Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Lineage OS használat közben
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezpz
csendes tag
válasz Rockland #75605 üzenetére
Hali! Érdemes lenne az oprendszerben keresni a hibát. Ajánlani tudom egy ASC system care-t legalább egyszeri futtatásra, én évek óta használom és lenyűgöző mit tud művelni egyes agyon frissített lelakott windowsal. :) A géped rendben van, nemszabadna ilyesmit produkálnia! Próbáld meg, nem veszítesz vele semmit. Én évek óta használom, és csak pozitívat tudok mondani. Remélem segítettem.
-
ezpz
csendes tag
válasz Manutd555 #75612 üzenetére
Szia, mennyj memória van a gépben? Csak mert én régebben az NFS rivals al jártam így... Hogy 4gb ram volt, 64bites rendszerrel.. elindult a játék és totál ugyan ez volt a diagnózis! :) Ha esetleg nem ez a probléma akkor próbálj meg egy ddu-t majd egy auto driver detect et.
-
ezpz
csendes tag
válasz gabo860518 #75617 üzenetére
Szia! Igen! Teljesen felesleges!!! A gtx 980 egx tökéletes máig bivaly erős VGA! Untig elég a meglévő processzorod mellé! Semmiképp nem ajánlom a 2070 et! Ugyanis teljesen felesleges pénzkidobás! Nem fogsz gyorsulást tapasztalni, igaz vannak videokártya igényesebb játékok is, de hidd el nekem tapasztalatból írom a gtx 980 bőven jó neked még a mostani játékok futtatására is! Pénzkidobás lenne. Ugyanis ha ténylegesen változtatni szeretnél akkor egy sokkal erősebb processzor megvétele után javaslom ezt a videokártyát. :) Ha annyira meg szeretnél szabadulni tőle javaslok egy gtx 1070 et, vagy egy 980Ti t. Az utóbbi 6GBvram mal van ellátva, ami szintén untig elég a mai játék világban (a meglévő processzorod mellé) Ha kérdésed lenne nyugodtan tedd fel privátban akár) Remélem segítettem!
-
ezpz
csendes tag
válasz pistabyte #75620 üzenetére
Hali! Igen, le tudod vinni manuálisan viszont pontosan ahogy írtad is, igen a monitor károsodását okozhatja! Ugyanis nem gyárilag megfelelő értékeket kapsz. Régen a crt monitorokkal trükköztünk 60 ròl 85hz re 85 ről 100 és így tovább ki mit bírt márkától mérettől függően.. És bizony volt amelyiket nem kellett pár napnál tovább használni az általad említett monitornak inkább nem csinálnék profilt, annyit nem ér. :)
-
ezpz
csendes tag
válasz AstroDave #75683 üzenetére
Szia! A 730 megadta magát. Ő ennyit bírt. Engedd el. Az SSD max azért melegszik fel, mert az 570 gondolom jobban fűt mint az 1050Ti :D de csak tippeltem az utobbinál! A 730 ra visszatérve már láttam én is ilyet annak idején eg 9600XT nél. Rá pár napra megis adta magát zöld csíkokkal.
-
ezpz
csendes tag
válasz Baryka007 #77686 üzenetére
Üdv! Valószínűleg a nyák a hibas, nem a ledek. Azzal meg abszolút nem érdemes foglalkozni. Annyit az egész műsor nem ér, hogy véletlenül kárt tegyél egy ilyen nagyszerű kártyában! Gyakori hiba sajnos, nem éri meg vele foglalkozni. Ha nagyon vágysz a karácsonyfa effektusra, akkor vegyél egy pár ledet a gépházba. :)
-
ezpz
csendes tag
válasz thebigK #77687 üzenetére
Amelyik kártya csíkoz ott már nagy a baj.. Remélhetőleg nem próbáltad terhelni. Nálam leggyakrabban a kiszáradt paszta és túl melegedés miatt jöttek élő ezek a csíkok. Egy esetben sikerült ezt a hibát kiküszöbölni annó egy 1950xtx nél. Mégpedig úgy hogy darabokra szedtem portalanitottam alaposan, popsitorlovel át torolgettem. Majd vastagon újra pásztáztam. Természetesen várd meg amíg kiszárad. De mondom ez ritka.. Sajna ha sokat próbálgattad úgy hogy csíkoz, akkor az már "megsült" annyira hogy olyan is marad :(
-
ezpz
csendes tag
válasz karancs221 #77726 üzenetére
Helo, bios reset mindenképpen (cmos). Érdemes a lapon a proci tűket is ellenőrizni.. z370 lapppal jártam úgy idén hogy hardvereket cseréltem és a lapon pár tű elgorbult... Monitor sárga, kép semmi ae cmos se semmi sem segített egészen addig ameddig a fogakat újra nem hajligattam szóval ezis egy megoldás lehet. Totál ugyan ez a tünet volt. De igen, sajnos legtöbbször a vga a ludas. De ha már ilyet produkál az általában gpu hiba. Sajnos
-
ezpz
csendes tag
válasz BUZZLGHTYR #77724 üzenetére
Igen van, tegyél fel egy úgy nevezett gamer windowst és kapcsold ki az automatikus updatet. 99% ban a Windows a felelős azért, mikor droppol az fps. Példa: szomszédban hajszál pontosan van egy ugyan olyan gép mint az enyém. Ott a Windows csutka eredeti, és szarrá van updatelve. Neki úgy kb 30-40gb a win nekem 8gb. Nála csgoban 200-300fps van nálam 400-500. egy példa csak ami mellett kurva sok gamer elmegy... Pedig nemkellene. Üdv
-
ezpz
csendes tag
válasz BUZZLGHTYR #77736 üzenetére
Gtx 980 at vagy 980Ti. Untig elég. Bár a 980Ti t nem biztos hogy ki tudja hajtani. Inkább sima 980.
-
-
ezpz
csendes tag
válasz misirulez #77755 üzenetére
Nem tud elrontani semmit. Hosszú évek óta használom pcn. Már szinte csak ezzel telepítem a gépeimet. Ilyesmi miat ne aggódj. Egy próbát mindenképpen megér. Ráadásul kitudod válogatni miaz amit szeretnél frissíteni és miaz amit nem..Akinek kell esetleg PRO verzióra kulcs ingyen, az privátban nyugodtan megkereshet.
-
ezpz
csendes tag
válasz Jack Oneill #77779 üzenetére
Szia! Semmi problémát nem fogsz tapasztalni.:) Mehet a legújabb driverrel a kártya egész nyugodtan. Ha amd t cserélnèl Nvidia ra vagy fordítva akkor érdemes lenne egy uninstall/reinstall kombó. De így nemkell.
-
ezpz
csendes tag
válasz Jack Oneill #77783 üzenetére
Szia amelyiken több a venti.:) De sokallom érte a pénzt.. Annyi pénzért sokkal jobb VGA t is vehetsz.
-
ezpz
csendes tag
válasz vitya81 #84492 üzenetére
Szia. Nem kizárt a hardveres probléma sem. A biosban általában magától kellene a cpu ba integrált gpu t átváltani. De néha valamiért nem teszi. Szóval ezzel kezdeném hogy az integrált gpu ra kötném a monitort és úgy mennék a biosba és állítanám át pci expressre. Ha így sem működik akkor ha mód vissza a régi gépbe a vga t és megnézni mi a helyzet. Ha ott működik továbbra is akkor valószínűleg pci express slottal lessz a probléma. De elméletileg abból is legalább kettőnek kellene lennie szóval max át rakod másik slotba.
-
ezpz
csendes tag
válasz vitya81 #84504 üzenetére
Valamiért be van kapcsolva a fast boot. Kapcsold ki. Ennyi a probléma. Sajnos ezt csak akkor tudod megtenni ha a alaplapbol kiveszed az elemet, és a memoriakat. Aramtalanitod teljesen, még a power kábelt is kihúzod. Elméletileg 2 perc elég de én ajánlom az 5 percet. Ezt cmos resetnek is hívják. Elméletileg vissza áll minden a gyári beállításokra. Ha így sem működik semmi akkor hardveres problémád lessz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Linux Mint
- EAFC 25
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest