Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Aktív témák
-
MeanBoy
csendes tag
Hi!
Nem nagyon talaltam ilyen temat, es en epp egy ilyen gepet keszulok venni, viszont felmerult nehany kerdes amire remelhetoleg itt talalok valaszt.
A valasztottam egy ASUS Z84JP az USA-bol. Az addig vilagos, hogy kell hozza venni RAM-ot, CPU-t, meg HDD-t. Viszont az egyik amerikai notebook epitos oldalon (xoticpc.com - mellesleg nagyon jo es olcso) alapbol nincs benne WLAN adapter. Mashol pedig mindenhol az van irva, hogy beepitett WLAN... Most akkor vajon van benne, vagy nincs? A CPU-hoz kell kulon venni ilyen barebone rendszereknel valami hutot, vagy azt adnak hozza? Es a HDD-hez kell kulon valami kabel/csatlakozo, vagy ahhoz is minden megvan?
Elnezest, ha hulyesegeket kerdezek, de most kerultem kapcsolatba ilyen barebone cuccal eloszor. Ha valakinek van meg meglatasa, hogy kell meg bele valami amit kihagytam es fontos, akkor irja meg!
Ja, itt a link, ahonnan venni akarom: [link]
Irjatok gyorsan, marcius 5-ig van idom megrendelni!
Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elfelejtettem a film címét
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest