Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hellboy0415
aktív tag
válasz Laraxior #34881 üzenetére
hali. Szerintem ha lehetőséged van rá minél előbb cseréld le mert ha esetleg megszorul vagy rosszabb esetben mint nekem is magas fordulaton el szabadul és visz mindent ami az útjába kerül. Hidd el megéri le cserélni mert nekem egy Power Color HD 5850-es bánta a lustaságomat.
Samsung S20 ULTRA
-
ffodi
veterán
válasz Laraxior #65619 üzenetére
Onnan 3 alkatrész is hiányzik, sőt (bár rossz a kép, de) mintha egyes pad-ek is le lennének szakadva, így az alkatrészek pótlása már nem a legegyszerűbb.
Egyébként ránézésre egy kerámiakondi hiányzik, illetve két tranzisztor/fet és/vagy dióda.
Hogy mi a szerepük azt így ránézésre nehéz kitalálni...a tápkör/buzzer/venticsatik környékén vannak a jelölt alkatrészek, így ha szerencséd van, akkor első körben nem, vagy csak kis mértékben tapasztalhatsz vele problémát.
Működőképes a vga egyébként?
(szerezni kell egy donorkártyát és arról átpakolni..... )
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Zolee11
senior tag
válasz Laraxior #65619 üzenetére
A C512-vel jelölt alkatrész is hiányzik, a keretezés fölött picit balra... mekkora ütést kapott ez a kártya, hogy ezeket csak úgy lesöpörte az erőhatás? Még a beforrasztott csatlakozó láb is lefeküdt. Én nem sok reményt fűznék az újraélesztéshez, lehet egyéb nem látható sérülése is ami miatt végül sose lesz stabil.
no brain, no problem
-
Csupingo
veterán
válasz Laraxior #78949 üzenetére
Szuper. Gyakran fizikai sorrend van a csatlakozók között, ezért több kijelző esetén nem igazán lehet a sorrendet variálni. Főleg bios-nál nem. Esetleg úgy szokott működni, ha 1 monitorral telepítesz win-t és a másikat később kötöd rá. Ilyenkor elvileg mindig az először csatlakoztatotton lesz kép. Nvidia-nál már olyan gond is volt, hogy ha csak 1 db DP-s kijelző volt a kártyán, akkor a biosnál nem volt kép, csak a win betöltése után jelent meg. Erre adtak is ki javítást.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
bobalazs
nagyúr
válasz Laraxior #89664 üzenetére
https://ggcs.gigabyte.com/GIGABYTE-RMA-Login-User.aspx
You fill it out online in the ticket system.First step is to get RMA approved.Second step is shipping with RMA#Third step is to see if they accept repair/replace after looking at issue.Fourth is to get a new product.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest