Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• MaxxDamage

félisten

válasz EmberXY #47478 üzenetére

Nagyjából leírom a lényeget, mert ez ennél jóval hosszabb és bonyolultabb, meg amit az ember (én) megélt..na...az sem könnyű!

Úgy 2-2.5 éve kezdődött , mert ez Medrol (gyógyszer) /Symbicort (pipa) miatt (Szteroid) alakult ki a dokik szerint.
    1.5 éven át volt tüdő gyulladásom...15+ Antibiot szedtem, aztán jöttek a szteroid kúrák (mindig ki gyógyultam, de eltelt 1-2-3 hó és újra kialakult...ez ilyen) és kiderült (legvégén elküldtem mikrobio tesztre), hogy atipusos tüdőgyuszim van...ja akkor kaptam 1 fajta antibiot rá és azóta semmi bajom (tűdőt illetően)

Közbe biztos ami biztos alapon kértem (háziorvos javaslatára) 2 fajta oltást ami agyvelő gyulladás meg tüdőgyulladás ellen van (5 évig védett leszel ha jól emlékszem) és utáni is lett tüdő gyulladás.. meg közbe a tüdőgyógyász állapított meg COPD meg aszthma és ezek érdekes mód eltűntek (tűnetek) a megfelelő antibio alkalmazása után... (11-12+ biztos volt komoly intenzitású tüdő gyulladásom, elsőt lábon kihordtam, 1+ évig...(meg mind lábon kihordható kb. erős fulladás, köhögés, váladék felszakadás, stb..) azútán számoljuk az 1.5+ évet még amikor a sok gyógyszert szedtem rá, mert hát orvos mondta, ő ért hozzá és mindig helyre is rakott...csak a végkifejlett nem mind1, meg hogy a megfelelő vizsgálatra már az elején el kellett volna küldenie a tüdő orvosnak! /főorvos/

Fél évre rá (gyógyultság után) kialakult (2023.8-9. hónapra kb.) Combfej necrosis (combfej csont elhalás, m.k oldali) és nagyon durván tönkre ment mind2 combfej, totál elhalt... ez "fogyatékosság" (M8700 asszem BNO - majd jövőre benyújtok adó kedvezményre dokukat mind1..)

Aztán M.k oldali csípő prótézis beültetés szűkséges...és sűrgős!
    1 év alatt meglesz mind2 beültetés...voltam Ortopéd Profnál, a Megyei kórház Oprtopéd oszt.vez. főorvosnál is...mindent megtettem, hogy tényleg "sűrgős" legyen a dolog, különben évekig várhattam volna egyre is, nemhogy 2 ilyen műtétre... :((( :U

Németbe is 3 hónap a minimum (vagy volt) amit várni kell egy ilyen műtétre.
    Zalába (Zalaegerszeg) 1 év , Kaposváron 2-3 év, Szombathelyen 3+ év.. stb...

Azt megjegyzem, hogy COVID ellen oltva nem voltam, 2x voltam Covid-os , lazán megúsztam, kis láz, végtag (kétoldali együttes) fájdalom (2 lábfej, 2 vádli, 2 comb, 2 csípő fájdalom 1-1-1-1 napon..) de csak első COVID alatt volt ez a bajom, közben volt ez az atipusos tűdő gyuszim is... (2022 december 17 volt első nap) a második CO
    VID idén volt nyár közepe tájt, vége inkább. (nátha, hideg rázás, laza láz, gyorsan lefolyt..)

Vannak orvosi szakvélemények, MRI, Röntgen, stb.. sok-sok alá támasztó vizsgálat, prof meg oszt. vezető szakvélemény, stb.. ezek mind bizonyítják, hogy mi okozta ezt.

5 évbe benne leszek bőven, annyi ídő múlva évül(ne) el..
    Na majd az ügyvéd megmondja, jövő nyár/őszre tervezem ezt ha össze jön... :K :U

Új hozzászólás Aktív témák