- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
A Life is Strange: Before the Storm játékkal van problémám, feltettem a kérdést a játék topicjában is, de itt többen jártok, és nem is feltétlenül a játékkal van probléma. Bemásolnám ide is a kérdésemet.
Tegnap neki akartam végre ülni a Before the Storm 3. epizódjának, azonban valami nagyon nem oké. Elindult a játék, benéztem a beállításokba, örömmel láttam, hogy megmaradtak az eddigi beállításaim, majd eszembe jutott valami, amit el akartam intézni, ezért ki is léptem, hogy később folytatom. Azóta viszont nem hajlandó elindulni a játék, egy ilyen hibaüzenetet kapok.
Átnyálaztam pár oldalt a Steam témáknál, próbáltam Google-t, de semmi találat ilyesmire. Leellenőriztettem a játékfájlok épségét, töröltem a settings és mentés fájlokat, frissítettem videó drivert, próbáltam más képernyő felbontást, újratelepítettem a játékot, de ugyanaz a jelenség. Nincs esetleg valami ötletetek?
(Win10 64 bit egyébként, nemrég kaptam meg a Fall Creators frissítést, én arra gondolok, hogy ez kavart be nagyon valamit, mert az első két epizóddal megjelenésük után gond nélkül játszottam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Politika
- ZIDOO médialejátszók
- Ukrajnai háború
- Nők, nőügyek (18+)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...