- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algotis
addikt
Sziasztok!
Ért valaki itt közületek a notebook akkumulátorokhoz?
3 éves notebookom (HP Pavilion 15-BC200NH) akksija elkezdett púposodni (ezt a műanyag borítás és a touchpad görbülésén vettem észre), és vennék hozzá másikat.
Elvileg ilyen van most benne:
Ha keresek ilyen TE04063XL típusút, az én laptopomat sosem írják a kompatibilis modellek között, attól még jó lesz, vagy mit kellene nézni? Illetve milyet kéne vennem? Mehet ebayról valami olcsó, vagy valami prémiumabb utángyártottat?(sorry, hogy ugyanezt felteszem a hp-s fórumban is, minél nagyobb közönséget szeretnék keríteni a kérdésnek, hogy minél gyorsabban megoldódjon a dolog, szeretném a gépet újra jó állapotban tudni, mert kulcsfontosságú eszközöm)
Köszi,
Algotis -
Algotis
addikt
Sziasztok!
Adott a laptopom, HP Pavilion BC200NH. Szeretek néha játszadozni, a GTX1050M még elég is a legtöbb játékhoz, hogy a lehető legalacsonyabb beállítások mellett elfusson számomra abszolút kielégítő módon. Csak hogy amint 1-2 frissebb játékhoz (pl most éppen Warzone) ha felrakom az éppen aktuális legfrissebb NVIDIA drivert, játék indításakor vagy játék indítása után 1-2 perccel kivétel nélkül jön a kékhalál. Internal memory management, meg mindent láttam már... Akkor marad stabil a rendszerem, ha a legutóbbi HP által ajánlott drivert (2018.02) rakom fel, csak akkor meg elbúcsúzhatok a frissebb driverek nyújtotta optimalizálástól.
BIOS a legfrissebb, és új windows install esetén is ugyanez van.
Ezt besz@ptam, és nem rajtam múlik? Valami rossz beállítás fut a BIOSban, vagy a Windows/HP sara ez az egész? Én már ötlettelen vagyok.
Köszi,
Algotis
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Asztalos klub
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Xbox Series X|S
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Nintendo Switch 2
- Kuponkunyeráló
- Ford topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest