Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
djjwill
csendes tag
üdv
na hogy újra indítottam a regenerátort elment majdnem odáíg ahol leállítottam és megint elkezdett ˇjavítgatni" de 18 óra alatt 8%-ot ment és még mindig csak 32%-on jár és már megint 1849db javított szektornál jár a számláló!
Lehetséges ez hogy ennyi hibás szektor legyen és hogy ilyen lassan halad?Ha formázni akartam a winyót és nem volt ketté osztva akkor 5%-íg ment és aztán
nem ment tovább 20 perc után se.
Nade most meg a regenerátor 20%íg semmi hibás szektort nem lát
megpróbáljam most formázni vajon? -
djjwill
csendes tag
ismét szevasztok
mostmár látom hogy fojtatja onnan ahol abbahagytam és ez tényleg kijavította a hibásakat !
új indítás után pörög odáíg folyamatosan ahol abbahagytam és nem lel semmi hibás szektort odáígHát kíváncsi leszek ha végíg ér egyszer akkor mi lessz ebből a winyóból
Amúgy ezt a laptopot most vettem egy kölyöktől aki 1.5 év alatt egyszer se formázta le
Lehet azért van ez a millió hibás szektor? -
djjwill
csendes tag
szevasztok
egy laptopos 80Gb-os winyón futtatom ezt a HDD regenerator 1.71-est és 21 óra alatt még mindig csak 31.21 %-on jár és lelt 2769 hibás szektort és mindet javítani is tudta eddig.
Nade ilyen sebességgel ez 1 hétíg is csinálja!
Ha én ezt félbe szakítom és aztán újra indítom akkor az elejétől kezdi vagy fojtatja innen???
Mert csak hagy pihenjen is a laptop egy kicsit
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Macska topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest