Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C4mp3r
addikt
nekem ilyen van par hete vettem, semmi gond nincs a hutesevel, pedig huzva hasznalom. soha nem volt meg 80 fokon, 65 szokott a max lenni, igaz egyedi ventiprofilt allitottam be. ha a halk mukodes a szempont akkor viszont nem a legjobb valasztas, mert 60-70% folott mar elegge hangos a venti. 2060S-nel kicsit erosebb, ha huzod akkor meg foleg. en is azert vettem, mert viszonylag olcso volt, de nem bantam meg.
-
C4mp3r
addikt
attol fugg mivel jatszol, rdr2-ben az amd kartyak nagyot mennek, ez a 2070 is jo, de high ultra beallitasokon is van, hogy beesik 60 ala az fps kicsit este nemelyik varosban pedig csak 1080p-ben tolom. nyilvan a procim mar oskovulet, azt nyar elejen le is cserelem, de en ugy vagyok vele, hogy jon cyberpunk, death stranding kelleni fog a 2070 alacsony felbontason is. szerintem ha nem surgos a dolog a legjobban ugy jarnal, ha tennel meg kicsit hozza es vennel egy olcsobb 2070 Supert.
-
C4mp3r
addikt
válasz Oposzumtoszó #76449 üzenetére
-
C4mp3r
addikt
válasz csabaspecial #79427 üzenetére
van egy 7950 gx2-m ugyanezt csinalja, amig fel nem megy a driver mukodik, ha felrakom valamelyiket eldobja magat,
fekete kepernyo es 100% on porog a hutes. szerintem sajnos ez ennyi volt. -
C4mp3r
addikt
-
C4mp3r
addikt
válasz pecccccccca #79570 üzenetére
[link] gt 710, de ez tenyleg csak netezes meg multimedia ennyi penzert. regebbi hasznalt radeonokat nem ajanlok, mert gondok lehetnek vele, nekem pl van egy 5670 es 144hz gorgetes szaggat neha bongeszoben, van olyan video ami szaggat.
-
C4mp3r
addikt
válasz geckowize #79575 üzenetére
nem szamit mit ir a driver, mukodni fog a g sync, az csak annyit jelent, hogy a monitor meg nem kapta meg a certificate-et az nvidiatol. de megerositest is tudsz kapni, ha fent a display menu bart lenyitod es bepipalod a Show indicator for G-SYNC lehetoseget. ez a jatekban a kijelz bal oldalan ki fogja irni, hogy g sync on ha mukodik.
a masikra pedig a freesync hdmi-n keresztul is mukodni fog.
-
C4mp3r
addikt
válasz Hegyirabló #79860 üzenetére
a legujabb adrenalin elvileg javitotta ezt a problemat, legalabbis nalam 6700xt-n. 21.6.2
-
C4mp3r
addikt
válasz Hegyirabló #79870 üzenetére
en meg mindig 21.3.1-en vagyok, mert az osszes kesobbi driverrel random crashel a horizon zero dawn. en megbantam mar nagyon, hogy amd-re valtottam, a hardver nem lenne rossz, de a szoftver kutyaszar.
-
-
C4mp3r
addikt
válasz Lézerparaszt #80040 üzenetére
[link] latencymon-t szedd le ezzel le tudod ellenorizni, ha valami hibasan mukodik es a magas latency miatt csuklik a rendszer
-
C4mp3r
addikt
válasz #72688384 #80199 üzenetére
azert nem egeszen ugyanott van a ketto, a 3060 ti kb 30%-al gyorsabb. a 2070 a sima 3060-al van egy szinten.
titanium_100: jatekoktol fugg, hogy kell-e az extra kraft, ha csak codozol es igy is megvan az fps akkor folosleges ra kolteni. viszont 1440p 144 hz nem 3060 ti szint, hanem inkabb 3070, 6800, 3070 ti. szoval ha komolyabb jatekokkal is akarsz majd jatszani ilyen fps felbontas kombon keves lesz a 2070.
-
C4mp3r
addikt
válasz Krisztianby #80280 üzenetére
-
C4mp3r
addikt
válasz #72688384 #80348 üzenetére
nem veri agyon a 6700 xt, kb 1 szinten van vele, talan 5-10%-al ha gyorsabb, bar ez jatek es felbontas fuggo. cserebe szarabb rt, nincs dlss es driver problemak.
es igen tapasztalatbol beszelek, most adtam el az en 6700 xt-met es valtottam 3070-re, mert meguntam, hogy horizon zero dawn vagy pl. death stranding egyfolytaban crashel. erdekes modon 3070-el hibatlanul megy.
lehet, hogy neked szemelyesen negativ tapasztalatod volt a gyartoval, de attol meg nekem pl. a lapom es a kartyam is giga es semmi baj veluk. szoval nalam meg nem kerultek a "fasszopo ceg" kategoriaba.
-
C4mp3r
addikt
válasz perfegor17 #80508 üzenetére
haldoklo gpu egyik leggyakoribb jele. elotte milyen kartya volt a gepben? ha amd az is lehet, hogy osszeakad a driver. ki kene probalni egy masik gepben es/vagy friss windows-al ha ott is rossz, akkor sajnos a kartyanak annyi.
-
C4mp3r
addikt
-
C4mp3r
addikt
válasz Morris #80557 üzenetére
a monitorod felbontasa nem valtozik de a jatek motorja 4k-ban rendereli a jatekot es aztan leskalazza, tehat igy tobb reszlet fog latszodni, elesebb lesz a kep a full hd monitoron is. probald ki pl. red dead redemption 2-ben sima 1080p-n okadekul neznek ki a fak, novenyek a taa miatt, de ha felkuldod 1.5/2-re a res scale-t, maris jo lesz
-
C4mp3r
addikt
válasz MasterDeeJay #80621 üzenetére
-
C4mp3r
addikt
válasz KisTücsök #80748 üzenetére
milyen kartyarol van szo? egy probat megerhet, de vigyazz, mert a jelenlegi helyzetre valo tekintettel konnyen lehet, hogy nem latod tobbet. tobben jartak ugy itt a forumon, hogy leadtak garira a kartyat es az eredeti vetalarat kaptak csak vissza, ami ugye altalaban joval kevesebb, mint az aktualis ertek, a szerviz meg vitte a banyaba vagy tovabb adta. foleg alzanal szerettek ezt jatszani par honapja, nem tudom meg igy van-e.
-
C4mp3r
addikt
válasz Narandil #80793 üzenetére
megneztem es ezt termeszetesen nem az amazon arusitja, hanem egy 3rd party nemet bolt, az amazon csak kozvetitokent mukodik. a boltot megnezve nincsenek kirivo ertekeleseik, foleg pozitivak, de akkor is ahogy az orokervenyu mondas tartja If it seems too good to be true, it probably is, nem eri meg, hogy esetleg fuss a penzed utan.
-
C4mp3r
addikt
-
C4mp3r
addikt
válasz BogyóBP #81381 üzenetére
sajnos ezt igy nem lehet behatarolni, nekem volt amd referencia 6700 XT es red devil is. a devil csendes volt, de az amd-s nyekergett elegge. sajnos ez sok mindentol fugg, nemcsak a kartyatol. bovebb infoert nezz be ide AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat - PROHARDVER! Hozzászólások nagyon sok info van markakrol, tuningrol, coil whine-rol is. emlekszem valakinek a red devil is cicergett.
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
válasz galervin93 #81401 üzenetére
nezz be itt ha-n a videokartya reszlegre, lesz olyan hirdetes, ami a segitsegedre lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- CASIO órák kedvelők topicja!
- DUNE médialejátszók topicja
- Subaru topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest