Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
válasz
Doky586 #143956 üzenetére
Attól még, mert nincs oprendszer egy meghajtón, a HDD prioritás kiválasztásánál látni kell a lemezt. Minden esetben, minden alaplapon így történik. Nem kell kitalálni ilyen dolgokat, a célját se értem, hogy minek írsz ekkora marhaságot.
Érdekes módon, ha berakok egy normál, 512 bytes/sector-os M.2-t, akkor az meg látszik. Oprendszer nélkül. Micsoda véletlen..... Örülök, hogy értő olvasás mellett nem kell minden alkalommal hatszor ismételnem magam.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest