Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery9112
őstag
Pontosan ugyanígy jártam én is este (lehet ugyanabban a meccsben voltunk). Jó a pálya kialakításában is vannak hibák (miben nincs) de annyi agyatlan ember van, hogy az hihetetlen. Scoutként campel a fél csapat kezdőn úgy, hogy támadni kéne. Meghalok 4 medic körülöttem de fel se éleszt/elsősegély csomagot se dob le........nevetséges.
És tényleg csóri DICE már nem tudja, hogyan lehetne még jobban csapatmunkára bírni a játékosokat. Medicként lehet spotolni az elesett csapattársat, hogy ne skipeljen mert tudod, hogy őt fel kell szedni....régen ilyenre nem volt szükség mert volt annyi esze a játékosok jelentős részének, hogy hahó....medic vagyok....támogatnom kell a csapattársakat.
-
Tegla80
addikt
Uhh,ne is mond mert ilyenbol konzolon is van boven.
En mikor belepek mar ugy kezdem,h atnezem hova kerultem es ha a terdelo oldalan vagyok a kukinak es eselyem nincs migralni akkor mar lepek is ki. Nem idegesitem magam es keresek masik szervert....es ha talal az ember akkor van,h leigaz 1menetben mindent es 1parti 25e+ es √,de ehez csapat kell nem egy marek……
Amugy 9 vagy 10alkalommal toltam mar le,de a napi limit dolog tovabbra sem tetszik mert ha otthonvok akkor menne tobb is. Plusz mar az 500penzt is reg kiszedtem igy oda sem tok menni.(ingyen nem dolgozm azon a palyan,annyira nem jon be.....jo lenne,de nappal.)
Szval johetne valami uj kuldi is....
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- E-roller topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mercedes topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest