Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
talpas
aktív tag
Tegnap 1 döglődő öreg HDD szórakoztatott, mig rá nem jöttem, hogy miatta van az egész anomália. A poén az volt, hogy azon van minden fontos anyag. Kértek, arra nagyon vigyázzak. Ráadásul IDE kártyáról tud csak üzemelni, a lapon már nincs ez a port. Telepítettem új win-t, egyebeket, majd mikor azt mondtam kész és visszakötöttem a jelzett vinyót, lefogta az egész rendszert, W7/64. A vezérlőkártya drivert is megtaláltam legyen eredeti. Aztán mikor az sem segített rátettem a sajátomból 1 HDD-ot. Semmi akadás. Na akkor mondom sentinel telepít és azonnali adatmentést jelzett. Megtettem, egy audió file sérült, 80%os foglaltság volt rajta, majd ráküldtem a regenerátort. Tökéletes már nem lesz, de ez a progi 29 szektort per pill. regenerált. Sajnos a delayed maradt. A rendszert már nem fogja vissza, bár ugy is kuka lesz. Sulimatricás Samsung SP1203N

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Projektor topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Spórolós topik
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- ÚJ! Bontatlan Apacer AS350 Panther 2.5 1TB
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Slim Külső 1TB HDD,Maxtor 1TB külső
- Új, garanciás SSD-k - Áfás számlával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi