Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
Szerintem csak a próba. Gépnek nem tudom megmondja-e, alapból nem. Egyéb interfész meg nincs.
Amit újonnan árulnak magáncégek, az független, ami szolgáltatós (T-től van az enyém), és esetleg használtan eladják, azzal kell vigyázni.(#40830) Yeffy DJ: csak írjad, nekem van sok Siemensem ebből a korból.
-
AlyrArkhon
senior tag
a) beállítod, hogy frissítések csak wifin (play áruház-beállítások-alkalmazások automatikus frissitése)
b) minden lehuzott programnál a play áruházban egyesével kikapcsolod az automatikus frissítést
c) a és b együttés időnként ránézel arra, mi frissült, hátha vmi aljas módon átkapcsolta egy frissítéskor a b)-t, vagy véletlen kihagytad...
Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
AlyrArkhon
senior tag
mivel ezek nem az eszköz, hanem a play szoftver blokkolásai, így a win áruházról nem tudok nyilatkozni sajnos, de nézd át a beállításait, Az asztalin van kapcsoló a frissítésekhez meg a csempéhez is, gondolom, a mobilon is, de nem wifi-specifikus, csak komplett kikapcs/bekapcs látszik. Tehát inkább mindig tartsd kikapcsolva, csak akkor kapcsold be, ha wifin vagy.
-
AlyrArkhon
senior tag
reklámra több út létezik
1) blokkolsz - neked kell megtalálni, hogy mi válik nálad/neked be, olyan ami simán megy vagy olyan amihez root kell, vagy még több. ha szerencséd van, nem a blocker fog elárasztani ujabb reklámokkal.
2) nem blokkolsz, nézed a reklámot. Ilyen az android világ, az ingyenes appok szerzői is élni akarna valamiből, ez vagy a reklám, vagy a mikrotranzakció, vagy mindkettő ha egyik sincs, akkor gyanus, hogy az adataid lopja (ez mondjuk akkor is lehet, ha van mellette a másik kettő is)
3) nem blokkolsz, mégse nézed: csak olyan alkalmazást használsz, ami nem csinál ilyeneket. a 2. pont alapján elég kevés ilyet fogsz találni, de azért itt-ott még léteznek szent őrültek.
4) megveszed azon alkalmazások reklámmentes verzióját, amire valóban szükséged van.(a play újabban egyre részletesebben írja és egyre szigorúbban veszi a programozóktól, hogy adják meg a jellemzőket)
-
AlyrArkhon
senior tag
én egyelőre a hármas pont szerint élek és csak az értesítési sávot fogom a rendszerrel. (különböző okok miatt rootmentes a telóm) Perpill egy játékappom van, ami kivül/belül reklámoz, egy másik, amiben csak belső reklám van, (szerencsére ritkán játszok) és egy egyéb program, ami értesítget. Ha lesz root, valoszinü vmi xposed-es modult fogok ráküldeni, ha csúnyaság kerül a rendszerbe. többnyire telefonálni és olvasni használom a telót, néha egy kis net, de az is sokszor csak az index appja.
-
Bozek
nagyúr
Bármilyen EU-s számot hívhatsz bármelyik EU-s országból, ha roamingolsz. Ha a szolgáltató országában tartózkodsz, akkor nemzetközi hívásnak számít, tehát annak a díjszabása érvényes.
Tehát ha mondjuk Telekom-os számról hívsz egy román számot, akkor az Magyarországról indított hívásnál nemzetközi, Ausztriából pedig "belföldi".
[ Szerkesztve ]
-
Első körben Facebook csoportokban nézz körül. Majdnem minden országnak van magyar csoportja. Általában segítenek ilyenekben.
Érdemes helyi kártyát venni, ahol lehet. Ami fontos, hogy itthon a szolgáltatónál is kérdezd meg, hogy működik e kint a kártyád. Meg tölts le offline GPS programot. Here, Google maps, sygic, ilyesmi. Sokat tud segíteni.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
törölt tag
Balkán roaming nagyon drága. Törökországban helyi kártyát, hacsak nem változott a helyzet az elmúlt 3 év alatt, nem tudsz csak úgy venni, és 4 hónap után már a telódat sem tudod ott használni, mert letiltják IMEI alapján, nem is tom már, hány évre.
A vodát már mondták, az működik. Ill határmentén, ha éppen eus roamingon voltam, a tr kártyákra is eus áron sms-eztem anno.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Ja most néztem kameráról már láttam s7 es samsung
Szét kaptam,kicsit kipucoltam de víz jeleit konkrétan nem láttam,aztán factory reset aztán kifüggetlenítettem mert a telekomnál egyszerűen megy beraktam a vodafonos kártyámat és lett hálózat fel hívtam róla a tulajt aztán jött érte berakta a telekomos kártyát ami volt benne és tökéletes volt azzal is,meg most már független is a teló
De akksi az kell majd bele mert már 5 éves ami benne van.[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
-
ElektrikusDE
senior tag
Szia!
Hivatalosan a méltányos használat a határ.
A telefon szolgáltató oldalán mindent leírnak az ÁSZF-ben.
Gyakorlatilag meg kiderül a használat során.Ui:
Én már több éve használom EU-ban a feltöltő kártyás mobilomat, és még nem szankcionáltak, de ez lehet hogy csak szerencse dolga.
Ui2:
Sikerült adategyeztetnem (online) is, pedig az ügyfélszolgálat szerint csak személyesen tehetem volna meg.
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
ElektrikusDE
senior tag
"Ha az adott országban ahol vagyok hívok helyi számokat? akkor is normál magyar tarifát használom? Vagy van valami kivétel ahol mégsem?"
Igen, nem tudok kivételről az EU-n belül! (De pl. Vodánál Svájc is EU-nak számít)
Emelt díjas hívásokat viszont sohasem használtam, így azokról nincs tapasztalatom!Volt Vodás és Telekomos SIM-mem is, egyikkel sem volt gondom az EU-ban.
De ahogy írtam is, én feltöltő kártyás vagyok! (ez fontos, mivel így nekem utólag nem tudnak számlázni)
Az utólag fizető (havi díjas) ügyfelekkel szigorúbban járnak el!
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
törölt tag
Még bmilyen yt-videóval se lenne gond sztem.
Akkor aggódnék, ha ez ál-yt-oldal volt, vagyis úgy nézett ki, de a link mást írt, v ha előbb egy másik oldalt töltött be gyorsan az átirányítás, ami vírusos, és utána az irányított tovább a yt-ra. Érdemes lett volna kikopizni a linket, h mit ír vjában. -
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Gumi és felni topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest