- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm, hogy foglalkoztok a kérdésemmel!
Úgy gondolom, a topicban sokan profi szinten, de legalábbis nálam sokkal magasabb szinten csináljátok a fotózást. Mindamellett, hogy igyekszem törekedni a legjobb eredményre, azt kell belássátok, hogy én nem katalógusba akarok tárgyfotókat készíteni, csupán a használtpiacon szeretném értékesíteni a bontott, többnyire PC és laptop alkatrészeimet. Biztos láttatok már hirdetéseket, gyakran csapnivaló, igénytelen, homályos, kiégett...mind fotók mind leírás szempontjából borzalmas. Úgy hiszem, ha minimális melót beleteszek, már nagyságrendekkel jobb képeket tudok csinálni.
Jelenleg van ez a 2x10W-os tapétázott sarkom, de már ezzel is ezerszer igényesebb képeket tudok készíteni, mintha a kanapéra feldobom az adott tárgyat, a háttérben meg ott a koszos alsógatyám...szóval értitek, mi itt a lényeg nekem.
Ehhez még hozzájön, hogy nem AUTO módban használom a kamerát, hanem játszok a záridővel, ISO-val, pedig még mindig csak egy okostelefonnal készítem a képeket...
Ezért kérdeztem, a linkelt Ledvance jó lehet-e nekem. Nagyon nem is szeretnék sokat invesztálni ebbe, persze jó lenne egy komoly fényképező, egy jobb setup, de ez inkább ilyen low budget DIY stúdió lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- Nikon Nikkor Z 24-70mm f/4 S új állapotban
- MANFROTTO 190XPRO3 Carbon állvány
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest