Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz Darth_Revan #11909 üzenetére
14K volt a Primal? Nemrég volt akciós Konzolvilágban 5K-ért. Én azt bezsebeltem.
(#11920) bul07: Annyira szar a játék a bugoktól, h jobb volt az Origin Access idejében, semmi sem volt benne ezen baromságok közül. Jól sikerült a peccs.
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
boogie84
veterán
válasz whitezo88 #11971 üzenetére
Feltettem én is, rosszabb lett.
Visszatettem a 63-at, nem volt olyan jó, mint akkor volt a 63.
Tegnap már radeon drivert akartam telepíteni mérgemben, estére "úgy ment mintha atomerőmű lenne alatta".
Mi a f... ez??[ Szerkesztve ]
-
-
boogie84
veterán
válasz giornalista #12127 üzenetére
mi van, ha valakinek viszont a magas k/d a célja?
Semmi, ha ezt TDM-en csinálja, ha nem akkor szánalmas az ember!
-
boogie84
veterán
Legjobb a sniper limit lesz. Ha 2 szánalom ott kempel a hegyen sokat nem vesz el más játékából, igaz h a csapatához sem tesz semmit. Én azzal kiegyeznék. Esetleg a votekick.
Ha pontot sem kapna, mert a squad elfoglalja a zászlót, akkor értelmetlen lenne a kaszt, hisz alapvetően nem azért van, hogy ő foglalja el a zászlót, persze be is mehetne, de nem sok ilyen van.
-
boogie84
veterán
válasz Stauffenberg #12623 üzenetére
Ők sem voltak a topon, de a csapat többi tagja pont b..ott nekik segíteni. Csak ők húzták a zászlót...
-
boogie84
veterán
válasz ForRedGlory #12644 üzenetére
Véletlenül nem dobtál el előtte gránátot? Nálam közvetlenül az után nem lő a fegyver.
-
boogie84
veterán
National-en erdekes musor megy, akit erdekel a tortenelem annak jo lehet!
-
boogie84
veterán
válasz sirszevenap #13358 üzenetére
Nálam így van beállítva.
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
válasz sirszevenap #13402 üzenetére
Örülök neki!
Nálam sajna a 1070 pihen az i5 mellett, bár nekem is javított a helyzeten.A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
boogie84
veterán
Ahogy látom most is sikerült egyet belerúgni a játékba.
Most játszottam 2-3 CQ-t. Akad a játék, persze volt egy horogkeresztes csaló is...
Annyira szarul fut, hogy még a ládaosztásnál az animáció is akad amikor a láda balra húzódik.Gratulálok a készítőknek. Kérhetjük inkább az alfát vagy a bétát vissza?
-
boogie84
veterán
Megy a HC. Többször halok FF-ben mintha ellenség lőne le. Fel kell ismerni az ellenség ruháját. Tényleg HC!
Azt sem jelzi ha eltalálsz valakit, nem lehet spotolni.
Erre vártam, de ez most érdekes.A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
boogie84
veterán
válasz FollowTheORI #14223 üzenetére
Nem rossz!!!
Határozottan fel kell ismerni a ruházatot!!
-
boogie84
veterán
Halálos fegyver az biztos.
HC mód: mióta azon játszom a csapat fele kempelő csipa. Mindenki az egy lövés egy halál eseményre várt, és most megkapta! Nem számít, hogy nyer vagy veszít a csapat, egy a lényeg 1 golyó 1 halál.
Nem is szerettek a csapattársak akiknek megírtam, hogy menjenek foglalni kül tk lesz. És aki most szeretné megvédeni őket, annak elárulom, hogy nem arra a zászlóra vártak, hanem végig ott feküdtek volna egy helyben, ha nem pörkölöm homlokon. Volt aki ki sem jött a spawnról..
Biztos nem hitte el, hogy tk-zom.A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
boogie84
veterán
válasz SkyS1gn #14618 üzenetére
Minek igy is egyik legjobban optimalizált game látvány/gépigény szempontból.
Az igaz, hogy a látvány pazar, de hogy ez egyáltalán nincs optimalizálva az is biztos. i7 is pörög 100-on. Ezt nem nevezném optimalizálásnak..
(#14642) raubisoda: Én is már csak médiumon játszom, hogy menjen valahogy.
-
boogie84
veterán
Hölgyek/urak
aki jót akar játszani dropmentesen és lagmentesen az játszon délelőtt 11-ig. Garantáltan minden olyan szépen fog futni, mint délután/este soha. Délután/este csak médiumon megy a játék, míg reggel ultrán is simán fut...
Szerver probléma? Leterheltség?
-
boogie84
veterán
válasz sirszevenap #14794 üzenetére
Próbáld ki most és csúcsidőben.
Vagy magyarázd meg mitől megy sokkal jobban délelőtt mikor kevesebben játszanak.[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
válasz jety91 #14847 üzenetére
Mert ilyen videokat csak ritkan, botokkal tud megcsinalni az ember.
Nalam is volt olyan dobas a bombazoval h mind a hat embert sikerult kicsinalni tankkal egyutt. Ezek az osszevagott videok nem a folyamatos teljesitmenyet mutatja az embernek, hanem pillanatnyit. Hallani h ujjonganak h milyen loves betalalt.
Persze ezeket meg is kell csinalni szoval van ott tudas.A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
boogie84
veterán
Nem tudom mi történt a játékkal, de most monte grappán 100 feletti fps-em van. Élvezet játszani.
Mire jönne a kövi i7-es proci addigra befejezik a játékot és végre nem bétával játszunk...A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
boogie84
veterán
Ma este baromi jól futott a játék. Nem tudom mi van, kezdek bizakodni!
Azt vettem észre, hogy amikor a Quitting... feliratot nem látom akkor van kilépés ALT+F4-gyel.
Ha ezt látom, akkor kilép rendesen. Szerintem akkor még a kilépést indítja, és nem a pályabetöltést ami aztán lefagy.
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
válasz tom_tol #15056 üzenetére
Ha nem ellenség akkor közel mész és bal klikk lenyomva tartva.
Vagy nálad jelen van egy bug?Más: másnál is előfordul, hogy tankban ül és látja a halottakat, mint a medic? Olyan mintha medic-ként ülnék a tankban... Ez is bug?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest