- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukinyo
addikt
Sziasztok
Adott egy gép ami sem a monitort sem a billt sem az egeret nem indítja be (nem érzékeli) bekapcsolás után.Az alaplap jelzi hogy áramot kap, DVD író, vinyó, ventik felpörögnek. Látszatra minden oké. Volt már egyszer ilyen betegsége, akkor szétszedtem, kitisztítottam mindent, működött is egy darabig de akkor sem jöttem rá a hiba igazi okára. Sajnos az alkatrészeket nem igazán tudom cserélgetni, nincs rá lehetőségem. Adnátok valami tippet hogy hová nyúljak, mit próbáljak, mit csináljak vele?
Vagy esetleg irányítsatok a megfelelő topikba.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Samsung galaxy watch ultra, makulátlan állapot,35 hó gyári garancia,Csere Huawei Ultimate
- GAINWARD NVIDIA GEFORCE 9500 GT 512MB
- Black & Decker BCRMW121-QW .............BONTATLAN robot fűnyírő
- Alaplap hibás iPhone X-et keresek!
- Kärcher LTR 18-30 Battery 18V (akku nélkül) (damilos fűkasza) .......BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest