Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
nagykriszws
csendes tag
Tudnátok segíteni az előző kérdésemben ? Köszi
-
PH-User
addikt
válasz nagykriszws #38807 üzenetére
Szia!
Próbáld itt: [link]
Ha nem jó, akkor használj XP-t!''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
nagykriszws
csendes tag
ezt már próbáltam , csak 6200 - tól vannak benne a driverek, de kössz hogy legalább válaszoltál nemúgy mint a többiek.Amúgy egy jó öreg játék miatt kellene a win 9.x csak így 640x480-ban 16 színnel kicsit furcsa
-
lsc
nagyúr
válasz nagykriszws #38809 üzenetére
Amúgy a többiek talán azért nem válaszoltak mert nem tudtak választ a kérdésedre ? Olyan játék is érdekes amelyik w98-on megy de xp-n nem, de a Te dolgod.
Az élet kegyetlen .
-
nagykriszws
csendes tag
amúgy van olyan képzeld el , sőt még DOSBox-al se megy XP- alatt.
-
lsc
nagyúr
válasz nagykriszws #38811 üzenetére
Olyan játék is érdekes amelyik w98-on megy de xp-n nem, de a Te dolgod.
Ebben hol látsz olyat hogy nincs ? Durci helyett érteni kellene amit olvasol, a válasz gomb sem felesleges dolog. Nem, nem fontos válaszolnod.
Az élet kegyetlen .
-
nagykriszws
csendes tag
bocs csak félreértelmeztem , mifelénk ez azt jelenti hogy nincs , amúgy most járok itt kb másodszor , fogalmam sincs mi az a válasz gomb de kössz , mostmár használni fogom és bocs mégegyszer csak felvoltam húzva , mert szétvan ****-va a billentyűzetem és minden második betűt a karaktertáblázatból szedek
[ Szerkesztve ]
-
1hijjanhusz
senior tag
Hali!
Melyik progival tudnám megnézni, hogy egy game mennyi vramot használ?
lúzer sport club/ A pohár már félig van.
-
kriszbon
őstag
válasz nagykriszws #38809 üzenetére
Talán (ez)?
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
kriszbon
őstag
válasz kriszbon #38816 üzenetére
Meg talán (ez) de ha nem jó, akkor ne rám legyél mérges.
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
jaja1981
addikt
válasz nagykriszws #38811 üzenetére
Miért nem raksz bele diszkrét VGA-t?
Nem lenne egyszerűbb? -
marcipunk
tag
Sziasztok!
a monitoromon fekete alapon piros, fehér háttérnél meg halvány kék függőleges vonalkák, csíkozódás jelenik meg néha.
az érdekes az, hogy ha printscr-t csinálok, és nézem a képet, azon nem kerül lementésre.vga vagy monitor hiba van szerintetek?
köszi!
Marci
röff!
-
marcipunk
tag
-
PH 5.5
aktív tag
válasz 1hijjanhusz #38815 üzenetére
Everest naplózással. Egy példa crysis alatt: [link]
- Where are you from? - Budapest. - Bucharest? - No, Budapest, Chain Bridge, Gulash... - Ah, Viktor Orban! - No-no, Bucharest
-
törölt tag
Nem nagyon szoktam írni, de a következő probléma támadt:
egy "megkattant" videókártyát kéne frissíteni, mert nem jön be rajta
a kép, azaz csak nagyon zavarosan
Nvidia amúgy, de még ezt a saját nvidia flashelő programját se engedi
Állítólag nemis olyan kártya...
Vagy inkább csak annyira sérült, hogy nem ismeri fel normálisan
Van vmi általános rom program, ami felismerné?aki tud vmi tippet mondani, kösz a választ
-
fagy53
nagyúr
válasz 1hijjanhusz #38825 üzenetére
Kíváncsi vagyok megy-e, mert nekem csak a GF kártyákkal működik a vmem használat naplózása, az ATi-val sehogyan sem..
-
törölt tag
válasz jaja1981 #38827 üzenetére
a kártya geforce 8000-es, ez nem számít annyira
természetesen gyári bios van benne, nem volt tuningolvaHogy mit?
Azt, hogy kb. 5 mp-t késik a kép a bekapcs után, pl. a bios-féle
kép egyszer zöld színű aztán fehér...
Nem csíkoz amúgy, amit behoz az éles, csak ez kevésszer van : (A win 90%-ban be se bootol, nem érdekli, mert ez blokkolja le
(Nem tudom, hő is okozhatta, bár húzás nélkül szinte kizárt, hacsak nem vmi gyári hiba)
[ Szerkesztve ]
-
kriszbon
őstag
-
jaja1981
addikt
válasz #51367680 #38829 üzenetére
A késik a képet nem értem.
A lényeg, hogy a BIOS-ban a post képernyő hol zöld, hol fehér, de a kép nem esik szét, csak a színek másznak el.
Jól értem?
Ha igen, kuka a kártya.
BIOS-nál nem számít a driver.
Simán lehet túlmelegedéstől, mert sajnos a hűtők koszolódnak, így csökken a hőleadó képességük, a paszta kiszárad, szintén romlik a helyzet és megsülhet a VGA.Itt nem sok minden segít.
Annyit tudsz tenni, hogy megnézed másik gépben mit csinál a VGA.
Ha ott is rendetlenkedik, akkor biztos vége. -
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Volt egy sapphire radeon HD4830 512 MB-os kártyám ami megadta magát. Szerencsére még garis, de sajnos ugyan ezt a típust nem tudják adni, ezért valószínűleg mást kell választanom. Sajnos az utóbbi időben nem voltam képbe, ezért kérnék egy kis segítséget.
Jelenleg melyik az a típus, ami olyan 25.000 forint krül van és jó megoldás lenne nekem?
Mindenképpen ATI kártyát szeretnék. Elsősorban HD filmeket nézek, kiterjesztett full HD-s LCD TV-n, nem igazán játszok.Vélemény?
Köszi
-
joi29
őstag
válasz #51367680 #38829 üzenetére
"a kártya geforce 8000-es, ez nem számít annyira"
Már hogyne számítana, vannak ugyanis táp csatlakozó nélküli,
ugyanakkor vannak egy és két tápcsatlakozóval üzemelő változatok is.
És mivel mind elektromossággal működik így ez egyáltalán nem elhanyagolható
kérdés, mert sokszor a rossz áramforrás okozta ingadozás is okozhat
gondokat. -
ko9
addikt
Üdv!
Vennék most egy S3 Virge/GX2 4MB-os videókártyát? XP-t elbírná? Arra kellene, hogy 365/24-ben, vagyis éveken át mindig PowerPoint képujság menjen a helyi TV-n (TV kimenet van rajta természetesen). Arra jó lenne?
Köszönettel: Ex--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
A.tessz
senior tag
Valaki nem tudja véletlenül , hogy lehet unlockolni a gtx 480 ak feszültség szabályozását?
Afterburner 1,138 voltig engedi, azt olvastam bios update el fellehet oldani 1,213 voltig, ennek a folyamata érdekelne.Bocs , nem ko9 üzenetére akartam válaszolni, de ha már itt tartunk
Xp rendszer követelménye!Pentium 233 MHz vagy gyorsabb processzor (300 MHz javasolt)
Legalább 64 MB memória (128 MB javasolt)
Legalább 1,5 GB rendelkezésre álló merevlemez-terület
CD-ROM- vagy DVD-ROM-meghajtó
Billentyűzet és Microsoft egér vagy azzal kompatibilis mutatóeszköz
Super VGA (800 x 600) vagy nagyobb felbontású videokártya és monitor[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz A.tessz #38836 üzenetére
Ezaz, ezt énis olvastam, de ez nem ír videómemóriára vonatkozó követelményt... Tán a Office-ét kéne megnézni... Anno hajtottam XP Matrox MGA G100A-val is... Az ha jól emlékszem 2megás...
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
1hijjanhusz
senior tag
-
ko9
addikt
válasz 1hijjanhusz #38838 üzenetére
Nekem BIOSban van beállítás valami olyasmi, hogy Primary Graphic Controller, és ott lehet választani, hogy melyik slotban lévő legyen az első. Kukkold meg
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
kriszbon
őstag
válasz fagy53 #38834 üzenetére
Hmm (érdekes) hogy nálam miért jó (Xp)?
Jót néztek ti, mert egyszerre többet is ment és a nagyobbikban van az, a másikban csak (ez) van.[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Sziasztok!
Egy Gigabyte P45 Extreme-ben elmenne együtt egy 4850X2 + valamilyen nV kártya PhysX-hez ?
Ha igen milyen nV kártyát érdemes venni az olcsóbb szegmensből erre a feladatra ?
-
ko9
addikt
válasz 1hijjanhusz #38840 üzenetére
Pont találtam PH!-n egy képet, itt látszik a kiírás:
Primary Graphics Adapter
(igaz más alaplap, de a tieden is valószínű ittvan vhol)
[ Szerkesztve ]
-
Krisinto
őstag
Üdv
havernak sürgős segítségre lenne szüksége
Vett fent az aprón egy 8800GTX-et
betette szépen üzemelt is 2d-ben
De amint játszik rajta csíkoz
Vram hiba,vagy esetleg sok a tuning? -
ko9
addikt
válasz Krisinto #38847 üzenetére
Üdv!
Derítsd ki! AtiTool-t rakd fel, ha abba hibát ad, akkor vedd vissza a sebességet... Ha még úgyis hibás, akkor valszer VRAM lesz... Küldje vissza a feladónak, és reménykedjen, hogy megtéríti a vételárat--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest