Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Utka
aktív tag
-
coco2
őstag
válasz
Inhouse #43713 üzenetére
Sejtem én, hogy nem fiatal tacskóról van szó
Olyan 30-35-ig kutya baja szokott lenni a népnek. 40-től fölfelé kezdődnek a bajok. Egyszer ráállsz a mérlegre, és meglepetés szerűen egy ilyesztő számot látsz ott. Vagy ha már meg sem ijedsz, na akkor tényleg baj van. A vércukor pedig normálisan 4-ig kellene lemenjen, nem 6-ig. És azt úgy, hogy normálisan felöltözve méter feletti magasság alatt maradsz kg testsúlyban még egy cudar nehéz papucsban is. Ami azon túl van, az nem normális egyáltalán.
-
EmberXY
veterán
válasz
Inhouse #43713 üzenetére
Nincs mit, érdemes néha ellenőrizni, mert nem játék...
Elméletileg kaja után 1,5-2 órával szokott lenni a legmagasabb a vércukorszint (amit a bevitt kajával emeltél meg), utána megint elkezd csökkenni.
Ezért érdemes mérni kaja után is, ott lehet 7-8 körüli érték, az még normális, ha ennél magasabb, az már nem ideális, persze függhet ez attól is, hogy mit és mennyit ettél.
1-2 alkalommal még nem feltétlenül kell rosszra gondolni, de ha sűrűbben előfordul, érdemes kivizsgáltatni, főleg ha vannak gyanús jelek, pl állandó szomjúságérzet és bőrkeményedések, bőrhibák, esetleg látásromlás...
Nekem is úgy derült ki, állandóan szomjas voltam, egy átbulizott hétvége után 21,1-et mértünk. Még szerencsére talán nem későn derült ki, gyógyszerrel, diétával és mozgással még tartható, és persze állandó kontrollra járással, hogyha bármi változik, a doki tudjon reagálni gyógyszer adaggal, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest