Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
H2o-pok
senior tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Nos csináltam most egy manuális, "papiros" szintezést, amihez a letölthető gcod-ot kell elinditani. Pei lap nélkül,a 3 csavar állitgatásával. Nos nekem az asztal két sarka közt átlósan (gyárilag) volt benne kb. 0.2 tized, de mindenhol kellett korrigálni. Sőt,leirásban a 3 csavarvégnek alul szintben kell lenni a konzollal. Hát nálam 1mm el volt fentebb. Ezután volt egy szokásos asztal kalibrálás,és nyomtam egy teli elsőréteg tesztet, sunlu silkel 0.2 beállitással, 60 fokos asztalon. Most pedig egy sunlu pla+ al. Mind 2 Tökéletes. Lehet én vagyok hülye,de ezt a manuális szintezést nem irják a bambunál, hogy meg kell csinálni 1első üzembehelyezéskor.
-
H2o-pok
senior tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Már azt is kizártam hogy asztal hőfok nem egyenletes, mert rámértem. De most épp nyomtatom azt ami már 3x rossz volt. Első réteg magasságot 0.28 ra módositva,jó let. Ezt bambus fórumon irták többen hogy segithet megoldani az ilyen problémákat. Úgy látszik működik,de ez később ugy is kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
poli27