- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tremor
tag
Legjobb az egészbe hogy így se jó , mert egy munkahelyre kellene,ami ugye jogilag nem nyert hangszórót kategóriába tartozik..
-
tremor
tag
nos a #106-nál azt próbáltam elmondani hogy, telepítő lefut,azonnal indul,de batch-bol parancsal ki is veszem futásból,és így tovább tud futni a bat fájl.Ha (nem kritikus) rendszerfolyamatot akarok kivenni futásból,Taskkill-parancsal,folyamatazonosító,vagynév megadással ki lehet venni ,és vissza is lehet tenni futásba,ezt akartam felhasználni de nem sikerült.úgy gondoltam gyorsan megcsinálom a bat fájlt,esetleg exe-t csinálok belőlle,és milyen jól fog kinézni a dolog.....
-
tremor
tag
alaphelyzet mondjuk 4mappa 1setup a 4-mappában vannak a program frissítései,a setup ugye meg a telepítő..
@echo off
setup.exe
cd 1map
1.exe
cd ..
cd 2map
2.exe
cd ..
stb setup.exe-telepítő végzett,futna tovább a bat fájl,de a telepített progi elkezd futni szétveri az első frissítés indítását.
#106)-os hozzászólást ha megtudnád nézni. -
tremor
tag
Csak kiváncsi lennék meg lehet e csinálni bat fájlba,én a programba túrtam bele,amikor lemegy tray-ba és futni kezd,ugy ahogy van kivettem a progibol.....
-
tremor
tag
(#106)-re megkérdezném hogy hogyan oldottátok meg volna??
-
tremor
tag
na ez egy jó hely
köszönöm a "segítséget"
így már sikerült megoldanom__łł
-
tremor
tag
UP
-
tremor
tag
Sziasztok_
kérdésem a következő lenne_csináltam egy bat filét egy telepítöhöz,a lényege az a dolognak,hogy a setup 6 különböző részből áll sorban behívom az exéket ...
megy is minden rendesen de az egyiknél azonnal futásba teszi magát,hogyan tudnám kiszedni...Taskkilll nem megy hiszen nem rendszerfájlról van szó...programkódnév,folyamatazosítót próbáltam de nem megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Yettel topik
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Számítógépház bazár! Lian Li, Kolink, Hyte, DeepCool, Jonsbo. Frissítve:08.06
- Lenovo Thinkpad T495, 14" FHD IPS, Ryzen5 Pro 3500U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest