- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xkoti
senior tag
Üdv urak.
A minap kedvet kaptam egy kicsit a Shadow of Mordorral játszani .
De a probléma ott kezdődik hogy sajnos nincs 1920x1080 felbontás a játékba hol ott a monitorom felbontása az lenne .Utána olvastam mindenhol mik lehetnek az okozatai , ergó módosítottam már cfg fájlt is de úgy se volt jó .
Majd később találtam egy olyat hogy ha egyedi felbontás van beállítva és sajnos a legújabb amd driver miatt az van mert valamiért a win 10 nem ismeri fel normálisan a full hd felbontást , így ezzel kapcsolatban a kérdésem az lenne hogy ha egy régebbi drivert teszek fel ami még catalyst control center néven fut akkor vajon mekkora az esélye hogy csúnya teljesítmény csökkenésem lenne . (sanszos ez oldaná meg a problémát)
Egyébként egy HD 7790 videókártyám van (ami játékokra számomra megfelel amikkel játszok)
Vagy esetleg az új driver-ben is van olyan lehetőség, csak én nem találom mint annó a régi driver beállításokban ?
(Elnézést ha kicsit értetetlen a megfogalmazásom 14 óra meló után mert gondolkodni se tudok
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topik
- Spórolós topik
- Látásjavító szemműtét
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Dell notebook topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A7 /3/32GB / wi-fi / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)