- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djjwill
csendes tag
üdv
na hogy újra indítottam a regenerátort elment majdnem odáíg ahol leállítottam és megint elkezdett ˇjavítgatni" de 18 óra alatt 8%-ot ment és még mindig csak 32%-on jár és már megint 1849db javított szektornál jár a számláló!
Lehetséges ez hogy ennyi hibás szektor legyen és hogy ilyen lassan halad?Ha formázni akartam a winyót és nem volt ketté osztva akkor 5%-íg ment és aztán
nem ment tovább 20 perc után se.
Nade most meg a regenerátor 20%íg semmi hibás szektort nem lát
megpróbáljam most formázni vajon? -
djjwill
csendes tag
ismét szevasztok
mostmár látom hogy fojtatja onnan ahol abbahagytam és ez tényleg kijavította a hibásakat !
új indítás után pörög odáíg folyamatosan ahol abbahagytam és nem lel semmi hibás szektort odáígHát kíváncsi leszek ha végíg ér egyszer akkor mi lessz ebből a winyóból
Amúgy ezt a laptopot most vettem egy kölyöktől aki 1.5 év alatt egyszer se formázta le
Lehet azért van ez a millió hibás szektor? -
djjwill
csendes tag
szevasztok
egy laptopos 80Gb-os winyón futtatom ezt a HDD regenerator 1.71-est és 21 óra alatt még mindig csak 31.21 %-on jár és lelt 2769 hibás szektort és mindet javítani is tudta eddig.
Nade ilyen sebességgel ez 1 hétíg is csinálja!
Ha én ezt félbe szakítom és aztán újra indítom akkor az elejétől kezdi vagy fojtatja innen???
Mert csak hagy pihenjen is a laptop egy kicsit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest