Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
addikt
válasz PumpkinSeed #20289 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
addikt
válasz PumpkinSeed #20289 üzenetére
De akár EZT is linkelhettem volna
-
addikt
válasz PumpkinSeed #20295 üzenetére
Az előzőnél is a Google segített, ezt aztán meg már végképp nem tudom. Ugyanakkor, ha a kártya valóban integrált, azt biztos, hogy nem lehet kicserélni, lévén az alaplapra van forrasztva... én a helyedben felhívnám az IBM ügyfélszolgálatát a laptop pontos típusával.
-
addikt
-
addikt
válasz bgergo93 #20330 üzenetére
Hát attól függetlenül igen, de azt írtad, akkor jönnek a bajok, ha átváltasz a dedikáltra. Én megnézném mondjuk Ubuntu Live CD-vel, valami Linuxos 3D játékkal, ha ott is eldobja magát, akkor szinte biztos, hogy hardver hiba.
-
addikt
-
addikt
válasz menjapipaba #20466 üzenetére
"Ez a táp már tönkretett nekem egy alaplapot, túláramot adott le.."
Ha ezek után még mindig ezt a tápot használod, akkor tulképp meg is érdemled
-
addikt
válasz BobaFett90 #20507 üzenetére
Amennyiben ugyanazt a kártyát nem tudják adni, akkor egy teljesítményben azzal megegyező - vagy jobb - kártyát kell felkínálniuk. De ezt nem vagy köteles elfogadni, ekkor a kártya árát teljes mértékben vissza kell téríteniük.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz BobaFett90 #20510 üzenetére
Most, hogy utalják vagy odaadják kp-ban, az szerintem mindegy, de én így tudom a törvényt. Hogy aztán ezt is merre cseszegette azóta a kormány, nem tudom. Az viszont abszurd, hogy neked van egy VGA mínuszod és le kelljen vásárolni. Viszont felajánlhatnak neked egy jobb Sapphire kártyát, amire persze érdemes rákapni.
Régebben egy Sony vezeték nélküli fejhallgatót vettem, még csak nem is volt hibás, szimplán olyan gyári alapzaja volt, hogy mondom ez nem hi-fi. Nem tudtak másmilyet adni, szó nélkül visszaadták a pénzt.
Ilyen levásárlás legfeljebb akkor jöhet szóba, ha a bolt szívességből veszi vissza a terméket - ilyenkor érthető módon nem szándékozik visszaadni a pénzt.
-
addikt
válasz quaddamage08 #20512 üzenetére
Az ott van, hogy manage 3D settings, majd a listába - ha alapból nincs benne - hozzá kell adni a kívánt játék nevét. Utána a profilnál már lesz lehetőség bekapcsolni.
-
addikt
válasz quaddamage08 #20517 üzenetére
Hhhmmmmm... akkor most jön az, hogy milyen gép? Melyik driver?
szerk.: vagy várjál csak, valami nem okés. Nincsenek ott a profilok. A programbeállításokban nézegesd.
dre11: Vsync + triple buffer, így, ha a VGA nem képes kipréselni magából a minimum 75 (vagy 60) fps-t, akkor sem fog szakadozni a kép.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Anonymus23 #20535 üzenetére
Melyik bolt ez? Csak okulásképp. Semmiképp ne fogadj el számodra anyagilag negatívan ható cserét, beszámítást, semmi ilyen baromságot. Addig vidd vissza, amíg ki nem cserélik. Sajnos nekem is ezt kellett tennem, szintén Gigabyte-tal (azóta is átkozom), mert tényleg random. Én is felvettem videóra meg minden, harmadszorra cserélték csak ki. Szerencsémre mondjuk egy ponton a 3DMark produkálta a hibát mindig.
Az örök tanulság, amire én is rájövök mindig: hiába olcsóbb pár ezressel a cucc, megéri a jól bevált vagy megbízható boltokat választani, mert ilyenkor bosszulja meg magát.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Anonymus23 #20543 üzenetére
Igen, vagyok ott is
Nem is olyan rég leírtam, hogy szól a törvény, ld. ITT. Ha tényleg szürkeimportosak és nagyon nem akarják kicserélni, elég, ha megemlíted a fogyasztóvédelmet, szerintem nem szeretnének egy vizsgálatot De addigis persze szépen, udvariasan.
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz barisj #20719 üzenetére
Egyrészt régi a kártya, másrészt MSI, nem biztos, hogy egy hűtő megoldja a problémát. Könnyen lehet, hogy a végét járja... de ezt ki tudod próbálni úgy, hogy leveszed a ház oldalát és álló ventillátorral fújatod. Ha úgy is kiakad 70°körül, akkor mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz Hunork #20732 üzenetére
Höhö, nekem is 9600XT-m volt utoljára ATi Először a TV kimenete romlott el, aztán az egész, de életében is persze mindenféle baja volt számos játékkal.
barisj: tényleg kár volt. Mikor az XP készült, még gyerekcipőben járt a 64 bites technológia, ennek megfelelően számos hardverhez 64 bites driver sincs vagy ha van is, abban nincs köszönet.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz barisj #20736 üzenetére
Mondjuk, ha csak CS-hez kell a gép, a 4GB RAM is felesleges, tehát maradhattál volna 32 bites XP-n is. Illetve nem ártott volna, ha azzal kezded, hogy épp rendszert váltottál és akkor kezdődött a probléma
Ha fent van a Win 7, a legújabb driverrel kezdd, ami még támogatja, ilyen egyszerű
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Anonymus23 #20741 üzenetére
Örvendetes, hogy végül korrekten jártak el. Az eredményeidről fogalmam sincs, keress rá Illetve, ha nyomsz egy Submit-et, akkor be is dobja a hasonló konfigok közé emlékeim szerint.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ez a jelenség arra emlékeztet, mikor egy mai gépbe beletesz az ember egy S3 Virge, őskori VGA-t. Szimplán gyenge a megjelenítéshez a kártya. A te esetedben viszont a VGA a rossz, megoldás: járdapadkára 45°-ös szögben elhelyez, majd egy nagy ugrás és cél a közepe
-
addikt
-
addikt
válasz BigDarkJoy #20793 üzenetére
Hogy jó legyen, egy korrekt VGA->RCA átalakító kell, ezek az eszközök viszont aktív eszközök, én egy ILYET vettem, ez működik. A mezei kábelek, amiket ilyen átalakításra árulnak, nem érnek semmit.
-
addikt
válasz BigDarkJoy #20797 üzenetére
Megint más kérdés a VGA-hoz adott kábel. S ha a felét sem írod le annak, ami bajod van, elég nehéz kitalálni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz agressiv #20893 üzenetére
Ja, akkor biztos EZ is azért van, mert olyan rohadt jó az AMD. Processzort kell cserélni. Intelre. Probléma megoldva.
Még, ha igaz is lenne a hülyeséged, hogy 80°C-on üzemelnek az Intel procik, a kulcsszó, hogy üzemelnek.
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Na, mielőtt még valaki beírja, hogy nem tudja húzni az AMD kártyáját:
AMD kártya -> kuka, irány a bolt, nVidia-t vásárol, hazamegy, tuningol, örül
(jjaaaajj.. de g**i vagyok )
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz Kufár81 #21971 üzenetére
Ezt én is alá tudom támasztani, azóta MemTest-et se futtatok, mert tök felesleges. A legjobb teszt a Win 7 telepítése, majd a játékok. Szomorú, de ilyen megesik a mai napig, netről bizony meg kell nézni a gyártó(!) oldalán az alaplaphoz tartozó legfrissebb memória QVL-t.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz fecke78 #21995 üzenetére
3*2GB abban a lapban?! Az elég szerencsétlen leosztás, a dual-channelnek lőttek is. Ráadásul különböző márkájúak. Óriási öngól. Memóriamodulokat párosával használunk (jó, kivétel a triple-channel), egy gépben csak egyfajta márka, típus lehet, ami sebességre, ízre, szagra tök egyforma. Hagyd bent a két egyforma modult (egyforma színű slotokban) és úgy nézd meg, mit csinál.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Dell notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Samsung LCD és LED TV-k
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia