Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 
			  LOGOUT Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

adriankoooo senior tag ptesza: köszi, jó tippeket adtál amiket majd holnap kipróbálok. Most csak alulról kapott egy színezést, szerintem az csak egy rétegnyi. Joshi: Bambu PLA filament, ahogy írtam. Gyári hőmérséklet beállítás (240), nyomtattam temp towert is, de kb. ugyan úgy néz ki minden szinten. Layer height, alap 0.10mm. Viszont! Bambu küldött egy teszt fájlt, hogy nyomtassam ki és voilá: Még mindig van egy kis érdesség a szélén, de a többi része szinte hibátlan. Csak egy nagyon kis under extrusion az egyik sarokban: Amint megnéztem a teszt fájlt, csak az Initial Layer és Initial Layer Infill speedben különböztek. Gyárilag 40mm/s és 70mm/s van megadva, a teszt fájlban 15mm/s és 40mm/s. Miért nem ez a gyári érték akkor, nem értem. Ki is nyomtattam újra a kulcstartómat, szerintem a változás hatalmas, bár egy két keskenyebb vonal még nem okés, de majd módosítok magán a logón (=vastagabbra csinálom): Infill itt Hilbert Curve. 
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Milyen házat vegyek?
- Battlefield 6
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Autós topik
- Hollow Knight és Silksong
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition (TUF-RTX-3080TI-O12G-GAMING)
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

poli27
 poli27