- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz
Packersbay #60681 üzenetére
Én nem húztam le a HDD ket mikor SSD re telepítettem és müködik minden,de sok helyen azt írják jobb ha lehúzod.Tulajdonképpen nem tart semmiből és az a biztos.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Packersbay #51519 üzenetére
Igen, ez jó laptopba.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Packersbay #51517 üzenetére
Ez nem egy külső tok alá bebújtatott belső 2.5"-es SSD?
-
kjani18
őstag
válasz
Packersbay #28692 üzenetére
Inkább a scaler IC a ludas, nem tudom a tiedben hogy van megoldva, de a hiba az, hogy teljes feszültséget ad az lcd-re.
Nézz körül pupos kondik után. ill. mi melegszik. Magát az ic-t nem lehet ( tudom) cserélni, ráadásul ezer fajta van, de ritkán hibásodik meg, inkább a környezetében kellene szétnézned...Küldök egy link -et, ez monitorokról szól, de lényegében ha másképp is néz ki, a tied is egy monitor.
Azt azért mindenek előtt nézd meg, hogy külső moncsiról is csinálja -e, ha igen, nincs igazam, felejtsd el amit írtam! -
vilmaboy
őstag
válasz
Packersbay #28687 üzenetére
szalagkábel - videochip gyanús első hallásra...
-
spista222
addikt
válasz
Packersbay #28687 üzenetére
Akkor jobb esetben magas hőfok vagy vírus miatt van rosszabb esetben hardverhiba.
(én is most szívok egy laptoppal ugyanezzel a jelenséggel és nálam hardverhiba) -
spista222
addikt
válasz
Packersbay #28683 üzenetére
Így elsőnek VGA hibának tűnik.
Nézd meg a hőfokokat és próbálj másik drivert ha mostanában lett frissítve. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Packersbay #27211 üzenetére
KMplayer vagy BSplayer, illetve a mov fájlokhoz érdemes telepíteni a QuickTime kodeket.
-
forras2
őstag
válasz
Packersbay #27211 üzenetére
KMPlayer tuti az ilyen filmekhez
-
GrandeP
addikt
válasz
Packersbay #27188 üzenetére
Mentőssofőr még kér ezenkívül igazolt 2-5 év vezetési gyakorlatot, 1 oldalas "miért szeretném én ezt csinálni " pszihopata írásst,, valamilyen egészségügyi iskolai végzést / alapképzést, mert ez nem taxi, neked is ki kell szállni és menteni.
Jelentkeztem annó, mint végső elkeseredés amikor nem találtam x ideje melót, de már akkor is 70-80k-ért kellett volna csinálni...
Amúgy ezzel miért indultál volna előnnyel a külföldi munkaerőpiacon?!
Egy sima furgonos nemzetközi munkával sokkal nagyobb tapasztalatot szerzel...
Én annó 20-30k km-t nyomtam havonta, volt h 6 szor voltam egymás után Angliában... megjöttem és már mehettem is... -
GrandeP
addikt
válasz
Packersbay #27186 üzenetére
Nekem PÁV1-em van...
3 éve csináltam.... kb így ebben a formában csak Hungarisztán ismeri, van a többi országnak is, de ők máshogy hívják, és nem fogadják el a magyart és nem is kérik...
Mi még a kérdés... régen sofőrködtem az euban csak megutáltam....
-
Melack
veterán
válasz
Packersbay #27082 üzenetére
Várjuk a választ. Akár e-mailben is megkérdezheted őket, ha úgy van.
-
vilmaboy
őstag
válasz
Packersbay #27082 üzenetére
-
Melack
veterán
válasz
Packersbay #27079 üzenetére
Ez egy merőben jó kérdés. Szerintem érdemes lenne a NKH-t megkérdezned erről, vagy azt a célországot, ahová mennél.
-
vilmaboy
őstag
válasz
Packersbay #27079 üzenetére
Na ez egy nagy kérdés. Érdekelne engem is.
-
Melack
veterán
válasz
Packersbay #27076 üzenetére
Elkezdeni van még időd, majd 2 és fél hónap.
-
vilmaboy
őstag
válasz
Packersbay #27076 üzenetére
ha igazak a hírek, akkor igen
-
vilmaboy
őstag
válasz
Packersbay #27073 üzenetére
az viszot tény, hogy tervezet volt rá ha jól emléxem júliustól, hogy emelkedik, de el lett tolva az időpontja. Ha jól hallottam jövőre emelik majd.
-
siebener
aktív tag
válasz
Packersbay #27073 üzenetére
Kinek mi a nehéz.
Nem mondom, hogy könnyű, szóval nem adják oda pacsira, de nem lehetetlen végigcsinálni. -
Melack
veterán
válasz
Packersbay #27070 üzenetére
Ez a hivatalos oldal, itt nézd meg."A közúti járművezetők pályaalkalmassági vizsgálatának igazgatási szolgáltatási díjai
II. fokú pályaalkalmasság-vizsgálati eljárás PÁV I-IV. kategóriában, kategóriánként
12 620 Ft
ha az eljárásoknál PÁV jármű igénybevétele szükséges, a gépjárműhasználat díja
2 600 Ft"Megelőztek.
-
siebener
aktív tag
válasz
Packersbay #27070 üzenetére
Ez:
A jelentkezés feltételei előzetes és időszakos vizsgálatokra
- Érvényes 2-es csoportú orvosi alkalmassági vélemény - a jogosítványban 102-es kóddal szerepel -, melyet háziorvos, foglalkozás-egészségügyi orvos adhat ki.
- A vizsgálati díj befizetését igazoló csekktőszelvény - a csekket a vizsgálatra szóló berendelővel együtt postázzuk ki, a vizsgálat díja PÁV kategóriánként 8.310 Ft.
- PÁV I. és II. kategóriákra való jelentkezés esetén két éves folyamatosan hatályos vezetői engedély. -
vilmaboy
őstag
válasz
Packersbay #26203 üzenetére
annak látszik első hallásra. Próba ki másik gépen is, mint írták, asztán ha nem műxik, akkor bal kézzel jobb váll felett ívesen...
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Packersbay #26203 üzenetére
Amennyiben másik gépen is ezt csinálja, akkor kuka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- Philips 345B1C Ívelt Ultrawide Monitor!34"/3440x1440 /VA/100hz/AdaptiveSync/
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- LG 24GN60R-B - 24" IPS / 1920x1080 FHD / 144Hz 1ms / FreeSync Premium / G-Sync & Adaptive Sync / HDR
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest