Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz
ColdMan #137624 üzenetére
És Csupingo
Köszönöm a válaszokat, a kérdésem pont az volt hogy jó-e a memória, a listában én is megtaláltam az alaplapnál amúgy.
Az elképzelés az hogy a mostani gépemből ki az alaplap,proci és akkor a memória is, és minden más belső tehát a VGA és az adattárak is a táppal együtt. Az új laplap.proci és memória menne vissza a meglévő táppal, VGA-val, és háttértárakkal. Így nekem meg lenne a fejlesztés, és a kivett félkonfig alá vennék egy SSD-t, házat és tápot. Monitort és egyéb perifériát nem mert abból van itthon tartalék. Bár monitornak megfelene a TV is a másodlagos netezős gépre kötve. Az i5 6600-ban meg ugye adott az IGP, bár sose volt még kipróbálva sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- One mobilszolgáltatások
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple asztali gépek
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest