Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
teptep
őstag
Ha vírusra gyanakszol, akkor célszerű egyszeri alkalommal egy online szkennert lefuttatni. Illetve én például a Kaspersky KVRT.exe-t szoktam ilyenkor letölteni és megfuttatni.
Ha frissítésre gyanakszol, akkor az adott frissítést próba képpen el kell távolítanod.
Meg kell nézned azt is, hogy nincs-e újabb video driver.
Rákérdezhetsz a Win11 topicban is, de akkor add meg a processzorod típusát és a Win11 verziót is (23H2, 24H2?) Ha régebbi a Win, akkor azt is frissítheted. -
Khaal
őstag
Igen, itt is ugyanez a helyzet, upgrade után nyoma se maradt a bluetooth modulnak. Most próbáltam rá a win7 drivert kompatibilis módban, de úgy is rinyált hogy nem támogatott op rendszer

Látom a linkelt helyen is írja valaki, hogy a beépített bt modulokhoz nincsen default driver támogatás a win10-ben? WTF?
Na mindegy, szerencsére ezt leszámítva szívásmentes volt az upgrade. -
-
bakter24
őstag
Nálam ugyanez a helyzet, a Te laptopod sem támogatja a nagy sűrűségű ramokat. Onnan ismered meg, hogy kevesebb chip van rajta a méretéhez képest, mint a régebbieken. Szóval röviden túl új a ram, amit vettél. Nekem a 4. ram lett jó, amivel ment. Nekem is win7 kékhalál azonnal, dos-memtest is azonnal restart.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

hátha akkor majd itt segít valaki 

Pyttawrx