- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
szacsee #9081 üzenetére
francba: [link]
"Display portnál figyelj oda, ha veszel átalakítót /DP-DVI/, akkor az aktív legyen. Passzívval nem fog menni."
remek. én megrendeltem az átalakítót, este mennék a kártyáért...
ez biztos?
honnan szüljek atívat? vajon az eyefinity nem fog menni, vagy simán sem?ez is egy világos hsz..
ezek szerint passazvnál a felbontást bukom. de úgyis csökkentenem kell a gpu gyengesége miatt. kiróbálom azzal,a mi lesz, aztuán meg majd kiderül....szerk:
elhozom, megnézem. már többször beszoptam, hogy működtt az, amire azt mondták, hogy nem szabvány, nem fog menni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged