- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Satyricon #114057 üzenetére
Az usb-t felejtsd el xp alatt. PS2 portos egér/billt szerezz be és cd-ről telepíts.
Majd ha lesz fent neki driver, akkor már mehet az usb. Tudom, én is szívtam vele anó az SLI lapommal, mert az usb-nél kihalt a telepítő. Csak azért voltak ps2-es cuccaim, ha telepíteni kell, akkor legyen miről bevinni az adatokat."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
King Unique
titán
válasz Satyricon #114057 üzenetére
Az XP telepítése pendrive-ról eleve problémás tud lenni és korántsem minden esetben működik rendesen. Na meg a létrehozás módja sem teljesen mindegy (példa). Ha megvan az eredeti telepítő CD és van ODD a gépben, akkor elsődlegesen inkább arról kellene megpróbálni telepíteni, úgy kevesebb a szívás.
Amúgy meg eleve egy elavult rendszer, már nem is támogatott, éles és online használatra nem igazán javasolt már, inkább virtuális gépre való... Egy újabb Windowst lenne célszerű élesben használni, vagy ha erre nincsen mód, akkor esetleg egy Linuxot.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest