Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz Stauffenberg #35791 üzenetére
Tudja fene mi a komoly, Arri Cine és Nisi truecolor nyilván az ára miatt nem látszik, aztán ez elég szopó volt, végül a feléért vettem használható fix sort
Persze sarkítás van benne, mert utána a fix sor elég bolt 58mm-esből, az jó Panára, Canonokra, pont mindenfélére ami van nálam. Itt a 82es szűrőátmérő elég horror árban van, végül inkább eladtam a Tokinát is. Most várakozó álláspont van és persze szájbakúrt Duna is akkor árad, mikor nincs kéznél autóm. Most kértem árakat mindenféle bérautóra, de ott a napi 100 km futás is korlátos tud lenni. Évek óta gyúrok képre amihez ilyen vízállás kellene, erre megint keresztbe szívok mindent. Falnak megyek mindjárt, havercsajjal ezt a projektet folytatnánk:Itt meg kora reggel teljesen jól gőzölögne a víz és kel fel mögötte a nap:
Este meg ugyanez Orionnal. Meg lehet nézni a két kép közti időt, csak azóta görcsölünk rajta és akkor 1-2szer már autóztam 1.5 órát., hogy megállapítsam mennyire szar a vízállás, vagy helyi erő azt mondta nincs kint a víz, én akkor annyira nem volt kint, hogy kellett volna rendes gumicsizma. 2 évig bent is volt a kocsiban hozzá minden cucc, ha menni kell akkor megyünk, de ezt már akkor is meg fogom csinálni, mert olyan jó atom giccs, hogy ez kell és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest