Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
És fizetnem kell, hogy megnézzem, kik szavaztak rám. És fizessek, hogy szavazhassak tizessel is, hogy másnak az esélyét növeljem az eredményhirdetésnél. Lehet, hogy szarság tekintetében egyedülállók, ilyen baromságok tényleg nincsenek máshol se ingyen, se pénzért, de nekem nincs is rá szükségem. Valószínűleg törlöm magam, úgyis csak az ingyen sms-ért regisztráltam, maga az oldal azóta sem győzött meg arról, hogy nekem szükségem van rá. Csak azt nem tudom, hogy ezeknek az idiótáknak mi tartott fél évig, hogy rájöjjenek, az ingyenes SMS küldés kurvára nem jövedelmező biznisz
. Ezelőtt 5-6 évvel volt egy rakás külföldi oldal, és volt nekünk a 777sms, most meg lehet nézni, mi maradt. Nem véletlenül. Ők már rég rájöttek arra, hogy ebből nem lehet megélni, a barátikör üzemeltetőinek nem volt vajon semmi gyanús abban, hogy nincs egyetlen ingyenes SMS küldő sem? Vagy talán a világtól elzárva éltek idáig, és hirtelen azt hitték, ők találták fel a spanyol viaszt?
. Igazi amatőrségre vall. Ráadásul az SMS-ek végére biggyesztett hirdetésben nagy valószínűséggel senki sem látott fantáziát (szerintem ez érthető), mert én sosem láttam külső hirdetőtől származó hirdetést, csak az oldal saját szolgáltatásait reklámozták, amiből viszont nem lehet kifizetni a számlákat. Már-már olyan szintű a dilettantizmus, hogy arról cikk kéne az SG-re
.
Új hozzászólás Aktív témák
- SkyShowtime
- alza vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Ezelőtt 5-6 évvel volt egy rakás külföldi oldal, és volt nekünk a 777sms, most meg lehet nézni, mi maradt. Nem véletlenül. Ők már rég rájöttek arra, hogy ebből nem lehet megélni, a barátikör üzemeltetőinek nem volt vajon semmi gyanús abban, hogy nincs egyetlen ingyenes SMS küldő sem? Vagy talán a világtól elzárva éltek idáig, és hirtelen azt hitték, ők találták fel a spanyol viaszt?