Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
senior tag
A benne maradt vizet biztosan kihozza kerdes hogy maradt e benne na meg hogy az eddigi viz mennyire karosototta meg. Igen mindenképp kipróbálom hasznosnak tunik csak nem tudom honnan szerzek akkora dobozt

Egy valamire lennek kivancsi. ha ksrosult a laptop akkor az par napon egy héten egy hónapon vagy egy éven belül derül ki
-
pataslogeza
aktív tag
Az elobb irtam hogy maximumon porog a ventillator, erre most azt tanacsolod nezzem meg hogy megy e a ventillator? Irtam mar tobbszor azt is hogy nem poros es nincs eltomodve. Erted? Ennel erthetobben en nem tudom leirni. Azzal nem segitesz semmit ha ugyanazt hajtogatod ugy hogy el sem olvasod amit irok.
Amugy nem csak az enyem huteset mereteztek alul, hanem az osszes ilyen processzorral szerelt gepet ebbol a sorozatbol. Hany olyan embert ismersz akinek acer v15 laptopja van i7-5557u processzorral? Ha csak engem, akkor kivancsi lennek miert feltetelezed hogy mindenki masnak oke, csak nekem rossz. -
pataslogeza
aktív tag
Fel eves a gep es soha nem volt hazon kivul, kizart hogy poros lenne.
Nem eszi semmi a gepet, alapjaraton alig 40 fokos, de ha csinalok valamit amikor a processzor dolgozik kicsit, pl. elinditom a bongeszot, vagy pdf fajlt nezek amiben sok kep van, stb. olyankor hirtelen megugrik a homerseklet es a ventillator is elkezd porogni maximumon.
Arra gondoltam, hogy kicserelnem a huteset (utobordat a hutocsovel egyutt) valami olyan laptop hutesere, aminek jo a hutese i7 processzorral is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx