Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
válasz
Kvelstadt #17309 üzenetére
400-450 wattos szerintem bőven kiszolgálja a gépedet. FSP/Chieftec/Corsair/CM (ebből jobb csak gx 450-t nézni) márkák között nézelődj, de előbb olvass bele a tápos topicba és szerintem kérdezzél is, hogy mit vegyél, mert vannak rossz szériás modellek a neves gyártók tápjai között is.
ChrisR1: Ilyet még nem is olvastam eddig. Hm, gondolom a legújabb driver van fent a kártyához. (?)
-
Kassadin
addikt
Helló! Érdeklődnék, hogy szerintetek honnan tudnék gtx 460 hátsó csavart szerezni? A múltkori takarításánál sikeresen elveszítettem egyet, így most csak 3 db tartja... Köszönöm a segítséget.
Üdv: Kassadin -
Kassadin
addikt
Milyen "mai" nvidia kártya felel meg a 9800gt teljesítményének?
Köszönöm a segítséget.
Üdv: Kassadin
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest