- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mici80
tag
Helo!
Az, hogy ütésálló egy picikét reklám szöveg... Az ütés semmilyen tárgynak nem tesz jót amiben elektronikus és mechanikus alkatrész van! Lehet erősebb anyagból, vagy precízebben szerelt technika de akkor se tart az örökkévalóságig.
Magát ezt a tipust nem ismerem így nem tudom, hogy mik a paraméterei. Ha ez a külső tár tartalmaz mechanikát, mozgó alkatrészeket akkor még inkább sérülés érzékeny. Ez egy olyan dolog, hogy csinálhat az ember bármilyen vastag gumiágyazatot neki.
Ha például fogsz egy winyót meglódítod a kezedbe hírtelen rántasz rajta egyet, akkkor is okozhatsz, illetve akkor is okozhat sérülést a fej a lemezfelületen.
Azt, hogy leválasztja magát lehet akár szoftveres hiba is... Nem megfelelő driver lett telepítve.
De okozhatja a hardver hiba is, tehát mondjuk a winyó elektronikája.üdv. Mici
-
Mici80
tag
Helo!
Elég csúnyán fest!
Nagyon sok ötletem így hirtelen nincs is rá.
Csak egy. Esetleg egy hibás (vagy gyenge) tápegység nyírkálhatja kifelé a winyódat... Teszteld le a tápodat, lehet kapni erre a célra külön táptesztelőt /én is azzal szoktam nézni/ vagy mérd ki multiméterrel.
Ha meg fiókban pihent akkor fondolom nem lett megütve, leejtve, stb...
üdv.Mici
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 2042
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ 1 év garancia/ Steam Deck ready/
- Eladó SanDisk Dual Drive Lux 256GB!
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest