Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz attiati #12021 üzenetére
Szerintem egy ilyesmi hátizsák ekkora súlynál, ha normálisan van beállítva nem tehet kárt a kabátban.
Praktikusabb lenne az ilyen, ez fotóshátizsák, jó minőség csak kissé drága, ennek sem szabadna kárt tennie benne, ha nem dörzsöl menet közben.
Igazából bármelyik táska mozgás közbeni dörzsöléssel okoz kárt leginkább, olyat válassz amelyiknél ez kiküszöbölhető és a test felőli oldalon puha anyaggal bélelt. -
Rivaul
addikt
válasz attiati #12027 üzenetére
Nem fogsz. Ki fogja koptatni ha csak nem selyem szütyővel rohangálsz. Még ha kemény bőr lenne. Én puha pántos jansport hátizsákot hordtam egy velúr bőrkabáttal anno, de még az is fényesítette picit. Amúgy meg nyomin is néz ki a bőrkabát hátival
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
kispx
addikt
válasz attiati #12364 üzenetére
Ha itt nem kapsz választ, akkor van jogász topik is.
-
EmberXY
veterán
válasz attiati #12364 üzenetére
Szerintem ha eleve nyilvánosnak szánt adatokat bárki által hozzáférhető módon (nem hackelés, vagy hátsó kapu, ilyesmi) letöltesz, de mondjuk nem teszed máshol közzé, csak saját felhasználásra lesz, az ugyanaz, mintha az oldalon böngésznéd, így az nem törvénybe ütköző. Gondolom én.
Up the Irons!
-
marilllyo
veterán
válasz attiati #15355 üzenetére
Ezért ne vegyél új bőröndöt. 5cm az kevés. Pláne, hogy a mélysége ami nagyobb. Ha nem feltűnően nagy akkor bele sem rakatják. Meg ha bele is rakatják akkor is ha nem púpozod meg simán belefér. Annyi, hogy ne lábbal kelljen beletaposni a keretbe.
Legutóbb mikor Ryannel mentem rá se hederítettek a kézikre.[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
nagyúr
válasz attiati #15358 üzenetére
Kb. mindenhol lesz*rják a pontos méreteket, bármerre is jártam, csak Budapesten szívatja a népet vmi alvállalkozó vagymi és csak a Wizz járatokon.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Cs1csó
félisten
válasz attiati #37550 üzenetére
Mit nézett be?
Jön nyugat felől egy hidegfront ami pénteken éri el az országot talán a nyugati részét este délután a keleti részét szombaton.
Vagy 5-10 fok celsiussal fog visszaesni a hőmérséklet, tehát nem közel 40 fok lesz hanem 30 körüli.Ez nem egy olyan hidegfront, hogy 2-3 napig eső és felhős, borult égbolt. Átmegy az országon és hoz egy kis enyhülést. Előreláthatóan jövő hét keddre már megint 35 körül lesz a hőmérséklet elvileg jövő hét csütörtök körül jön egy újabb front ami megint hoz egy KIS enyhülést.
Megjegyzem 40 fok után a 30 is kellemes.Az időjósok "üzembiztosan" amúgy is csak kb. 2-3 napra tudnak előre biztosat mondani, tehát mondjuk ma biztos infónk van a holnapról mondjuk 90%-os pontosság a holnaputánról már csak 70-80% az azután nap erős 50-60%-os.
Nem egyszer volt már olyan, hogy ígérték az enyhülést X-ik napra de végül X+1 vagy X+2 napra jött meg.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Linux kezdőknek
- Lexus, Toyota topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest