisd meg a texteditoroddal a következő fájlt: ''...\Battlefield 2\mods\bf2\AI\AIDefault.ai'' (vagy pl. Totalcommanderben F4 gombal)
és módosítsd az alábbi sorokat a következőre:
echo *****************************************************************************************
echo AIDefault.ai ****************************************************************************
echo *****************************************************************************************
aiSettings.setNSides 2
aiSettings.setAutoSpawnBots 1
aiSettings.setMaxNBots 64
aiSettings.maxBotsIncludeHumans 1
aiSettings.setBotSkill 0.4
rem To spawn more than 15 bots in SP, use the following lines instead of the three lines above.
rem Note that this is totaly unsupported, it will affect your system's performance
rem and may even crash your game. That being said, you will most likely be able to run a lot
rem more bots than 15 on your system.
rem Example for 32 bot game with expert bots
rem aiSettings.overrideMenuSettings 1
rem aiSettings.setMaxNBots 32
rem aiSettings.maxBotsIncludeHumans 0
rem aiSettings.setBotSkill 1.0
run BotNames.ai
aiSettings.setInformationGridDimension 32
run AIPathFinding.ai
rem EOF
A dőltbetővel szedett ''rem'' parancsokat töröld ki, mentd el a fájlt és ott lesz a 32 bot -
-oli-
aktív tag
válasz
HDR renderin
üzenetére
Gyere át a hwsw-re, megtudod milyen a döglés

-
HDR renderin
senior tag
nem olyan pörgös a topic pedig jo lenne ha az lenne...................

-
Filthy.L
csendes tag
tökre véletlenül nincs valakinek 1 fölös eredeti bf2-je??

-
Allien
veterán
Nem akarom védeni őket, de van, amikor egyszerü taktikai hibák sorozata a vereség.
Aki nem warozott így (tehát nem publikolásról van szó), az nehezen értheti. Előre megbeszélnek, és begyakorolnak néhány taktikát. Ha az ellenfél egy másikat alkalmaz, ami űbereli ezt, akkor az eredmény is siralmas lehet. Néha elég, ha 1-2 ember a csapatban sokat egyéneskedik, néha meg az a nyerő, ha valaki külön utakat jár (én mint snipa rendszeressen másutt vagyok, mint esettleg a szakasz többi tagja). Bár, a kommanderen nagyon sok(k) múlik, de azon is, hogy hogyan sikerül az összhangot megtalálni. EZ nagyon nehéz!
Ha voltatok olyan szerveren, ahol egy klán relative sok tagja mondjuk egy oldalra összpontosul, akkor az tuti, hogy a másik oldalnak esélye sincsen! Ha másért nem, azért, mert a klánoknak van egy full online kommunikációja, míg az egyénieknek ugye max a belső, ami meg nem folyamatos.
[Szerkesztve] -
mcmike
őstag
Hmmmm......érdekes, nekem összvissz egy kérdésem lenne a témát illetően:
Ki állítja össze a ''NEMZETI csapatot''???
Még jó hogy nem néztem, mert csak felhúztam volna magam. no comment, kérem kapcsojja ki...
bbchris: RANKED szervert úgy tudsz keresni, hogy bejelölöd a RANKED opciót a szerverek szűrő feltételei között...
-
DNS_65
senior tag
Ti hogyan keresgéletek a szerverek között?
Beléptek a játékba, alt+tab és mondjuk x-fire? Mert elég fos a multi serverkereső része
Melyek azok a serverek, ahol van jó sok magyar esetleg sok ph-s arc?
Ja és azt honnan látom, hogy adott szerver ranked-e vagy sem, milyen kis ikon van a server neve mellett?? -
mirrmur
aktív tag
NNNNNa a magyar ''válogatott'' ismét alkotott a nemzetközi kupában. A Svédek utá na portugálokkal gémeltek, és tökéletesen nyomták a homokzsák szerepét: [link]
-
DNS_65
senior tag
Hi!
Miért van az hogy a bf2s.com-on található pontok nem kerülnek fel a serverre?
Vagy késéssel írják jóvá a szerzett pontokat, eltöltött időt, stb...
Vagy ha nem ranked szerveren jáccok akko nem kapok semmit? -
Filthy.L
csendes tag
Hi! Nem tudjátok véletlen hogy miért tölti kb 5 percig a verifying client data-t?? gépem: 3.1Ghz p4,2gb dd2 533mhz,gigabyte x800gto 256mb,1mbit net...... a textúrákat,hangokat... 1-2 perc alatt betölti. Miért van ez?? Vki help!!

-
csana
senior tag
válasz
HDR renderin
üzenetére
Cső HDR!
Valamit elnézhettél, mert nekem még nincs meg a game
, de
ami késik nem múlik.. Használtan többen is kínálták, de még
hezitálok, mert nem akarok ráfizetni ha netán kétes eredetű lenne
a key.. -
Allien
veterán
Hát, nem nagyon füllik a fogam hozzá, hogy valahol egy kölcsönzőböl kölcsönözzek egy mezei alien ruhát. Az tuti, hogy Alien-s nincsen, varratni nem akarok, és ha mégis akár mind a két verzió lehetséges lenne, elég hülyén érezném magamat a gép elött gubbasztva, mondjuk akár mezei alien szerkóban, és lövöldöznék. Hiszen ez nem lenne méltó egy Alien-re!
Eleve ugye, gombokat nyomkodni, nagy blama lenne, amikor ugye ''van'' telekinéznis, meg hasonló ''pszi'' dolgok!
(lásd ''UFO'' játéksorozat)
-
Oreg_Nene
tag
Valaki segítsen mert belefekszek egy halom claymore-be

Tehát: eddig jól ment nálam a bf2: bekerült egy router a háztartásba + 1 gép böngészésre + 1 xbox 360. Megy a bf2 50-70 ping-el DE ha valaki elkezd böngészni a kis géppel jön azonnal a ''there is a problem with your connection'' szerelmes üzenet. Eltelik 1-2s aztán megy a játék de hát akkora ált megölnek már
Mit lehet csinálni a másik gépen le van korlátozva a sebesség a Netlimiterrel 20/10-re bár nem tudom hogy ez elégséges-e... Please help valaki - router egy dialcom csoda. -
mcmike
őstag
-
LJoE
senior tag
telepítésnél még nem derül ki, csak ha online játszani próbálsz
a regisztráció az egy dolog, be lehet regisztrálni a programot az EA-nél a support miatt
a neten való játékhoz viszont egy accountot kell generálni, de ilyet többet is tudsz generálni
tehát nem kell, hogy megszüntesse az általad regisztrációnak hívott accountját, és játszhat ő is ugyanolyan seriallal telepített játékkal, ilyenkor vannak a gondok
tehát csak megbízható emberkétől érdemes venni
egyébként itt a topicban a 331-es hozzászólástól indul mcmike kérdésköre ugyanebben a témában, olvasd el az arra adott válaszokat, mert már elég rendesen körbe lett járva a téma
[Szerkesztve] -
csana
senior tag
ThX!
Tehát akkor már a telepítés után egyből kiderülne regelésnél, hogy mondjuk már használják a keyt, vagy le van tiltva, ha jól értem.. Akkor elvileg abból nem lehet gond, ha továbbra is tudná a kódot, de én beregisztráltam.. Meg gondolom neki törölnie kell a regisztrációját, hogy nékem engeddje felrakni ugyanazzal a kulcsal.. De javítsatok ki ha tévednék..
Kösz még1X!
-
Allien
veterán
-
csana
senior tag
Hi all!
Tudna valaki segíteni: most tervezek befektetni BF2 gameba, de mivel használt, és nincs tapasztalatom a game regisztrációjával, kéne help!
Hogy tudom lecsekkolni, hogy valid minden, és nem letiltott, használt a cd-key, vagy account, vagy ami kell hozzá? Nem akarom, hogy átnyomjanak..
Köszi a helpet előre is! -
mcmike
őstag
válasz
kBagyula
üzenetére
Ki tudja, idővel lehet hogy kijön majd egy MOD ami az egyik csapat Skin-jeit lecseréli mondjuk ALIEN-re...
Lesz majd:
- rakétás Alien (ez mondjuk lehetne full fekete, és nagyobb darab)
- gépész Alien (alapvetően fekete, szürke olajfoltokkal és egy nagy villáskulccsal)
- support Alien (egy picit kisebb és mondjuk a farkával tartja lőszeresdobozt)
na jó ennyi elég, egy kicsit elméláztam...

Na de a viccet félretéve, a 2142 története alapvetően egy posztapokaliptikus jövőbe repít minket ami szerintem már önmagáman is egy kicsit Sci-Fi témájú. Szerintem...
Egyébként rövid tapasztalataim alapján egy-két ötletet mondjuk pont az Alien filmekből csippentettek a DICE-os fiúk:
- helikopter -> bolygó neve halálból a landoló űrhajó néz ki majdnem ugyanúgy
- tank -> a kerekei egyértelműen és a formája is valamelyest a az előbb említett filmben szereplő csapatszállító jármű másolata
- lépegető -> alapvetően MechWarrior de mondjuk először az Alien-ben jelent meg ez is mint rakodógép...
-
mirrmur
aktív tag
jah. a sok majomból nekem is elegem van egy csöppet. Nem egyszer van olyan hogy futok a vadászgéphez és a paraszt látja hogy én érek oda előbb erre lelő, vagy kilövi a vadászgépet....
A multkor is volt ilyen omanon 64-es mapon hogy a sut kilőtte mielőtt odaértem voln engem meg lelőtt. Visszaszülettem pont be tudtam szállni a mig29-be. Elkezdtem kergetni a szarmajmot és lelőttem. Felszállt megint lelőttem (TK de nem érdekel) ez ment vagy 6x. már ki akart rugatni, meg kurvaanyázott. És ez egy olyan ember volt aknek 1 csillagja volt.... Sejtem hogy hogyan szedett össze annyi pontot... -
Allien
veterán
o.k., nem annyira arkade, mint az UT, ez tény!
Bár az ottani játékmódok plussz szórakozást ígérnek, ezért is játszottam egy kicsit a 2004-l, de, végül elég hamar abba hagytam. Nekem speciel a Mohaa jön be, de örülnék, ha ötvöznék a BF-l!
Ami a 2142-t illeti, a Titan mód rendkívüli segítség a csapatmunkára, még ha az emberek egy része nem képes az összjátékra, azért aki igen, azoknak ez jó lehetősség! Hiszen, nem kell gyalogbékát játszani, a titánról azonnal lehet startolni, egy relative nagy körben gyorsabb csapatmozgást tesz lehetővé, mint akár a ''heli''. Nem is beszélve, hogy a swap pontokat lehet bőviteni, a szakaszparancsnok kütyüje, ha jó helyre rakja, az ellenfél csak pislog, milyen gyors az ellenfél!
Bár, a tankokat legyengítették, relative, a lépegető viszont kemény ellenfél. Igaz, a tankok is jók, csak ne kerüljön a hátába senki, mert akkor 1 lövés 1 tank. Ha az illető nem ugrik ki azzonnal, hanem mélázik egy másodpercet, akkor már halott is!
De a lépegető sem fenékig tejfel, ha az ellenfél gyalogosai bujkálnak a romok között, és össze játszanak, akkor az is hamar kidölhet!
-
mcmike
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Igen, jól gondoltad, nem erre a fajta realitásra gondoltam...

El lehet elmélkedni azon, hogy a játék egyes hibáiból / adottságaiból fakadóan kialakulhatnak az alábbi dolgok:
- járművekre várás
- esztelen rohangálás
- camp-elés
- stb...
Amik persze idegesítőek tudnak lenni. De ha ''olyan nagyon'' realitásra vágynék, akkor természetesen elővenném a SWAT4-et a polcról. Realitás alatt azt értettem, hogy a környezet amiben harcolunk az valamelyest tükrözi a valóságot (kezdve az 1942-től a Vietnam-on át). Én úgy vélem hogy a Battlefield sorozatban sikerült jól eltalálni a játszhatóság és a realitás (amúgy egymásnak élesen ellentmondó tulajdonágok) közti arany középutat.Ezért nem sorolnám egyértelműen az ARCADE kategóriába, oda talán inkább az alábbiak valók:
- Unreal Tournament
- Quake
- Prey, stbstb...
Azért egy ilyen fizikával megáldott játékot nem neveznék ARCADE-nak. Habár a sebzésmodell itt-ott hagy némi kívánnivalót maga után, ennek ellenére szerintem egy olyan játék amelyben bőven akad lehetőség a taktikázásra (természetesen ha a csapattársaknak is hasonló az igénye...
) Pl: INFANTRY szerverek... 
Természetesen a 2142-ben lehet hogy finomítottak a csapatmunkán, sajnos látatlanban nem tudok véleményt alkotni róla. Egyébként éppen gondolkodóban vagyok a megvételén...
Ugyanis a Sci-Fi téma a kedvenceim közé tartozik (Alien sorozatot + sok könyvet is beleértve)
-
-
Archer
őstag
Régebben elég sokat játszottam a BF2-vel, aztán eladtam, mert elegem volt már a sok hülye bénázásából. Nem azt mondom, hogy én hű de profi vagyok, de legalább próbáltam ésszel játszani. Mindenki rá volt kattanva a vadászgépekre meg a helikopterekre, közben meg a legtöbb ''pilóta'' 10méter után lezuhant vagy nekiment egy fának. Sokan csak rohangáltak össze-vissza meg nagyban campeltek, szóval kicsit meguntam. Mostanában gondolkodok, hogy újra beszerzem, bár szerintem jobbna járok, ha megvárom az AA-ot. Csak úgy tudom, annak még nincs kiadója.
-
bbchris
senior tag
A BF2 az Arcade játék és nem igazán a realisztikára mennek rá és szerintem egy kicsit messze is van tőle mint ahogy a 2142 is . AZ igazi realisztika az Operation FLashpointban és majd nemsokára az Armed Assaultban lesz , ott abban tényleg realisztika van . BF2-ben ami most igazán jó az a botok-nak a mozgatása már kezd Opflashpointos lenni csak ugye fel kell nyomni a Bot difficultot pl 0.7-re vagy 1.4 -re . De a többi az tényleg messze van a realisztikától . AZért aki játszott az Opflashpointtal az tudja hogy ott teljesen más mozgások és sebzések voltak , és a járművek is jóval élethűbben mozogtak . Sajna ez van a Bohemiások azért nem mindent adnak ki a kezük közül .
-
Allien
veterán
válasz
mcwolf79
üzenetére
Kicsit másképpen látjuk, de ez nem baj. De, sajnos úgy veszem észre, hogy a lényeg a gépesitett eszközökön vanak. Legalábbis, az 1942-ben ugye alig-alig voltak, de nagyon erőssek voltak, viszont éppen azért, mert kevés jármű volt, ezért harcoltak érte, hogy ki üljön bele. Viszont, ha sok lett volna, akkor tuti másképpen alakul (részben ezért is volt extra sikeres a DC). A BF2-ben már több gépesített eszköz volt, de nem sokkal, még ez is kevés (szvsz). Viszont a 2142 Titán módban igazi kincsesbánya. Eleve, a titánon minimum 4-6 ember vígan elvan, amíg megvan a pajzs, addig őmelettük kell az 5 silót kergettni, majd ha lemegy a pajzs, még bevédeni a titánt, vagy éppen az ellentitánt támadni. EZ igazi taktikázásra ad lehetősséget, ilyen még nem volt a BF történelemben. Én, mint írtam, nem vagyok egy extraerős csatagép, mégis, a budy listában több olyan is van, akik teljessen ismerettlenek, és mondjuk angolok.
A BF2-ben pedig az SF módban voltam ''sikeres''. Ott is több eszköz segített, és főleg a köteles cuccok hoztak extra lehetősségeket (meg az orosz heli a khirályság), amit sajnos nagyon kevesen értékeltek. Pedig jól kombinálva az eszközöket, és csapatban együttműködve, nagyon jól el lehetett boldogulni. Az alap BF2-ben pedig inkább a ''buta'' rohangálás ment (meg a tank/repcsi/heli megszerzése), bár kétségtelen, taktikázni ott is lehet, és kell is.
De, kinek mi, ugyebár. Sokan nem így érzik, sorry.
-
mcwolf79
veterán
Sztem Mcmike nem ilyenfajta realitásról beszélt(aki ilyen realitásra vágyik,az a Rainbow Six-el vagy a Swat-tal nyomul).
Azért nem kell így leértékelni a BF2-t,mármint abban az értelemben,hogy majdnem le Quake-eled.Azért ide is kell taktika.Igaz,hogy publicon inkább csak a hentelés és fraggyűjtés megy,de így látatlanban (sztem) a 2142-ben sem az az összehangolt taktikázás megy.Igaz,gyanítom a Titan-módhoz kell bizonyos szintű csapatmunka,de én ilyen szempontból nem tartom sokra,mert egy az egyben UT Onslaught koppintás
Olyanok meg mindenütt vannak,akik b@sznak a commander parancsára,és mennek ész nélkül amerre ők akarnak.Az ilyenek egyszerűen használhatatlanok a csapatmunkára.Ez van,engem is irritál pl.mikor a kis köcsögök lelőnek,mert hamarabb szálltam be egy járműbe,és őneki éppen pl. repkedni támadt kedve(mert a szárazföldi harchoz láma).
Egyik sem jobb sztem a másiknál,van akinek a BF2 jön be,van akinek a BF2142.De azt be kell látnod,hogy a környezeten kívül más jelentősebb (önálló ötlettől vezérelt) fejlesztés a 2142-ben nem történt.Lehet hogy van néhány új kaszt,de pl. a pályák mennyisége(annak ellenére hogy valószínűleg a házi-pályakészítők által készített pályák gyarapítani fogják ezt a számot) még így is kevés indulónak.
Mindenki játszon a neki tetszővel,sztem mindkettőnek megvan a rajongótábora.Megférünk egymás mellett
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
Játszik még valaki az SF-l?
Jómultkorjában nyomattni akartam e kedvenc játékomat, és bizony, alig volt szerver, amin lézengett is valaki!
De, az AF is ilyen, sajnos, bár, azzal mintha többen nyomultak volna. Lehet, ma este hagyom a 2142-t (titán módot kilőtték a bajmok
), és megpróbálom a BF2-t, vagy az SF-t.
Hátha. -
Allien
veterán
BF2 és a realitás, hát, jó távol vannak egymástól! Egy M95-l eltalállak, ha fexel, és nem fejbe (hanem mondjuk a válladon hatolna be a lövedék a testedbe), marad két csíkod! HOL reális ez, amikor ebben az esetben, az egész testeden átmehet a lövedékem (persze, ez is tulzás, de a létfontosságu szerveket szétcincálná secperc alatt), nem halsz bele? Ez olyan LOL szagu az EA felé.

Ennyit a realitásról, meg a BF2-ről!
persze, a 2142 sem jobb ilyen szempontból. Csak másabb. Kinek mi, szvsz, az jobb (2142), nekem, aki nem szeret ész nélkül a darálóba menni. (mert bénácska vagyok, és jobban szeretek taktikázni, ésszel harcolni)
[Szerkesztve] -
-
mirrmur
aktív tag
-
Templ@r
tag
válasz
LadaLord
üzenetére
LadaLord!
Ha mondjuk eddig 3 fegyvert unlockoltal, akkor: Belep valaki SF-et jatszani az accountoddal, ezutan rogton fogsz kapni 3 uj unlock lehetoseget. Ezeket a lehetosegeket alap es SF unlock fegyokra is felhasznalhatod. Tehat ha te mondjuk az F2000-et szeretned, es nincs meg unlockolva a G3, akkor elobb unlockolod a G3-at utana pedig az F2000-et. A kovetkezo rangvaltaskor pedig nem egy hanem ket unlock-ot fogsz kapni. Remelem elg ertheto volt.
Magyar ranked meg mert azert nincs, mert szinte az osszes szerver linuxos es a kedves EA meg nem adott ki linuxos szerverre 1.41-es patch-et. -
kBagyula
senior tag
Talán egy magyar ranked van ha jól sejtem. Keress rá a belső keresőben az ''EA HU'' szóra és kidobja, ha megy. Ígérték korábban a Doctors Rise klános srácok, hogy lesz saját ranked szerverük, de eddig még nem kaptak az EA-tól ranked patch-et a szerverükhöz.
A többség egyébként az ''Antik'' szervereken játszik, ami nem ranked, de van saját rangrendszere.
-
LadaLord
aktív tag
Jah, és mostanában csak nekem talál a megszokotthoz képest jóval kevesebb szervert, vagy másnak is? Meg tényleg, a magyar szerverek hova tűntek?
-
K@k@du
csendes tag
Helló!
Kérdésem lenne. Régebben elég sokat játszottam BF2-vel, de utána leálltam vele, de most újra elővettem, de nem találok magyar szervereket. pedig régen voltak. Írjatok már párat légyszives , vagy hogy hol játszanak többen magyarok!
Előre is köszi! -
kBagyula
senior tag
Nyilván maradtak, de én is játszom néha a 2142-vel is, és az első fenntartásaim vele szemben kezdenek eltünedezni. Valahogy optimalizáltabb lett jóval a BF2-höz képest. Nincs annyi furcsa anomália benne, mint a BF2-ben. Pedig a gépem sem egy hűde nagyon komoly vas már.
Egyébként a realisztikáról annyit még, hogy nagyon ügyesen átültették a jövőbe a BF2-t és ötletekben/lehetőségekben sincs hiány. A pályák egyenesen baromijók, sokat szívesen látnék belőlük a BF2-ben is. -
mcwolf79
veterán
Én sem félek attól,hogy kiürülnek a BF2 szerverek.Sokan vagyunk,akiknek idegen ez az új BF.Ahogy hallom(olvasom),elég durva BUGok vannak benne(többezres pontszerzés).

Bár én momentán kb. 3 hónapja nem voltam online a BF2-n(gépcsere),de talán a héten visszakötik a netet,és akkor I'll BE BACK![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mcmike
őstag
válasz
kBagyula
üzenetére
Hát azért még maradtak elegen...

Nem is baj ha az ''aprónép'' átmegy 2142-re sztem, csak újdonság hajhászás miatt nem fogok váltani.
Az igazi veteránok csak-csak megmaradnak a jó öreg BF2-nél...
Nekem valahogy unszimpi a 2142, pont azt vesztette el amiben a 2 jó: Realitás
-
kBagyula
senior tag
válasz
HDR renderin
üzenetére
Ettől független tolom néha, de a meló miatt azt sem nagyon, bár az tény, hogy a 2142 megjelenése óta sokan átáltak sajnos az új játékra.

-
HDR renderin
senior tag
ugy látom ez a topic sem pörög már.

-
HDR renderin
senior tag
akarok menni rankedre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ugy várom már hogy legyen meg az eredeti!!!!!!!

-
LadaLord
aktív tag
Hi mindenki!
Lenne egy kérdésem. Lehet, h már más is kérdezte, de lusta vok visszaolvasni azt a párszáz hsz-t. Szal a kérdés: az mitől van, h nem tom unlock-olni monnyuk az F2000et, vagy az L96A1-et, meg így minden második unlock-olható fegyvert? Haverom eddig minden előléptetésnél kettő fegyvert unlock-olhatott, én meg csak egyet, pedig ugyanazon a szinten vagyunk. Ez attól van, h nekem nincs Special Force-om? De haveromnak sincs... Vagyis ő még a legelején játszott vele egy kicsit, de annyi. Azóta nincs neki meg semmi. Szal ez mitől van? Tudok vmit csinálni?
Köszi előre is a választ!
Üdv! -
bbchris
senior tag
válasz
HDR renderin
üzenetére
Hol keressem az általad adott linkben a videót , mert nem találom .
-
mirrmur
aktív tag
a magyaroknak nem volt sunnyogó ''brigádjuk'' aki a főbézt közelitette volna. Ez hiányzott. És a Svédek iszonyat jól kooperáltak a gyalogosok és a páncélosok között (gondolj bele ha megsorozzák a tankot APC-vel, kap egy lövést az ellentanktól és még ráadásul 2 válravehető kézi buzerátoros is megkínálja). Igen agresszív leróhanós és Pörgős! gamét nyomnak a svédek. Mondhatni villámtaktika. És ez kell. Aki ezt jobban megvalósítja az győz.
-
Templ@r
tag
Végignéztem az első kört. Mondjuk nekem egyaltalan nem jott le, hogy egy az egyben olyan uberfaszak lettek volna a Svedek. Az elso kor legnagyobb magyar bakija szerintem, hogy hagytak ellopni a tankot, illetve hagytak odaig fajulni a helyzetet, hogy erre lehetoseguk legyen a Svedeknek. Eddig a pontig pariban voltak a sracok.
Az mondjuk alap hogy a pancelosok egyutt jarnak, amit a svedek remekul alkalmaztak, ezt magyar oldalrol nem nagyon lattam...
[Szerkesztve] -
HDR renderin
senior tag
szeva!
most megjelöltelek IWIW-en.
irtam egy üzit is majd légy szíves olvasd el.
köszi
ez micsoda hogy a svédek jobban nyomják????
ez egy baromság...

ilyet nem szabad mondani.....
majd én ha fent lennék!!!!!

ismeritek Keszegduda kolégát?
ha igen akkor,én vele szoktam nyomni és mindig frankon összejátszunk.
-
tkesy
őstag
Jóllátom, a ''nemzeti team''-et a JCSR + sg-s haverok tették ki...?

Akkor nme is csodálkozok az eredményen, de azért az égő, hogy az összes pályán 0-ra pörögtek...
Azért ehhez már tudás kell...

Jó lenne egyszer tényleg normálisan összeállitani egy csapatott....
ui.: a közvetitést le lehet tölteni valahonan? Szivesen megnézném, mit alkottak a svédek, csak akkor éppen éles cb meccs volt, mig a technika közbe nme szólt...
[Szerkesztve] -
bbchris
senior tag
Az a helyzet hogy 1-2 magyar csíter most megbukott . Ismerős egy-két név akikkel anno a magyar szerverekkel játszottam és bizony akkor panaszkodtam hogy csalnak , most ugye nem lehetett és jól meg is járták . Ennyi . Nem bántom őket mert eszemben sincs , itt ugye nem lehetett Bugokat használgatni meg a fal mögül lövöldözni meg örökéletű tankokkal járkálni . Én ebbe úntam bele , és azért ez az állításom mert játszottam angol , holand , lengyel stb szervereken és ott ilyen gondjaim nem voltak . Ott mindig lehetett játszani normálisan .
-
mirrmur
aktív tag
A svédek piszokul jól nyomták eddig az összes mejelent BF változat alatt. Úgymond n''nemzeti'' game náluk a BF...
Én is megnéztem, szerintem nem csaltak. Ennyivel jobak és pont.
Aki akar és van iwiw hozzáférése az keressen rá a battlefieldre... -
-
LJoE
senior tag
válasz
kBagyula
üzenetére
kid kártyát

nem számítottam volna győzelemre, de ez durva volt
viszont a két elmebeteg közvetítőcsávó tetszett
szerintem rohadt profin nyomták, jókat röhögtem a dumájukon
az durva volt mikor Zataron felszállt a heli, onnantól vége volt...
egyedül hogyan nyomat TV missile-okat? én ha átváltok a lövész helyre, nekiáll forogni a chopper
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
hát ezek a svédek ronggyá csapkodták a magyar teamet

de érdekes kis közvetítés volt
Sweden - Hungary
Mashtuur city
round 1 156 - 0
round 2 190 - 0
Zatar wetlands
round 1 186 - 0
round 2 166 - 0
Új hozzászólás Aktív témák

- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Witcher topik
- PlayStation 5
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Parfüm topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HP ProBook 450 G5 I5-8250U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- DELL OptiPlex 3050 SFF / i5-7500 - i7-7700 / NVME M.2 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / HDMI / több db
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite Megkímélt állapot 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.avpuniverzum.extra.hu/image/avp2alien_1.jpg)

.![[kép] [kép]](http://www.bistudio.com/pics/buy/ARMA2.gif)