Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csevede
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni nekem a következő problémában?:
Mai napon nyugdíjba küldtem hd 5670-es vga-m és beszereztem egy hd 5770-t.
Viszont:Nem lehet beállítani a monitor felbontását, ami 1680x1050. Nagyobbat és kisebbet be lehet, 1600x1200-at észleli alapértelmezettként, és ez elég zavaró, mert a képeket is elnyújtja és az írás sem valami szép. A vga-hoz letöltöttem a megfelelő drivert, valamint a monitor driverére is azt írja, hogy friss. Ezen kívül az előző kártyánál a monitor normálisan működött, viszont azon nem kellett d-sub-dvi átalakítót használnom, amit jelenleg viszont kénytelen vagyok.
Mi lehet a probléma? D-sub-dvi átalakító lehet a rossz? Vagy a videokártya?
Köszönet a segítségért előre is!
csevede felhasználónak 19 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
csevede
tag
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Az átalakítót mindenképp megpróbálom akkor lecserélni, nekem is ez lett volna a legelső tippem.
Monitort inkább nem cserélnék, ha lehet, mivel ezt a darabot is csak pár hónapja szereztem be.
Annyit még hozzá tennék, hogy amikor kikapcsolom a gépet, és power savingbe kéne váltani a moninak, akkor nem vált át, hanem ezt írja: check signal cable.
-
csevede
tag
Sziasztok!
Hálás lennék, ha valaki tudna nekem segíteni a következő problémában:
A napokban észre vettem, hogy a monitorom képe néha csíkozódik, és ezek a csíkok felfelé mozognak. Hol eltűnik, hol megjelenik, akkor látszik a legjobban, ha egy olyan weboldalt nyitok meg, ahol valami absztrakt háttér van, én is csak így vettem észre, amúgy nem annyira szembetűnő, illetve ott sem mindig produkálja. Hasonló lehet a problémám, mint ennek az úriembernek, tehát nem egyedi a probléma, viszont választ sajnos még nem találtam rá. Próbálkoztam driver frissítéssel, illetve letöröltem minden drivert és a windowsal is felismertettem külön, egyik sem használt. (powercolor 5670, 512mb)
Mi lehet a probléma/megoldás?
Pár napja vettem egy phenom II x4 965 procit, kb azóta csinálhatja, előtte athlon II x2 240-el sosem tapasztaltam. Lehet összefüggés?
Illetve mostmár, a driver frissítések után abban sem vagyok biztos, hogy a vga hibája.. lehet a monié? Bár ha letörlök minden drivert úgy vettem észre mintha nem csinálná.
Tisztelettel köszönöm előre is a segítséget!
Üdv.
-
csevede
tag
válasz agressiv #12090 üzenetére
Szia,
2010-es táp, egy 350w-os fsp.
Elképzelhető, hogy azért csinálja, mert kevés ez a konfignak? Pedig egy másik topikban érdeklődtem, hogy ha a proci maradna, viszont egy hd 5850-et tennék be, akkor elég lenne-e neki ez a táp, erre azt a választ kaptam, hogy bőven. Ebből kiindulva, úgy gondoltam, hogy mivel az 5850 fogyasztása akár 170watt is lehet, ezért ha a procit cserélem előbb és csak utána a vga-t, akkor bőven belefér a phenom is még, amelynek fogyasztása 140w.
-
csevede
tag
Sziasztok!
Hálás lennék, ha tudna valaki segíteni a következő problémában:
Adott egy gigabyte hd 5770-es vga. Használtan jutottam hozzá, beszereltem. 1 hétig kb normálisan működött, nem volt hibája. Egyik nap bekapcsoltam a gépet, felpörgött a venti, majd leállt, és bármilyen játékot próbáltam elindítani, azonnal kikapcsolt az egész pc. Azóta ugyanezt csinálja, ismerőseim konfigjába is bele lett próbálva, ugyanez történt mindenhol. Az lenne a kérdésem, hogy mi lehet a probléma, illetve a megoldás. Ha javítani kéne, mennyibe fájna egy ilyen művelet?
A segítséget előre is tisztelettel köszönöm!
-
-
csevede
tag
válasz arpi145 #12617 üzenetére
Szia, ugyanez a probléma jött elő nekem is nemrég, nem a vga hibája, én több különbözőt is belepróbáltam, és maradt ugyanaz. Szerencsére nekem nem ilyen súlyos, akkor feltűnő, ha valami absztrakt hátteret rakok be. Egyébként nekem is LG, w2234s, másik fórumokban javasolták a monitor driver frissítést és a tápcserét, ezek is okozhatják.
-
csevede
tag
Szép estét kívánok!
A következő kérdéssel fordulnék a fórumtársakhoz:
A napokban szereztem be egy új vga-t (powercolor 6850) és a következő dolgot tapasztaltam:
Rendszerindítás után nem egyből, de minden alkalommal befagy kb 5 sec-re a gép és miután helyre áll EZT írja ki.
Azzal kapcsolatban kérnék tanácsot, hogy ez mitől lehet és mi rá a megoldás? Amit kaptam tápkábelt a vga-hoz számomra elég gagyinak és leharcoltnak tűnik, elképzelhető, hogy ott a probléma? A drivert frissítettem (nem oldotta meg) és egyéb probléma nem tapasztalható.
Köszönöm előre is.
-
csevede
tag
válasz BomiBoogie #25243 üzenetére
Hát az amd oldalán lévő, legfrissebb 6xxx drivert.
-
csevede
tag
Sziasztok, valaki találkozott már EHHEZ hasonló problémával (piros keretben)? Letöltöttem a legfrissebb drivert és ezt írja ki valamiért.. Mi lehet az oka/megoldása? Köszönöm.
-
csevede
tag
Sziasztok.
Rendszeresen EZT írja ki a gép és már az idegbetegség jeleit lehet rajtam tapasztalni.
Mi lehet a probléma? Megoldás? Gari foglalkozik ilyenekkel?
Furmarkot és Heavent is futtattam, semmi hiba nem jött ki, viszont internet böngészés közben pl rendszeresen előjön. Többek közt most is, mikor ide írom ezt éppen. Elképzelhető, hogy a kábelével van a gáz? Vagy szoftveres? Driverét már 100+ alkalommal frissítettem, de ugyanez a téma megy továbbra is...
(powercolor 6850)
Köszi előre is!
-
csevede
tag
Szép napot kívánok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni azzal kapcsolatban, hogy a mai napon jött meg a cserekártyám, egy sapphire hd 6850 toxic formájában. Ezzel csak annyi lenne a problémám, hogy két hely van rajta a táphoz való csatlakozáshoz, viszont az én pcie tápkábelemen csak egy csatlakozó van (az előző, powercolor 6850-emen csak egy 6pinesnek volt hely). A kérdésem annyi lenne ezzel kapcsolatban, hogy a két hely azt jelenti, hogy egy olyan kábelt kell beszereznem, amelynek két csatlakozója van és betölti a kártyán található mindkét foglalatot, vagy pedig elég a jelenlegit az egyik helyre bedugni?
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest