Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
MeanBoy
csendes tag
Hi!
Nem nagyon talaltam ilyen temat, es en epp egy ilyen gepet keszulok venni, viszont felmerult nehany kerdes amire remelhetoleg itt talalok valaszt.
A valasztottam egy ASUS Z84JP az USA-bol. Az addig vilagos, hogy kell hozza venni RAM-ot, CPU-t, meg HDD-t. Viszont az egyik amerikai notebook epitos oldalon (xoticpc.com - mellesleg nagyon jo es olcso) alapbol nincs benne WLAN adapter. Mashol pedig mindenhol az van irva, hogy beepitett WLAN... Most akkor vajon van benne, vagy nincs? A CPU-hoz kell kulon venni ilyen barebone rendszereknel valami hutot, vagy azt adnak hozza? Es a HDD-hez kell kulon valami kabel/csatlakozo, vagy ahhoz is minden megvan?
Elnezest, ha hulyesegeket kerdezek, de most kerultem kapcsolatba ilyen barebone cuccal eloszor. Ha valakinek van meg meglatasa, hogy kell meg bele valami amit kihagytam es fontos, akkor irja meg!
Ja, itt a link, ahonnan venni akarom: [link]
Irjatok gyorsan, marcius 5-ig van idom megrendelni!
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Revolut
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Asztrofotózás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MSI Katana 2 év garival, bomba áron!
- HP 17-bs075ng kisfogyasztású 17"-os olcsó laptop kezdéshez!!!AkciÓÓ
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest