Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszegduda
őstag
válasz
gabipaci
üzenetére
Épp hogy csak fél órát mentem fel, nem többet.

Nem baj, majd ősszel kezdődik igazán meg a nagy game, addig gép fejlesztés alma. Őszre ill. késő nyárra tervezem egy 8800GTS megvételét és még 2 GB ramot. Igaz a lóvé már most megvan, de minek, ha nem tudom kihasználni, inkább kint vagyok a szabadba és szerelek.
-
gabipaci
őstag
válasz
keszegduda
üzenetére
Hónap végén megérkezik az új ram a gépbe.
Ahhoz nem muszáy újratlepítenem az xp-t, ugye?
Mert ha nem, akkor holnap újrarakom, és talán megoldódik a mikrofonos gond.
Próbálgattam a repülést.
Érdekes hogy ha nem csak full gázon megyek, valamivel könnyebb és sikeresebb a dolog.
-
GameOver
aktív tag
válasz
keszegduda
üzenetére
Elég, ha az Options-ben beállítja a ''Use English voice only''-t(vagy valami hasonlót).
-
kennyke
aktív tag
válasz
keszegduda
üzenetére
Huu, akkor gyorsan keresek valami ismerőst, jól jön majd az a 3 fegyver

-
mcwolf79
veterán
NGO ''optimalizált'' drivert fel ne tegyen senki!!!!!nem tudom,hogy más kártyáknál jó-e,de Nálam a 8800 GTX-el néha olyan citromsárgában pompázott az egész csatatér,hogy''öröm'' volt nézni

Szedem is lefele,mert sz@r
[Szerkesztve] -
keszegduda
őstag
válasz
gabipaci
üzenetére
Lehet hogy lesz némi időm, de sosem biztos.

Valamikor jobban megy a heli, de ahhoz pörgős game kell és sokat menni a helivel. Fél óra és bele is jövök.
Te is jól nyomtad azért.
És nem utolsó sorban meg kell tanulni az arab szöveget, hogy gyorsabban tudj majd reagálni, mert azért meglátszik néha hogy még nem megy. 
-
gabipaci
őstag
válasz
keszegduda
üzenetére
Ne viccelj már! Ki visz akkor engem repkedni?
Azé' vagányan nyomod, hogy helivel minden szemrebbenés nélkül átrepülsz egy csatorna-nyíláson...
Amúgy Kubra Dam-on nem sokat nyomtam még. -
gabipaci
őstag
válasz
keszegduda
üzenetére
A c:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\ mappából elindítom a BF2VoiceSetup.exe file-t, miután megváltoztatom a mikrofonom beállításait, és nyomnok egy mentés-t, kiírja, hogy hibát észlelt és leáll. Miért? Valakinek van ötlete?

-
kennyke
aktív tag
válasz
Intruder A 6
üzenetére
Értem, köszi.
És van rá mód, hogy a megvásárlása nélkül unlockolhassam? -
gabipaci
őstag
válasz
keszegduda
üzenetére
Mára ennyi.
Megpróbálom valahogy életre kelteni a microfonomat.
Nem ártana ha én is tudnék beszélni...
Látom most kommanderkedsz.
Sok sikert.
-
feka007
veterán
válasz
keszegduda
üzenetére
Pont most jöttem le a gameről.
Mostmár nem megyek vissza 20 percre, majd legközelebb. 
-
keszegduda
őstag
Ok. Jöhettek oda.
EA UK S18 -
gabipaci
őstag
válasz
keszegduda
üzenetére
Én elég sokat fent voltam ma, de még maradok is.
Irjd meg hol és mikor.
S18? -
GameOver
aktív tag
válasz
keszegduda
üzenetére
Én megyek! Azt még nem tudom, hova. Egy biztos: nem kés-pisztoly szerverre. (Talán a TV2 - Gulf Of Oman-ra.)

-
keszegduda
őstag
Esetleg valaki jön majd fel? Jelezzen a fórumba kb. 7-ig, utána eldől, hogy ki jön és ki nem.

-
kennyke
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Ezennel én is csatlakozon , a fórumhoz
Nemrégóta játszom a bf2-vel, és lenne is egy számomra fontos kérdés.
A G36E fegyvert hogyan lehet megszerezni a medicnek?
Azt olvastam hogy kell hozzá a SF vagy az EF (ez meg is van), de onnan hogyan tovább?
Láttam nemrég nyomtatok egy közös gamet, legközelebb én is csatlakozom, ha nem baj
-
feka007
veterán
Így állok több mint 2 hét kihagyás után: [link]
-
feka007
veterán
válasz
gabipaci
üzenetére
Én is leléptem a 3. menetnél, majd legközelebb tovább maradok.
A mikrofonból én végig semmit nem értettem, búgott a subwoofer
Majd ha megint egy squadba kerülünk egymással, akkor persze kiemelem a mikrofont 
Legközelebb mehetnénk Dalianra vagy Karkandra is, előbbi a kedvenc mapem
Jah, látom Karkandon voltatok, csak akkor én már eltűntem.
[Szerkesztve] -
gabipaci
őstag
Remek volt, de sajna mennem kellett.
HDR, nagyon ász volt amikor Karkand-on a folyó túloldaláról leszedted a kocsit armor-al egy lövéssel.
Jól repültök. Remélem egyszer majd én is.
Eltaláltad Laci, tényleg nem sokat voltam még heliben, és örülök hogy nem önzőztél

Legközelebb is jönnék, ha nem zavarok.
Nem vagyok még nagy spíler, de néhányat azért leszedtem.
89 óra játék után ennyi tellett
Nem szóltam közbe mikrofonon keresztül, mert:
Melyik gombot kell megnyomni?
Jó a sima jack dugós mic is, vagy usb-s kell?
Az elején én sem értettem hogy mit mondotok, de felvettem a hangotokat 100%-ra, és az effektet meg 20-ra vissza.
Igy már értettem is amit kellett...
Jók voltunk...voltatok
-
Intruder A 6
aktív tag
Hali!
Jó volt ma a játék!
Remélem máskor is összejövünk páran!
Általában egyedül szokatm játszani nem nagyon találok normális csapatot! -
feka007
veterán
A mikrofont nem értettem, nagyon halk. Lehet, vhogy állítani, hogy hangosabb legyen a játékban?
-
gabipaci
őstag
nézem

-
feka007
veterán
válasz
keszegduda
üzenetére
Megyek

-
keszegduda
őstag
EA UK S18
Wake Island 2007 van. Már csak mi hiányzunk. -
HDR renderin
senior tag
válasz
keszegduda
üzenetére
Midnjárt jövök!
elmegyek kajálni meg stb utána gyüvök!!!
Addig irjátok meg hova és mikor!!!
NA CSÁ -
keszegduda
őstag
Na megjöttem, várjatok keresek egy szervert!

-
HDR renderin
senior tag
válasz
keszegduda
üzenetére
MONDOM JÖVÖK ÉN IS!!!!
MEG TÖRTÉNT EGY VÁLTOZÁS NÁLAM:az uj random megvan

[Szerkesztve] -
gabipaci
őstag
Mindenki csak kérdezi...

-
feka007
veterán
Hú de ideges lettem most a játékban
Nemtom , hogy miért, csak úgy... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na akkor hova megyünk warozni?
-
gabipaci
őstag
Figyelem a fórumot, és én is megyek.
PH gabipaci néven... -
mcwolf79
veterán
Én sajnos holnap reggel 7-ig melózok,akkor jövök
Bár gyanítom,hogy akkor a jónép még durmol 
-
feka007
veterán
válasz
keszegduda
üzenetére
Mr.Chris007

Megyek, gyakorlok
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
válasz
keszegduda
üzenetére
Rendben, nekem sztem jó lesz, késő délután és este mindig ráérek

-
keszegduda
őstag
válasz
feka007
üzenetére
6-7 óra körüli időpontra gondoltam. Feltéve ha jó Nektek.
Na mindegy majd körbenézek hogy melyik szerver lenne ideális, és majd beírom a fórumba. Ha netán nem lennék, akkor a munka miatt nem vagyok, de szinte 99% hogy leszek ez időtájt. Figyeljtátek majd a fórumot és tegyétek a prefixumba (
) hogy PH. -
feka007
veterán
válasz
keszegduda
üzenetére
Hova menjek?
Én megyek ha cool az időpont, csak add meg a szerver nevét...és persze az időpontot

-
HDR renderin
senior tag
válasz
keszegduda
üzenetére
én megyek!!!!!
-
DNS_65
senior tag
válasz
keszegduda
üzenetére
Köszi a választ, az előző hsz-ból nem lehet kihámozni a lényeget, akkora a káosz benne.

Lac, most már tudunk majd beszélni is, ha netán összefutunk ismét (amit nagyon remélek).
-
keszegduda
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Ízlések és pofonok.
Valakinek nagyon bejön az RTS valakinek a FPS például. Ezzel talán meg is magyaráztam mindent. Mostanában én sem megyek fel knife szerverre. Max ha kell egy badage, de még akkor sem, mert nem izgaz különösebben. EA UK S18-on elég kemény emberek vannak, jól nyomják, oda kell menni; ott ha beindul a game, csőcstül jönnek a kill-ek és a dead-ek. 
-
feka007
veterán
válasz
HDR renderin
üzenetére
Én mindig máshol

-
feka007
veterán
válasz
keszegduda
üzenetére

-
mcwolf79
veterán
válasz
keszegduda
üzenetére
Hát ez így nem teljesen igaz. Én pl. 2 körnél többet nem tudok ilyen P&K szerveren,mert egyszerűen unalmas. Ha ez bejönne,akkor inkább CS-znék. Én szeretem a repcsiket,és pont a járművek adják szerintem a BF2 sava-borsát.
Másik dolog,hogy a pontokat tekintve sem teljesen fair a dolog,mert most hogy a 2 csapat lehasal egymással szemben és úgy durrogtatják egymást,miközben a medicec és supportok tápolják őket... Nem valami változatos,és nem adja vissza az ember skilljét,mert oké,hogy 800 meg 1000 pontokat szednek össze a népek,de így nem nagy kunszt (ugye ilyenkor szokott kiakadni HDR_Renderin,hogy egy private first class szopatja, aki esetleg már lehúzott néhány órát ''normál'' szerveren,és nem csak K&P szerveren nyomul,esetleg nem csak egy kocsiban ülve commanderkedik,várva,hogy a győzelemmel esetleg az amúgyis magas pontértéke megduplázódik
).
Leírtakat nem bántásnak szántam,ne vegye senki sértésnek.
Kieg.: másik dolog,hogy nagyon meg tudja mérgezni a ''lényeget'',mikor 1-2 pöcsfej a szabályokat áthágva egyéb fegyverek igénybevételével aprítja a késsel hadakozó ellent. Admin meg nem mindig van ezeken a szerveren. Velem is előfordult,hogy bőszen pisztolyoztam,néhányan (valszeg házigazdák) más fegyvereket is használtak. Egyszer-kétszer még tűrtem,mikor pedig Én is bevetettem a komolyabb fegyvereket,akkor egyből bannoltak
Kicsit sem voltam ideges
És ez már HDR-ék szerverén is nem egyszer előfordult. Ilyenkor szoktam pokolba kívánni a P&K szervereket,és inkább megyek normálisabb szerverre.
[Szerkesztve] -
HDR renderin
senior tag
válasz
keszegduda
üzenetére
knife and pistol only
voltatok fennt egy páran?
a stats nem irja ki nem tudom miért!!
NA mind1
[Szerkesztve] -
keszegduda
őstag
válasz
HDR renderin
üzenetére
És Te?

-
HDR renderin
senior tag
Hol nyomjátok?
-
gabipaci
őstag
válasz
keszegduda
üzenetére
Én szerver keresőre gondoltam. Mint az all seeing eye pl.
-
keszegduda
őstag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Nem tudom mi a bajod vele, de sokkal élvezetesebb és eseménydúsabb játékban lesz részed. Elárulom, hogy néha még ''vakarózni'' sincs időm..

-
keszegduda
őstag
válasz
feka007
üzenetére
Csak akkor tudsz átmenni, ha egy ember legalább hiányzik a másik csapatból, ahová szeretnél menni. Amúgy nem, mert visszadoob ugyan oda és még le is von pontot, mert öngyilkosságnak tekinti, pontosabban cserben hagytad a csapattársaidat.
De ez csak akkor él, ha AUTO BALANCE ON!
Off esetén 1 vs 26 is kialalkulhat. 
-
keszegduda
őstag
A squadot nem a create-el kell létrehozni, hanem asszem egész lent lesz egy olyan hogy ''manage squad'' vagy valami hasonló. Ha rákattintasz, akkor felette egy picivel megjelenik egy kurzor, ahová a kívánt nevet kell beírni.

A B-bel csak a squadtársak hallják. A V csak a commandernek szól. -
Zee21
aktív tag
1:Van egy füzeted abban benne van 2:meg ha csinalni akarsz squadot akkor lent áttudod írni a nevet....
B-vel ha leader vagy kommanderrel beszélsz vagy V-vel (v asszem inkább
)
Nah ha leader vagy V-B vel commander avagy csak a saját squadod
ha csak member vagy akkor csak squadodal persze ha ts-t használsz akkor az egész csapattal..... -
Stalker-2572
veterán
válasz
HDR renderin
üzenetére
Minden K&P-s monnyon le!!

-
DNS_65
senior tag
Hogyan lehet átnevezni a squadot? Mer az alpha elég béna

Ha gagyogok a b-vel, azt mindenki hallja, csak a csapatom, csak squadtársak?? -
feka007
veterán
Át akartam menni a másik teamhez, erre nem elég, hogy nem engedett, de le is vette a pontokat, annak ellenére, hogy végülis nem mentem át sehova...

-
RapUGround
tag
Ritkán játszok knife and pistol szerveren, amikor igen a poén kedvéért mindig vagy assaultal, vagy sniperrel megyek. 100-150 pontom szokott lenni de az mind combat de kivéve a pár összejövő kill-assist pontot. Jók a knife and pistol szerverek szeretem, de nem látom értelmét annak hogy orvossal egy rakáson lévő 10 hulla mindegyikét revive-li azt jó. Én is csináltam eggyszer kétszer ezért van 1100 revivem. A játékban az én poénom hogy csak combat-ra megyek. Assault a legjobb.
Teamwork-nek a több mint a felét flag az assist meg ezek teszik ki, kissebbik felét az ammo healing revive teszi ki nekem.
Nekem kevés teamwork van, sok combat. ha tartom combat és a team vork arányát akkor mire colonel leszek, akkor 100.000 combat és 46.000 teamwork lessz kb.
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
válasz
keszegduda
üzenetére
1024-es upload?
Nekem fele sincs 
-
keszegduda
őstag
válasz
feka007
üzenetére
Tudom, mivel nekem volt annó 512/512-es netem, ami szar volt, mert wireless. Amikor átváltottam DSL-re azóta jó, de sokkal nagyobb a pingem., de ez nem nagyon zavar, mert sokkal stabilabb, nem laggol. Érdekes, hogy pontosan akkor mondattuk le a netet, amikor kibővítették 1024/1024-re. Ott akár szervert is lehetetett volna kreálni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
feka007
veterán
válasz
keszegduda
üzenetére
BF-hez a minél nagyobb feltöltés a jobb

-
feka007
veterán
Most nézem, hogy megemelték a netemet 1 megáról négyre!
Ez azért elképesztő egy ilyen szolgáltatótól 
-
keszegduda
őstag
válasz
HDR renderin
üzenetére
Mediccel lehet is. Csak akkor lehet ilyen brutális pontszámokat elérni, ha kb. azonos erősségű a két csapat, így lassan megy le a ticket. Ez főleg a nyertes csapat commanderének jó, mivel duplát kap. Nekem volt már 860 CMD pontom így. Csak lestem....

Ma jön fel valaki, lesz majd időm ha minden igaz egész este.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
feka007
veterán
válasz
HDR renderin
üzenetére
Höhö

-
Csapi007
veterán
válasz
HDR renderin
üzenetére
Az szép.

keszegduda:
-
HDR renderin
senior tag
válasz
keszegduda
üzenetére
nekem meg 1071 a record!!!!
Ez egy KNIFE only szerveren töltént!
Még a first sergeant rangom volt még és sztem egy páran néztek hogy mi van ilyenkor!!!!
nekem 1071 mögöttem meg ilyen 600 ugy hogy mondtam LOOSERek vagytok fiaim!!!!
100 gyilkolás 860 teamwork!!! -
Csapi007
veterán
válasz
keszegduda
üzenetére
Azt nem prefixnek hívják?

-
keszegduda
őstag
EA UK S18 CITY-n vagyok
-
keszegduda
őstag
-
gabipaci
őstag
válasz
keszegduda
üzenetére
A TS régen a TeleSport rövidítése volt, meg a 350-es Jawa-mnak a neve (Twin Sport).
Más nem jut eszembe a TS-ről... Kifejtenéd egy picit bővebben, kérlek! THX
-
keszegduda
őstag
Negyed vagy fél óra múlva megyek fel valamelyik szerverre.
Mondjatok most Ti valamit, ahol jó a ping, csak német ne legyen. Akár lehet magyar is.
AKI PH-s LEGYEN OLYAN SZÍVES ÉS TEGYE BE A SYNTAXHOZ (AHOVÁ A KLÁN NEVET ÍRJÁK) HOGY ''PH'', ÍGY TUDNI FOGJUK, HOGY KÖZÜLÜNK VALÓ. AKÁR LEHETNE EGY KISEBB KLÁN IS.
Mit szóltok?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
keszegduda
őstag
válasz
HDR renderin
üzenetére

Tényleg?
Valószínűleg azért mert minden nap csak statpaddoltak. Ez van, most lőttek több ezer óra játéknak. Bár szerintem az Ő hibája volt.
Sajnálom. -
gabipaci
őstag
válasz
HDR renderin
üzenetére
Vágom most már, hogy miről van szó. Egyik-másik érmet tényleg elég nehéz megszerezni, de ilyen áron azért nem kell. Még egy kés/pisztoly pályára bemegyek, az oké, de egyenlőre még nem tartok ott, hogy embereket toborozzak ilyen célra.

A 7végi összejövetel engem is érdekelne, legyetek szívesek pontosítani mind a szerver nevét, mind az időpontot.
S hogy valami amatőr kérdés ki ne maradjon: ti használtok Qtrackert, vagy valami hasonlót? Vagy egyszerűen csak csatlakoztok és kész. Amúgy DSL-em van (1024/28), cfos-t beállítottam de a ping nem nagyon akar lemenni...
-
Csapi007
veterán
Mikor és hol játszunk?
Mai termésem: [link]
-
feka007
veterán
Jee, van netem
Megyek béefzni 
-
feka007
veterán
válasz
HDR renderin
üzenetére
Én is mennék, de nem fogok, mert még mindig nincs gépemen net

-
Zee21
aktív tag
igen srácok ezt a stat paddolást hagyni kéne kurva szánalmas dolog......
a cheatereket sem értem hogy mi a jó abban hogy nyomják a BAL egér gombot és kapják a pontokat....
ezért pénzt kidobni....pffffff
akkor inkább irok nekik egy kattingatós játékot bf2 hátérrel ahol minden kattintás 1000pont és lenne hozzá még scoreboard...
bár félő még azért is cheatelnének
:

-
keszegduda
őstag
válasz
gabipaci
üzenetére
Azt jelenti, hogy pl.: 3-an vagytok, ahol van egy USA medic, egy USA katona, aki halni fog és 3.-nak egy PLA vagy MEC katona aki ölni fogja az USMC katonát, közben feléleszti az USA medic. Ennél rövidebben ezt nem tudtam leírni...

Vagy pl.: Bemész PLA-ként a Wake Island 2007 pályára a tengerbe és folyamatosan csökken a kocsi ''energiája'' és ezt közben szereled és kapod a pontokat.
És még sok ezer más.
-
kBagyula
senior tag
válasz
gabipaci
üzenetére
A statpaddereket utálják a legjobban mindenfelé.
Példa:
- Összebeszélsz egy haverral aki medic az ellenségnél, kinéztek egy embert az ellen csapatából és lelövöd/lekéseled/c4..., a haverod feléleszti és újra újra... amíg észre nem veszi valaki (admin) és ki nem bannol a szerverről.
- Vagy kempelsz egy pontot, ahol ha megszületik valaki azonnal lelövöd/lekéseled/c4... specifikusan mindig egy adott fegyverrel - ugye, mert szükséged van arra a rohadt badge-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én megyek ha cool az időpont, csak add meg a szerver nevét...és persze az időpontot