Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxell014
senior tag
Üdv
volna egy olyan gondom hogy játék közben meghalt a vgam becsíkozodott meg tiszta pixel lett minden és bootolásnál is csinálja ezért nem bootolbe a gép csak ujra indul ez a hiba még javítható?
[ Szerkesztve ]
-
Maxell014
senior tag
nah hát így igen csak előbb kicsit keze lába meg volt csavarva és a mostani kártyám azt csinálta gamelek és egyszer tiszta pixel csík meg ilyen izé lett a kép ujra indítom és a boot menü is ilyen kockás csíkos nem látsz belőle semmit utána mintha csinálna valamit és ujra indul de viszont a hűtőt rendesen szabályozza meg minden csak így sz*r a kép és nem tölt be ez szerinted javítható vagy nem?
[ Szerkesztve ]
-
Maxell014
senior tag
Üdv
2napja írtam hogy tönkre ment a 4870-es kártyám tegnap bevittem meg csinálták elméletileg típus hibája volt hogy a processzornál elszállt az egyik forrasztás nah lényeg a lényeg jó lett add képet működik csak az a bibi hogy nem lehet vele játszani ugyanis még a call of duty 4 is szagatt de játszhatatlanul és még nem volt jó addig tettem bele egy másik kártyát mert adtak kölcsön az egy ati 5550-es volt feltettem a drivert működött mikor vissza tettem az enyémet lecsérltem a drivert és lehet az a baja hogy a 2driver össze akadt és csak ujra kéne rakni a windowst vagy ennek a kártyának ennyi volt? -
Maxell014
senior tag
csak mert ugye én megnéztem és az 5550es drivernek jónak kéne lenni a 4870-es hez mert ott van rajta hogy a 2,3,4,5 ezres szériákhoz jó és a drivert az én gépemen már vagy 3x próbáltam cserélni akkor még megnézem hogy mit művel a másik gépben jah de már nem garanciás ugyanis 3hónapja járt le róla :S
[ Szerkesztve ]
-
Maxell014
senior tag
válasz DJ WOKKY #5533 üzenetére
hát sanda gyanúm beigazolódott nem a vga a bűnös át tettem most egy olyan kaliberű gépbe mint az enyém ugyan ugy call of duty 4el probáltam minden fullon a szó szoros értelmében és az fps-em el sem mozdult meg nem volt laggom és az is amd proci de az 15perc játék után 45fokos volt nem ugy mint az enyém 5-10perc után 74fok csak most nem tudom hogy a proci vagy az alaplap a rossz ebben tudnátok segíteni hogy kell kideríteni?
-
Maxell014
senior tag
Üdv
havernak a gépe olyat csinál hogy a vga-n nem forgott a venti utána kikapcsolt a gép és miután kikapcsolt utána nem is indul csak a ventik egy picit megmoccanak és nem tudjuk mi baja probáltunk tápot cserélni hátha de nem az esetleg a vga miatt volna ez hogy totál k.o. és nem érzékeli hogy van benne a vga és ezért nem is indul? lécci segítsetekelőre is köszi !
-
Maxell014
senior tag
Üdv !
volna egy olyan problémám hogy haver gépébe van egy nvidia gforce gt 240 vga és van hozzá egy samsung syncmaster 2233bw monitor de a felbontást nem engedi állítani 1680x1050 -re és nem éles a kép pedig a vganak tudni kéne ilyenkor mi a teendő ?
-
Maxell014
senior tag
Üdv !
volna egy olyan problémám hogy haver gépébe van egy nvidia gforce gt 240 vga és van hozzá egy samsung syncmaster 2233bw monitor de a felbontást nem engedi állítani 1680x1050 -re és nem éles a kép pedig a vganak tudni kéne ilyenkor mi a teendő ?
-
Maxell014
senior tag
válasz BomiBoogie #23820 üzenetére
Szóval az van hogy van egy 22col-os monitor aminek a felbontása 1680x1050 és a számítógépben egy nvidia gforce gt 240-es vga van aminek elvileg még a full hd-t is tudni kéne most 1680x1050-re sem engedi beállítani a felbontást pedig a monitor ki írja h az volna az optimális de a vga valamiért csak 1600x1200-as felbontást engedélyez és mikor manuálisan próbálom megadni neki az optimális felbontást azt nem is meri fel. A drivert előtte lett frissítve mert kiírta hogy van hozzá új frissítés. Ilyenkor mit lehet csinálni ?
[ Szerkesztve ]
-
Maxell014
senior tag
válasz BomiBoogie #23866 üzenetére
hát igen mivel ez a 1680x1050 felbontás helyett ezen van 1600x1200 így nem éles a kép sehol-sem a szöveget meg nehezen lehet elolvasni és bántja az ember szemét
-
Maxell014
senior tag
válasz BomiBoogie #23877 üzenetére
okés kipróbálom és köszi !
-
Maxell014
senior tag
Üdv !
Volna nekem egy olyan problémám hogy szerintem haldoklik a vga-m olyan 99%-ig majdnem biztos vagyok hogy az de mi van ha mégsem és azért írok ide hogy esetleg valahogy letudom-e tesztelni hogy hozza-e azt a teljesítményt amit kellene.Előre is köszi !
-
Maxell014
senior tag
válasz Vakegérke #33040 üzenetére
Most még nyomtam teszteket aida64-et meg evga-t játék közben és az van néha hogy mikor gondol egyett a vga akkor nem ad teljesítményt van hogy leesik a kihasználtsága egészen nulláig van hogy csak 20-30%-ra és és közben a procit meg aida-val figyelem az gyönyörűen fut 60-70% és még az nem is melegszik max 40fok de mikor a vga-nal vannak ezek a vissza esések akkor jönnek elő a laggok és eddig nem csinált ilyet valamelyik nap kezdte ez mi lehet ?
-
Maxell014
senior tag
válasz Rypejakten #33043 üzenetére
hát de akkor miért csak most jelentkezik ? és nem hiszem hogy egy 4magos phenom húzva nem hajt ki egy 4870et hát röhögve kell neki
-
Maxell014
senior tag
válasz HollyBoni #33045 üzenetére
8gb corsair vengeance ram és win7-em van ami kb egy éve van fent de lehet az lesz a baj mert már volt benne össze vissza cserélgetve vga mikor a mostani javítva volt és tartalék lett belerakva meg lehet tényleg újra kellene tenni mert ez már kapott ezt azt. vagy esetleg a ram nem okés ? de annak is a kihasználtsága maximum 24% szokott lenni
[ Szerkesztve ]
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok !
Egy Phenom II X4 B50 húzva 3.6Ghz-re mennyire tudna megdolgoztatni egy 7850es kártyát ? Ha nem volna probléma akkor kérhetném hogy százalékos arányban mondjátok meg hogy értsem is ?Előre is köszi !
-
Maxell014
senior tag
Bocsi az account miatt már megint öcsém belépett és itt hagyta az övét és én megint nem figyeltem........
-
Maxell014
senior tag
Üdv !
Az Nvidia-val kapcsolatban kérdeznék. Most tervezek venni egy Gigabyte 650ti boost-ot és sokan szidják az Nvidia driver-eket meg a gigabyte-t, hogy nagyon melegszik és ezzel kapcsolatban kérdeznék, hogy akkor ez most, hogy van ? -
Maxell014
senior tag
-
Maxell014
senior tag
válasz TaylorXIII #35032 üzenetére
erre gondoltam vagy is erre van keret.
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok !
Itt van olyan akinek asus 650 ti boost oc-s kártyája van ? -
Maxell014
senior tag
Sziasztok !
Van egy Asus 650 Ti Boost oc 2gb-os kártyám és az a jelenség áll fent, hogy 1,5Gb -nél soha nem használ ki több vramot és most az új játékoknak "kell" több és ott mindig leáll és elkezdek laggolni ez milyen hiba ? Vagy csak ennyit tud a kari ? -
Maxell014
senior tag
Üdv !
Esetleg tudjátok, hogy hogyan kell egy Asus 650 Ti boost átkapcsolni kiterjesztett módba ? -
Maxell014
senior tag
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni, hogy egy 650 Ti Boost-ot és egy sima 650 Ti-t crossfire-be lehet tenni ? Mind a kettő kártya Asus és egy FSP Saga II 500-as bírná-e ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- Vicces képek
- Diablo IV
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Formula-1
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest