Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Ettetek, ittatok?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
c4bB
csendes tag
válasz arcsi84 #40804 üzenetére
"3x is előfordult, hogy leállítottam a gépet, és monitor is kikapcsolt meg minden, de a gép nem hajlandó leállni. Egészen addig amig a ki-be kapcsoló gombbal ki nem kapcsolom."
van rádugva bármilyen pendrive,külső usb-s vinyó,mobilnet dongle miközben ezt a hibát produkálja?
nekem is asrock lap(ok) vannak,w8.1-el hasonló dolgokat művelt az újabb,kapcsold ki biosban az usb-n keresztül történő ébresztési lehetőséget,és windowsban is keresd meg az usb energiaellátási részt,tiltsd le,mert nálam ezek kavartak,ugyanígy nem kapcsolt ki rendesen a gép ha volt rajta külső vinyó vagy pendrive.
-
c4bB
csendes tag
válasz norbert1998 #40831 üzenetére
nálam ilyet nem csinál,illetve azt nem próbáltam ki sosem,h kikapcsol-e és mennyi idő után.
amikor nem azonnal kapcsolt ki,kinyomtam gombbal,sajna véges a türelmem de 20 mp-ig tuti ment olyankor.
most a biosban engedélyezve van az usb egérről és ps2 billentyűzetről történő ébresztés,működik is,de csak akkor ha nem áramtalanítom a gépet,cserébe CSAK akkor indul el a gép,ha kikapcsolás előtt kihúzom a wd elements külső hdd-t,illetve a pendriveot.
ha rajta marad bármelyik,akkor induláskor az asrock feliratnál megáll,nem reagál F2-re és társaira,csak gombbal lehet kikapcsolni,usb tárhelyek lehúzása után gond nélkül indul.(szándékosan írtam tárhelyet,nincs rajtuk boot partíció).a speciális energiaellátásnál alvó állapot,hibrid alvás,hibernálás mind tiltva,és az usb szelektív felfüggesztés is,ezeket állítottam w8.1 alatt,ezek közül valamelyik volt a felelős azért amikor csak félig-meddig kapcsolt ki a gép.
-
c4bB
csendes tag
válasz rielon #40860 üzenetére
a kép alján írja,hogy áramellátási problémákat érzékelt az előző indításnál,ezért az asus védelmi rendszere közbelépett,hogy megvédje a rendszert.
valamit nem jól dugtál vissza,nem oda ahol eredetileg volt,vagy nem dugtad vissza.
húzd le az usb hubokat,a hdd-k is oda kerüljenek ahol voltak,amin az oprendszer van,az legyen az első sata csatlakozón,mozgasd meg a tápcsatikat,az alaplapét is,hátha kimozdítottad valamelyiket szerelés közben.
egyéb ötletem nincs. -
c4bB
csendes tag
-
c4bB
csendes tag
válasz norbert1998 #41146 üzenetére
valószinüleg mindent jól dugott rá,a baj azokkal van,amiket nem csatlakoztatott.
a dc7700 egy factory gép,nem arra lett tervezve (a biosa sem) hogy változtassanak a konfiguráción.
gyárilag van előlapi usb,audio,és venti a házban,EZ a gyári konfig,ezt keresi induláskor,naná hogy sír ha bármit nem talál.
az enyém már üzemen kívül van,de aki használja majd belenéz a biosba,hátha van ami kikapcsolható ezek közül,bár nekem nem rémlik ilyen lehetőség. -
c4bB
csendes tag
válasz norbert1998 #41564 üzenetére
"Kivel tudnám letesztelni hogy vajon télleg van-e baja?"
"Nincs ilyen proceszorom nem tudom én letesztelni semmivel sem."
-
c4bB
csendes tag
üdv emberek.
szenvedek egy géppel,kéne egy kis segítség,hátha valaki járt már így.
HP 800 G1 tower változat.
a matrica szerint win8 volt rajta,de nekem win 8.1-em van,azt szeretném használni.
hibátlanul feltelepül,minden tökéletes de nem fogadja el a serial-t,nem tudom aktiválni.
ha másik gépben telepítem és átrakom a vinyót akkor is átírja a serialt és aktiválatlan lesz a win.
ezért gondolom,hogy a gép (az alaplap) csinálja,tárolja valahol az eredeti kulcsot vagy vmi hasonló.
biosban már mindent letiltottam,kikapcsoltam amiről úgy gondoltam,hogy köze lehet a problémához.
bármi ötlet? -
c4bB
csendes tag
válasz Raz3raddict #57210 üzenetére
igen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest