- Fórumok
- Egyéb hardverek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2014-05-05 09:36 Téma összefoglaló
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
HDD titkosításnál ha jól értem:
- újra kell formázni a vinyót
- lassítja a fájlmásolási folyamatot? 2TB adat rámásolásnál ez mennyi időt jelent?
- senki nem fér hozzá az adathoz, amíg fel nem telepíti az adott titkosító programot és használja a jelszót?Itt a VeraCrypt nevű programról értekeznek:
[hordozható merevlemez titkosítása teljes egészében] -
attiati
veterán
Igen, a chartot szerettem volna. Köszi a tippet, tényleg működik minden elemző eszköz a HTML változaton is!

Nagyon ragaszkodtam a régi megszokott dolgokhoz és észre sem vettem.Egyébként nem találtam alternatívát erre az oldalra, ugyanis 100+ évre visszamenőleg van adat USA tőzsdeindexekre, nyersanyagokra, chart eszközökkel, tök ingyen. Más oldalon jó, ha van 10 évre visszamenőleg és fizetősen.
Egyébként Mozilla topikban kaptam tippet, ha valakinek Java kellene:
Pale Moon böngésző, 7-es Javaval nálam megjelenítette a teszt Java oldalon a mosolygó arcot. -
attiati
veterán
ez a java app-ot használó oldal:
[link]A linkeden végigpróbáltam pár ötletet.
Mindenképpen régi verziójú böngésző kell a Java támogatáshoz, mert az újabbak tiltják.Úgy tűnik, hogy _régi_ IE és Chrome nem jön szóba, mert habár támogatja a Java-t, de a linkelt weboldal nem támogatja ezekből a böngészőkből a régi verzóit. Egyszerűen nem jelenik meg a weboldal.
Régi Firefox jöhet szóba. 51-es vagy korábbi verzió, mert az még támogatta a Java-t és a weboldal is bejön rajta.
Feltelepítettem virtuális gépre + Java 8 verziót.De a weboldal nem kezdi el futtatni a Java-t.
Itt van egy teszt java oldal, ha mosolygó fejet mutat, akkor jó a Java.
Nálam nem látszik a fej.
Pedig java jól van setupolva és a Firefox böngészőben is engedélyeztem. -
attiati
veterán
Igen, IE alatt nem jön be az oldal.
DE a kérdés lényegi része nem ez, hanem:Milyen böngészőben tudok Java-t elérni?
Az odalon van egy funkció, ami csak Java-val futtatható.
Bármilyen megoldás érdekel: Win7, win10, virtuális gép. Bitonsági kockázat sem gond.Egy kitétel van: ne IE megoldás legyen, mert nem jön be az oldal IE alatt.
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
köszi mindenkinek a tanácsokat!

Java elérhető bármilyen böngészőben bárhogy?
Biztonság nem szempont most.
Bármilyen megoldás érdekel.IEtab nálam nem működött emlékeim szerint.
Portable IE nem létezik? -
attiati
veterán
CPU felfelé csere esetén megúszható a win10 újratelepítés?
AMD 1600(AF) --->3600 / 5600Alaplap maradna.
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
Köszi a válaszokat. Még egy kérdés.
Laptopról végleges adattörlés hogyan lehetséges?
-
attiati
veterán
Külső DVD olvasó / író esetén kell külső táp?
Egy-egy hirdetésben írják, hogy külső tápot nem tudnak adni hozzá. Kell az egyáltalán?
Vagy csak rádugom az usb csatlakozót az asztali gépre és oké?
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
A felirat már lekopott, de ezt írják a dell honlapján
8. Thunderbolt 4 with Power Delivery and DisplayPort (USB Type-C)
9. Thunderbolt 4 with Power Delivery and DisplayPort (USB Type-C)Ezek szerint akkor jónak kell lenni. Köszi szépen
-
attiati
veterán
Dokkoló nélkül is össze tudom kötni a laptopot és monitort?
Usb-c a laptop és hdmi / dvi-d / DP a monitor.
Csak kell egy ilyen kábel és kész is vagyok? -
attiati
veterán
BitRider, Essejó, BiP köszi a tippeket, végignézem őket!
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
PCre + telefonra tudtok jó programot, ami felveszi a rajta futó videót hanggal együtt?
-
attiati
veterán
FB-n meg lehet nézni, hogy miket lájkoltam?
Valami historyban vagy sorbarendezés vagy bármi?Véletlenül rányomtam valamire és nem tudom mi volt az

-
attiati
veterán
vajon win10 szoftveres gond lehet, hogy nem működik az ALT GR + a legalsó sor billentyűi?
ALT GR működik minden más billentyűvel és a legalsó billentyűk is működnek külön.
Csak például kukac jelet vagy pontosvesszőt nem lehet írni. -
attiati
veterán
Monitor pucolasra mi a jól bevált módszer?
Víz szerintem nem lesz elég.
Kell mikroszálas törlőkendő? -
attiati
veterán
+ Borisz76
így jó lett, köszi
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
Mitől lehet, hogy a Skype nem indul el Win10 alatt?
Pár napja még ment.Indításra kattintva nem látszik feladatkezelőben sem, mintha nem történne semmi.
Win újraindítás sem segít.
Win10 tűzfal kilövés sem segít. -
attiati
veterán
Most néztem egy csalásban érintett ember panaszkodós videóját.
Klónozták vagy maszkolták a telefonszámát és az ő számát jelezte ki, bankkártya adatokat akartak kicsalni.
Mennyire komplikált egy ilyen telefonszám maszkolás, klónozás?
Mit lehet ellene tenni a telefonszám elveszítése nélkül? -
attiati
veterán
-
attiati
veterán
600*600 pixeles arcképet kérnek tőlem.
51*51 mm méretbenA monitoromon 165*165 mm méretben jelenik meg a 600*600 pixeles képem, eredeti zoomban (100%), 1920*1080-as monitoron.
Most picit megkavarodtam, ebből hogy lesz 51*51 mm-es kép, megtartva a pixel feltételt?
Mondjuk a képnézegetőm azt mondja, hogy nyomtatási méretben 51*51mm-es.
-
attiati
veterán
tárgytalan, megvan a megoldás:
Gmailben hogyan lehet kitörölni egy e-mail címet, amit felkínál új levél írásnál?
Rossz helyre küldtem egyszer egy mailt és azóta ott van a felkínált címzettek között.megoldás:
contacts.google.com
és a címzett listában a három pöttyre kattintva --> törlés -
attiati
veterán
-
attiati
veterán
webkameránál a háttér kitakarás (background blur effect)
1. webkamerától és a driverétől függ?
2. vagy külső szoftverrel bármilyen régi webkamerával megoldható?ilyet szeretnék, ami a legelső képen van.
Ősrégi Logitech készülékem van.
-
attiati
veterán
köszi, berendeltem, kiderül
-
attiati
veterán
Canon PIXMA 3550 nyomtatóhoz kellene kábelt vennem
Ehhez lényegében bármilyen USB A -> USB B kábel jó?
vagy van valami speckó feltétel?
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
Hiren's boot 10-ben a HDD Sentinel 0.04 van
Kb fél percig fut. Azon mit kellene pontosan látni? Szerintem semmit nem ellenőrzött.Most ráeengedtem a HDD Regenerator 1.71-et és 250 bad sectornál tart (0,38%-nál). Ami gondolom extrém sok. Eddig mindegyiket tudta javítani. Napokig fog futni, ha így folytatja

Hirens-el azért megküzdöttem, mert nem lehet akármivel bootolhatóvá tenni.
"Not a COM32R" hibaüznetettel leáll bootolás után. Ha valakinek hasonló gondja lenne, akkor állítólag az a gond, hogy a legtöbb usb creator (köztük a Rufus is) Syslinux 4.07-t használ. A hirens pedig Syslinux 6.
Unebootin 7.02-vel már működött. -
attiati
veterán
-
attiati
veterán
Win7 indítási javítás:
"Kísérlet a javításra...lemezhibák javítása. A művelet akár 1 óránál is tovább tarthat."Ez kb fél napja fut. Leállítani nem lehet.
Ilyenkor a HDD-n futtat chkdsk-t? Bad sectorokat keres?
Mennyi ideig tarthat?Egyszer már futott 1 napot és ki lett kapcsolva közben (áramtalanítással). Nem saját gép.
Előtte nem tudom mi történt vele, állítólag mindig rendeltetésszerűen volt leállítva.
-
attiati
veterán
Google fotó esetén jól lehet kikapcsolni, hogy ne töltse fel automatikusan a készült fényképeket a tárhelyre?
Vagy roamingnál ez nem automatikus, csak wifinél?
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
még egy dolgot kipróbáltam
Win7, másik laptopról: a rádugott külső monitort engedi bármilyen felbontásba pakolni. Bár a natív 1680*1050@60-at lekicsinyítve jeleníti meg, fekete kerettel. Szóval a win7 is fosh. Ellenben legalább felismeri a régi monitor típusát!
De ha csak a külső monitor kijelzőjét jelenítem meg, akkor már szép rajta a natív 1680*1050. Szóval nem a kábel a rossz és a monitor is jó!
Fogalmam nincs mit tegyek.
-
attiati
veterán
Klónozás alatt "ezen megjelenítő duplikálása" módot érted? Úgy is csak a számára jó felbontás+hz beállításon megy. Lejjebb mentem és 1024*768-ban megy a 60hz.
Bitmélység lehet gond, ha eltér?
laptop bitmélység: 6bit
külső monitor: 8bitDokkolót használok egyébként. Az gond lehet?
Egyszerűen nem értem. Pont a túl magas hz szokott gond lenni.
Erre nálam a 1280*1024@75 megy.
De az 1280*1024@60 nem megy.
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
Sikerült belőni a monitort egy analóg kábellel.
75 hz-en oké, de 60 hz-re állítva hibaüzenet fogad, bármilyen felbontásban: "RGB out of range 60 hz" Ez az analóg kábel korlátja? Ha veszek egy HDMI kábelt, akkor vinni fogja?
Natív felbontás 1680*1050 lenne, max 60hz-en. Ezért fontos a 60 hz.
1028*1024 @75hz oké.1028*1024@60hz és 1680*1050 is érvényes üzemmód elméletben. A kábel a gond?
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
GDPR miatt nem elérhető Európából az alábbi link és átirányít egy másik oldalra.
https://www.competitivecyclist.com/Store/catalog/fitCalculatorBike.jsp
Hogyan tudnám úgy látogatni az oldalt, hogy USA-ból érkezőnek érzékeljen engem?
-
attiati
veterán
utánanézek ezeknek, köszi
King Unique: őszintén szólva nem tudom miért lett anno kettő logikai meghajtóm, nem tudom mi a különbség és le vagyok maradva rendesen a témában. Lapozófájl azért került a D-re, mert a C-ről rendszeresen backup image-t készítek és ne foglalja benne a helyet.
-
attiati
veterán
C:\boot üres, csak Macrium pakolt oda egy "SearchPaths.txt"-t. Abban nincs érdemi infó.
Lemezkezelő szerint van egy 100MB-os EFI rendszerpartícióm SSD-n.
Aminek a tartalmához nem férek hozzá.Így akkor összességében nincs szükség a hdd partícióra?
Szerk: bár azt írja, hogy a 100 MB-os partíció 100%-ban üres?
-
attiati
veterán
Elindul hdd nélkül a win10.
Amit nem értek, mert a bootmgr fájl a hdd-n volt.SSD gyökérben (C) nem látok most bootmgr fájlt, csak a c:\Windows\Boot\PCAT könyvtárban.
Ő volna az és akkor lezúzható a régi rendszer partíció?
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
Csatlakoztatva volt a régi HDD is.
ha bemegyek a "documents and settings" mappába a hdd-n, akkor az SSD "documents and settings" mappában találom magam. Meghajtót vált a Total commander.
Csak emiatt kezdtem el gyanakodni.
A régi vinyó particiójának egy részét meg letöröltem. Akkor most lehet nem kéne újraindítanom a gépet
Amíg ezt ki nem derítem.Mit tudok ellenőrizni vagy állítani?
-
attiati
veterán
amatőr kérdés
letörölhetem a korábbi windows partíciót (HDD-ről win7), ha közben SSD-re feltettem a win10-et?
Boot-nál nem fogja keresni a régi win7 particiót vagy arról valami fájlt?
-
attiati
veterán
Annyira nem szofisztikáltak, hyog átragasszák és nem átverésről van szó.
Csak szeretném összenézni.Alaplapon az alábbi három feliratot találtam, ami egyedi sorozatszámnak tűnik:
egy matricát, 1 vonalkód+feliratot és egy nyomtatott feliratotDe mindhárom más felépítésű sorozatszám, mint a javítási jegyzőkönyvön szereplő gyártási szám. Gondolom akkor egyik sem a gyártási száma?
-
attiati
veterán
Egy alaplap gyári számát meg lehet tudni bekapcsolás nélkül?
Van egy alaplap javítási jegyzőkönyvem és szeretném tudni, hogy ugyanazt a lapot adták e vissza javítva? (vagy cserélték)
Bekapcsolásra nincs lehetőség ! Csak a régi alaplap gyári számát tudom és azt kellene összenéznem a visszakapott lap gyári számával. -
attiati
veterán
-
attiati
veterán
Igen, pont ez a felelmem!
Remelem majd osszekeverik a felesegem mailjet egy baratnőével es a baratnok kepeit kuldik egymasnak. Abbol meg valami jo is lehet
Rumkola: nem tul biztato ez...
Vannak otleteim: csak bekapcsolasig nezik, illetve fazisceruzaval, hogy él e az adott alkatresz. Passz. Azt mondod lazan bejaras van a telefon adataihoz?Egyebkent beazott telefon, ugyhogy kepernyozarat nem fogom tudni levenni rola szerviz elott.
-
attiati
veterán
Ha leadtok szervizbe egy telefont, akkor hozzaferhetnek szemelyes adatokhoz?
(Email, bongeszo adatokbol jelszavak, kepek, stb...)
Csak kepernyo zar van rajta. -
attiati
veterán
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
Najo, kb ertem.
Azt mondod, hogy nem tudja megallapitani a kiindulo iranyt, mert nem tudja, hogy merrefele allok.De ha elindulok "rossz" iranyba, akkor majd visszakorrigal. Mert mar ismerni fogja, hogy a terkepen merre mozdultam.
Az a gond, hogy mankoval kb minden lepes faj. Es gyalog mire bekalibral engem, addigra 30 metert megyek rossz iranyba. -
attiati
veterán
Most ezt nem ertem. Bent allsz egy dzsungel kozepeben.
Megadod uticelnak a dzsungel kijaratat.
Berajzolja az utvonalat.
Akkor merre indulsz?Hiaba irja ki, hogy delnek, az erdo kozepen mindegyik irany lehet del.
Raadasul most megtalaltam, ahol jobb/bal instrukciot mutatat.
De ha elfordulok a telefonnal, akkor js azt irja, hogy balra menjek. Ha nem fordulok el vele, akkor is.
-
attiati
veterán
Akkor a szenozor hiany a gond :(
Se waze, se here, se google maps nem mutatja.
Mondjuk a here-ben az elobb valahogy azt irta, hogy forduljon jobbra.... az mar segitseg lenne idegen helyeken.
Foleg igy mankoval :)De most ujra azt irja, hogy forduljon dél iranyba. Ez igy random, hogy egtajat ir vagy jobb/balt?
Vagy beallithato? -
attiati
veterán
Pjen
Hosssszu
Baracsi
AryesUj a telefon. Samsung j6 duos.
Wifivel es mobilbettel is probaltam.
Mozogtam is.
Magneses erzekelo nem tudom, hogy van e.Googliztam a problemara: missing arrow google maps neven masnak is volt ilyen gondja. De nalam nem oldotta meg a cache torles.
A gond, hatha nem egyertelmuen irtam:
Google maps helymeghatarozasnal egy kek korrel mutatja a helyemet. De nics korulotte az a kis legyezo, ami mutatná, hogy melyik "utca" iranyaba allok. Csak maga a kek kor van.
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
Google maps-en miert nem latom, hogy melyik iranyba allok?
Csak egy kor van az aktualis poziciomnal.
De nem mutatja, hogy merre fordulok.
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
Mitől lehet, hogy max hangerőn sem túl hangos a pc-m. Lehet valahol még hangosítani?
Logitech hangfal
Win7
ASRock FM2A85X Extreme4 (alaplapi hangchip)elvileg minden windows hangbeállítás maxon
-
attiati
veterán
excel 2010-ből nem tudom megnyitni kattintással a linkeket
a számítógépen levő korlátozások miatt bla bla...
próbáltam ezt, de nem segített
Mi lehet a megoldás?
-
attiati
veterán
Ph-n van hibas telefonoknak vagy a szerelésükhöz topik?
-
attiati
veterán
A PH mobil nezetben miert nem olyan sorrendben vannak a kedvenc forum topikok, mint ahogy sorrendbe tettem a teljes nezetben?
Hogyan lehet ezen valtoztatni?
-
attiati
veterán
Mitől lehet, hogy távollétben alvó módba kapcsolt monitor nem tud visszajönni alvásból? Bekapcsolt a monitor billentyű vagy egér mozgatásra, de utána vissza is megy készenlétbe.
win7
radeon 7700-as kártya, legfrissebb driverNéha szokott ilyet csinálni korábban is, de egy ctrl+alt+del segített. Most win7 visszaállítási pontba visszamentem és nem jó.
-
attiati
veterán
amatőr kérdés:
vezeték nélküli otthoni telefonnál a fogadó / tartó egységet rá kell csatlakoztatni a telefon hálózatra?
Kaputelefonnak használnám a lakásban, de azt meg muszáj csatlakoztatnom a társasház rendszerére, hogy működjön.
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
Index.hu-n hogyan lehetne kiszűrni a sporthíreket?
Elég idegesítő, mikor reggel ébredés után azonnal megtudom az éjszakai NFL, NBA meccs eredményét.
De csak este tudom megnézni a közvetítést.Persze az index.hu-t olvasni szeretném napközben.
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
települhetett mostanában a gépre egy globális reklám blokkoló ?
akár java-val, flash-el, win7 frissítéssel, minden böngészőbe?
nem raktam fel semmi újat, de valami blokkolja
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
Miért nem indulnak el a youtube videók Mozillában pár napja?
Chrome-ban megy
Semmi frissítés, változtatás nem volt a gépen (elvileg) -
attiati
veterán
-
attiati
veterán
Ezeknél a feladatoknál a CPU single core vagy a multi core sebessége a fontos?
1. böngészés (mozilla, chrome, 64 bit)
2. programbetöltés
3. windows 7 bootolás (64 bit)Egy G3258-as konfig lealázza az athlon x750k-t és nem tudom, hogy a vinyó miatt, vagy a Celeron jóval erősebb egymagos sebessége miatt?
-
attiati
veterán
Mitől lehet, hogy az 1-es számú konfigon akad a netezés, lassan töltődnek be a programok és a win7 is?
A 2-es számú konfigon meg villámgyors minden?1-es konfignál hardware csere a megoldás a lassulásra, vagy futnia kéne netnek, office-nak, win7-nek villámgyorsan?
1-es konfig
CPU: Athlon II X4 750k
LAP: Asrock FM2A85X Extreme4
RAM: 2*4 GB Kingston LoVo DDR3 1600 KHX1600C9D3LK2/8GX
HDD: Samsung SpinPoint F3 1TB (HD103SJ)
Win7 telepítve 4-5 éve, töredezettségmentesítés szokott lenni. Teljesen belakott gép. Rendszerpartíción 4-5GB szabad hely, lapozófájl korlátlan és másik partíción van. Firefox és Chrome rettentően "kapar".2-es konfig
CPU: Intel G3258 processzor
LAP: Asrock H87 Performance Fatal1ty alaplap
RAM: Kingston 4GB DDR3 1866MHz HyperX Fury Black HX318C10FB/4
HDD: Western Digital 1TB 64MB WD10EZEXSzintén win7, 1 éve telepítve, teljesen belakott, de azon kívül semmi nem volt feltelepítve vagy leszedve. Töredezettségmentesítés soha nem volt, igaz ritkán használom ezt a gépet.
-
attiati
veterán
Budapest felett elhaladó repülőkkel kapcsolatban:
szerintetek meg lehet nézni valahol, hogy a város egy adott pontja felett hány repülő halad el egy nap?
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
youtube videók _eredeti_ feliratát mivel lehet kinyerni?
-
attiati
veterán
weboldal táblázatban levő 18.02 beillesztés után 18. febr. lesz az excelben.
Ha ezt visszaalakítod számmá, akkor az 1900.01.01 óta eltelsz napok számát kapod meg, vagyis 42418 lesz belőle. De nem az eredeti 18.02.de előbb írtam, mint gondolkodtam

A megoldás, hogy a "fájl/beállítások/rendszerbeállítás szerint"-nél ki kell venni a pipát, és a tizedesjelet átállítani pontra. -
attiati
veterán
Weboldalon levő táblázatot vágólapra teszem és beillesztem excelbe, de a számok egy részét valamiért dátummá alakítja az excel. Próbáltam több böngészőben.
mit lehet ezzel kezdeni?
-
attiati
veterán
mennyire komoly az a hír, hogy akaratom ellenére frissülni fog a win7 a 10-es verzióra és hogy ezt megakadályozni sem lehet?
-
attiati
veterán
Szüleimnek keresek könyvet, most használnak először PC-t
Böngésző és Win7 megtanulása a cél első körben.
Tudtok ajánlani valami igazán jó könyvet?
(hogy a távollétemben is tudjanak haladni vagy legyen miből puskázni, ha elakadnak) -
attiati
veterán
-
attiati
veterán
110V igen. Akkor bukta maga a készülék is, nem csak a csatlakozója?
India még jobban érdekelne
itt a wiki cikk, de eléggé analfabéta vagyok hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb hardverek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- (kiemelt téma)
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Mesterséges intelligencia topik
- Tényleg azt kaptuk, amit ígértek? Teszteltük a Crimson Desertet
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kösz a tanácsot.