Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlashBird
tag
válasz Kolbi_30 #499 üzenetére
Nem tudom, én kb. folyton cserélgetem a tárgyakat mindig esik valami, sok a very rare és összelehet szedni egy legendary-t már az elején Mountain Pass-nál.. Az tény hogy sok a szöszmötölős quest, amin nagyon elakadtam azt megnéztem neten, mert nem akartam 1 órát quickload-ni mire rájövök mit kell csinálni. A körökre osztottság miatt nagyon sakkszerű lett a harc ami a nagyobb fightoknál zavaró és sokszor beleht szívni, pl. nem jól helyezkedsz és odajön egy nyomorék enemy és lerug a szakadékba amitől meghal a karakter egyből, na az a legidegesítőbb Cserébe őket is lelehet rugni, csak épp nem tudom előre hogy van-e nála valami értelmes item. Több fightot pl. megtudtam volna csinálni gyorsan ha folyamaton lerugdosok mindenkit... Amit nagyon hiányolok pl. a bg2 / ID2-ból azok a komolyabb wizard csaták, amikor tényleg egymás varázslatait kell hatástalanítani non stop és repkedek ide-oda a spellek, tényleg a Dispel Magic spellt miért nem találom senkinél? Van ilyen egyáltalán D&D5-ben?
Erről a lerugdosásról... Azért az mennyire vicc hogy meglehet oldani úgy egy alapvetően nehezebb boss-fight-t hogy a oda shadow-step-elek a boss-hoz és lerugom
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Farming Simulator 25
- Milyen monitort vegyek?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest