- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
felsatan
tag
válasz
Kekmen #45647 üzenetére
Építész tervezés és mérnöki munkák....jelenleg egy öregecske 1. generációs Zbook-ot használok, annak elvileg 300 nit és napfényben gyenge....lassan csereérett lesz és a szabadban lévő használhatóság is szempont lesz a vásárlásnál....azért kérdeztem, mert maga a mértékegység nem sokat mond nekem, nem tudom elképzelni, hogy mekkora a különbség egy 300 nites és egy 1000 nites között....de mindenképp segítség a válaszod kiindulásnak
-
felsatan
tag
Sziasztok!
Kültéri használatra milyen fényerősséggel bíró kijelző ajánlott? Kültéri használat esetén van jelentősége annak, hogy a kijelző "matt" vagy "fényes"?
-
felsatan
tag
Sziasztok!
Adott egy MSI laptop az alábbi paraméterekkel:
CPU: Intel i5-10300H
integrált VGA: Intel UHD Graphics
dedikált VGA: NVIDIA GeForce GTX 1650 with Max-Q Design
Van a laptopon USB-C csatlakozó. Tud-e ez a laptop olyat, hogy rádugok az usb-c re egy dokkolót és abba beledugok két monitort, amiket kiterjesztett asztalként használ?
Ha igen, akkor minden dokkoló tudja ezt vagy mire kell figyeljek a vásárlásnál?
Köszi előre is! -
felsatan
tag
-
felsatan
tag
Sziasztok!
Első körben talán az is elég, ha a megfelelő topichoz irányítotok, én nem találtam egyértelműt, ahol ezt a kérdést feltehetném.
Itt a tavasz, úgyhogy felmerült bennem, hogy a notebookom (HP Zbook 15" G1) hosszabb időre is a természet lágy ölén használnám. Ezt úgy kell érteni, hogy mondjuk kimennék egy erdőbe pl. leülök egy asztalhoz és ott dolgozatok napi 4-6-8 órát. Viszont ott nincs áramforrás a legtöbb esetben. Kérdésem az lenne, hogyan oldható ez meg? Legkézenfekvőbb megoldás állítólag a zselés akkumulátor + inverter, de hátha van más megoldás is...A legjobb lenne valami könnyű ketyere, amit egyszerűen hálózatról tudok tölteni éjszaka.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Automobilista 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One mobilszolgáltatások
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max