Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• catar

csendes tag

válasz daveoff #13269 üzenetére

A mostani és az előző hozzászólásodhoz is.Igazat adok bizonyos dolgokban. (Nekem pl. a 4-ben ,hetekig nem tudtam csatlakozni semmilyen szerverhez,pedig beta tökéletesen futott minden szempontból. Nem valami örvendetes, főleg ha klán tag vagy). Itt is a beta zökkenőmentesebben futott,mint a teljes,egyedül a procim amit nagyon kihasznál,de az első patch,új driver fényében nincs drop,lag. Rettentő zavaró amiket írtál valóban, a matchmaking,server kereső és a többi funkció is nagyon nem okés még. Battlelog bevált a végére, én úgy gondolom mindenkinek,ahogy az Origin is eljutott odáig az elmúlt 1-2 évben,hogy nem zabálja pluszba a procit,átlátható,nem fagy le... erre most ott vagyunk mint kezdetben.
    Ahogy írják a többiek,valóban stabilabban,kevesebb bug-al,csalóval..van dolgunk DE a szerver oldalon egy nagy "frissítést",összes shoti,lovas,Behemoth sebzéséből ( talán még,hogy a vonat,behemoth párost sem kellene minden pályán erőltetni!)vissza venni,finomhangolni,nem beszélve a spec. kasztokról.Nagyon casual lett,sniperkedni a játék történetében nem volt még ilyen egyszerű pl!
    Skinek is feleslegesek,legtöbb hasztalan,giccses...Egyéni szoc.de,ahogy látom,olvasom máshol ,nagyon sok emberkének ez a legfőbb problémája,(lesz-e több,milyen skinek várhatóak) + a Suez pálya!?-(ennyi erővel az összesben,játék modtól függően vagy épp ellenkezőleg lehetne mit variálni!) Kérdem én, nem a ballance,spawn,fegyverek,gépigény,szerver ... szinten kellene a fejlesztőknek először ügyködni!
    Nagyon összetett munka egy ilyen játékot összehozni,olyan nincs,hogy mindenkinek jó minden...Ha egy program fut,működik kiadják,aztán a frissítéseket szépen hozzá. Soha nem lesz kész,nem lesz tökéletes.
    A legfontosabb szerintem,hogy játékos fronton történjen változás,mert a mostani felfogás..nem is tudom minek nevezzem..nem tudok vele azonosulni! Ne a battlepack és társait magyarázzák el kis rövidke videókban, hanem a csapatjáték,kasztok mibenlétét!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés