Hirdetés

Aktív témák

• mzperx

aktív tag

válasz F7 #281 üzenetére

''Nem úgy van, volt köze, hogy Szaddam csinálta az egészet, hanem úgy, hogy ha az nincs, USA talán még mindig otthon üldögélne.''

Ezt nem ;rtem, de lehet, hogy azért, mert reggel van. Most akkor kire fogják a WTC romba döntését Husszeinre, van Bin Ladenre... talán ezt tisztázd le egy kicsit...

Izraelnek és Iraknak mi köze van egymáshoz? Izrael teljesen más tészta...

Lehet hogy nem hallok mostanság elég hírt, de nem emlékszem Irakban felrobbantott kávézóra, vagy pokolgépes merényletre... de lehet, hogy tévedek.

Nekem a WTC körüli műsor kicsit gázos... a pusztítás mértékéhez képest kevésnek tűnik az áldozatok száma... nem az mondom még mielőtt kiforgatnád, hogy miért csak ennyi, meg hogy nem sajnálom a szerencsétleneket, de akkor is túl kevés....

Az USA ha nem most, akkor később mindenképpen ment volna Irakba, mert kell neki az olaj - ez megcáfolhatatlan.

Érdekes módon csomó más ország van a világon, ahol nem megoldot a politikai helyzet, akkor oda a jóságos amerika miért nem megy oda rendet tenni? Hmmm???
    Azért, mert nem fűződik hozzá gazdasági érdek. Ez a háború nem a terrorcselekmények retorziójáról szól. Ha ezt hiszed, vagy gondolod, akkor szerintem tévedésben vagy... esetleg merülj el mélyebben a mögöttes dolgokban... első lépésként ajánlom hogy tanulmányozd az amerikai létformát és életvitelt... tanulságos...

Aktív témák

Hirdetés