Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buncaman
tag
Sziasztok!
Első kérdésem az lenne, hogy melyiket vegyem az alábbiak közül?
-GT 1030 újonnan
-20-25 ezer Ft közötti régebbi kártya (pl HD 7870)2. Vagy van valamilyen AMD kártya 20-25k között újonnan ami szembeszáll a 1030-al?
Illetve ha a 1030-at veszem akkor ventilátoros vagy passzív hűtés éri meg? A hang nem zavar, a kérdésem valójában az, hogy a venti mennyit dob a hűtésen.
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Elérhetőség az adatlapomon.
-
Buncaman
tag
Sziasztok!
A mai nap vásároltam egy ASUS GT 710 2GB-os VGA-t, amely passzíc hűtéses. Kérdésem, hogy lehet e Furmarkkal tesztelni, hibás e? Lehet buta kérdés, de nem akarom a kártyát tönkretenni.
Előre is köszi!
-
Buncaman
tag
Sziasztok gyors segítség kellene!
Használtan vettem egy GT 710-et a gépembe. Beszereltem, és tökéletesen ment. Installáltan a drivert a gyári CD-ről, és kért egy rebootot a rendszer. Rebootkor egy teljesen fehér kép fogadott, ami átment feketébe (fokozatosan, nem egyszerre minden pontja), ami megijesztett. Azóta nincs kép, de a gép pörög. Valaki tud segíteni?
-
Buncaman
tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy lehetséges e, illetve van e értelme együtt működtetni az integrált VGA-m illetve a dedikáltat (SLI vagy ilyesmi)? GT 710-et használok, így ha ezt meg lehet csinálni, akkor kicsit növelhetném a teljesítményt.
-
Buncaman
tag
Sziasztok, gyors segítség kellene!
A gépre felraktam a GPU Tweak II-t, hogy kicsit húzzam a GT 710-emet. Azóta nem akarja használni a dedikált VGA-t a gép, és nem értem miért. Valaki tud segíteni?
Azelőtt már volt rajta, és akkor minden jól ment. A különbség, hogy most a gyártó oldaláról szedtem le, azelőtt meg a cd-ről raktam fel.
-
Buncaman
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan probléma, hogy egy Sapphire HD 6850 2GB hűtője nem működik megfelelően, se perc alatt eléri a 80+ fokot a kártya és azt átlépve romlik a teljesítmény legalább 50%-ot (Ezt FurMarkal teszteltem, 80 fölé nem engedtem, de ment volna...). Eladni érdemes, vagy új hűtőt szerezni rá? Ha eladnám akkor egy GT 1030-at vennék, ami hasonló erőt képvisel szinte 0 fogyasztással (tesómnak az van és ez megfigyelhető).
Tudom ez nem ide tartozik, de ha eladom mennyiért adhatom el úgy hogy a kártya jó de a hűtője rossz?
Előre is köszi a segítséget!
-
Buncaman
tag
Forog, de hangos nagy terhelésen és 65% fordulatszám fölé nem megy. Amúgy jól működik, de nagy terhelésen (Pl Dark Souls 3) egy idő után belassul és nem lesz jó amíg le nem hül. Ez a mevétel óta fenn álló probléma. :/ Ez a stress te s en is megjelent 80 fokot elérve lassult be. Alap járaton is 45-50 fokos....
-
Buncaman
tag
Sziasztok!
Nem találtam ehhez topicot, de talán ide illik. A probléma a következő: Valamivel erőteljesebb grafikai teljesítményt igénylő játékok esetében fogja magát a kép, és lefagy. Ez azt jelenti, hogy a hang megy, maga a játék fut (tudtam irányítani, hang átjött a különböző parancsokra), "semmi baja", tálcára levihető és folyamatok futtathatóak mellette, de használni kell az Alt+F4-et, mert a kép lefagyva marad, bármit teszek.
Egy Gygabite GT 1030 LP-t használok.
League of Legends közben sosem fordult elő ez a probléma, de Rome II: Total War csata esetén (campaign map-on soha) és Fortnite alatt a kép befagyott, de a játék érezhetően futott.
Ez a probléma talán egy nvidia driver frissítés óta van jelen, de ebben nem vagyok biztos. Érdemes lenne leszedni, vagy a probléma máshol lehet?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Buncaman
tag
Sziasztok!
Egy GT 1030-at használok, és mostanában felmerül ez a probléma: Játék közben van amikor lefagy a kép, de minden más megy tovább ( hang nem akad be, be tudom zárni stb ). Ez nem véletlenszerűen következik be. Eddig csak Fortnite és a Rome II Total War csata módban történt. Más játék esetén ilyen nincs, és nem értem hol a hiba. Elején hőfokra gyanakodtam, de beállítottam a ventilátort így nem melegszik túl ez biztos.
Driver leszedése után kezdtek el ezek történni, de azt a drivert már leszedtem, és még mindig fennáll a probléma.
Valami ötlet? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gitáros topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hardcore café
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest