Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyak
aktív tag
Remélem ez a megfelelő topik a kérdéseimnek.
Egy régi PC-t igyekszem kicsit rendbe szedni másodlagos gépnek és érdekelne a véleményetek.
Shuttle AV49N alaplap szerintetek működne egy P4 3.06GHz 512/533 (SL6PG D1 stepping) procival? Amennyire én utána tudtam nézni, elvileg igen.
Másik kérdés, hogy ehhez a CPU-hoz elegendő lenne e egy Celeron hűtője? Az van itthon, a P4-hez viszont nem adnak. Jó masszív fém hűtőbordája van, rajta ventillátorral. Egyáltalán mi a különbség a Celeron és a Pentium 4 hűtő között?
Hol találhatnám meg az alaplap legutolsó BIOS-át? Hivatalos oldalról nem lehet már leszedni. Szerintem az S00Q jelű az utolsó, de ebben sem vagyok biztos. Csak azért, ha esetleg a CPU reklamálna berakáskor.
Mekkora táp kellene vajon? Én egy 350W-os, valami normális márkára gondoltam. Alaplap, CPU ismert, lenne mellette 1 vagy 1.5Gb DDR memória, illetve valami normálisabb, legalább 256MB-os AGP VGA.
Igen, tudom, hogy régi gép és nem érdemes fejleszteni, de van normális gépem, ez csak amolyan tartaléknak kell és pár ezer forintból megoldható az egész művelet.
Köszönöm, ha valaki időt szakít a segítségre.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- E-roller topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- One mobilszolgáltatások
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple asztali gépek
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest