Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliensorel
őstag
válasz
wolfman #39923 üzenetére
Igen es sztem is igy van. A jatekos szam megosztasa viszont tenyleg a legaggasztobb. Visszasirom azokat az eveket amikor nyugodtan lehetett jatszani a BF4-el, mert porgott minden azon belul, mindent ki lehetett farmolni, lehetett fejlodni, kiprobalni az osszes palyat, sok volt a player, sok szerver stb. Ez a hardline ota elindult lefele a lejton, pedig nekem az is tettszett volna, lekotott egy ideig de rovid ido utan alig volt jatekos es szerver, ugyanaz a par map, ugyanazon jatekmodok, hiaba a dlc-k, kutya nem jatszott veluk. En a BF1 et par honapja vettem meg jo olcson (mert ujonnan mar akkor tudtam, h nem eri meg az árát), es mar azzal is ugyanez van, rengeteg assignment-et lehetetlen megcsinalni mert vagy a palya vagy a jatekmod nem porog, marha unalmas es szomoru ez, le is raktam emaitt. Ertem, h nem ma jelent meg a bf1, de basszus a 4-et evekig toltam megelegedettseggel. Az 5-nek ugyanez lesz a sorsa szerintem, abba kene hagyni ezt a vadkapitalista szarsagot es vegre ujra igazi jatekokat gyartani.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- Macbook Air 13" M3 - 2024, 8/256GB, 99% akku, Apple garancia ( 102)
- Macbook Air 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 512GB SSD - garancia ( 105)
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest