Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
spista222
addikt
Ezeket találtam hirtelenjében:
2x8-as PCI-e ASUS M4N75TD
2x16-os PCI-e ASUS M4N98TD EVO -
panses
aktív tag
Hali! Asus alaplapom van nekem is raid0-n Win7x64-el. Bár nekem még a j-micronos raid vezérlő van rajta! Asus weblapjáról szedtem le hozzá drivereket kb. négyet és asszem csak valami régebbi vistás driverrel lett látható a hdd Próbálj te is több drivert beszerezni... Elég nagy szívás de ha egyszer feltelepszik akkor atomállat Sok sikert!
"Az élet nem habostorta elvtársak"
-
baboss
őstag
Most derült ki hogy lap a lapért lenne cserélve.3-3 év gari van mindkét lapon. Ami furcsa nekem hogy a 8gb ramját is elcserélné az én 8gb ramomra.Ha így lenne a csere mi a gari rá hogy ha postázom a lapot meg a ramot megkapom az övét.Nehogy az legyen ,hogy postázom a motyót és nem kapok cserébe semmit.
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
ravail
senior tag
válasz Garsza #14246 üzenetére
Szia!
Nem tudom, jól értem e, de ezen a fórumon azt írják -ha jól értem-, hogy az "Asus P5GC-MX rev. 3.02G" a korai változata (edődje?) az "Asus P5GC-MX/1333"-nak. Ha ez igaz, akkor ehez viszont van fönt BIOS frissítés. -
ravail
senior tag
válasz Garsza #14269 üzenetére
Sajnálom. Akkor ott sem tudják jól. Talán, mivel az adatlapd szerint több Asus termék tulajdonosa is vagy, így bármelyik alapján regisztrálhatsz az Asus Member oldalon. A regisztáció után belépve, tedd föl a kérdésedet és kérj linket a BIOS frissítéshez. (Amilyen nyelven kérdezel, úgy válaszolnak.)
Sok sikert! -
Jenő76
tag
válasz Garsza #32523 üzenetére
Asus z87-c lapom is ennyit enged szabályozni pedig fan expert 2-es . Szerintem fan expert 2 az egy hardware-s szabályozás , tehát hiába rakod fel az fan expert 2 programot, lehet működni fog de semmivel sem tudsz majd többet szabályozni.
A 3 opcionális venti nem fix 12 V-ot ad ki ?
[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
válasz Garsza #35959 üzenetére
Ez a gond már megoldódott. Átraktam a Memóriákat másik két slotba így indul.
Viszont van egy másik gondom egy másik géppel.
Gigabyte GA-MA790XT UD4P
Phenom 2 X4 3,2GHz CPU
2x2GB Kingston ram
Gigabyte HD4850 videókártya
tracer Higlander 550W táp.Olyan gond van hogy fogja magát és semmiből semmi kikapcsol mintha áramtalanítva lenne. Utánna csak úgy lehet vissza kapcsolni a teljesen kihúzom a konektorból majd vissza dugom. (lehetséges hogy a táp szarakszik?)
-
Balathruin
veterán
-
norbert1998
nagyúr
válasz Garsza #40130 üzenetére
ez inkább alaplapos problémákkal foglalkozik, a kolléga által linkelt pedig pont azzal, amit te is kérdezel, hogy melyik lap a jobb neked
mrszitya: nem feltétlen hiba, nekem is teljesen máshogy szól a két csatlakozó, bár inkább pont fordítva, mint nálad, ami talán még logikusnak is tűnik, mert a hátsóra általában erősítőt szoktak tenni
[ Szerkesztve ]
-
Gery15
addikt
válasz Garsza #40346 üzenetére
Nincs értelme telepíteni, mivel betetted a dedikált vga-t így az integráltat tiltja is. Ezáltal nincs meg az "előírt minimális követelmények". Ha annyira felakarod telepíteni akkor vedd ki a dedikáltat és kösd át a monitort az integrált vga csatijára, majd telepítsd. Egyébként az Intelnél nem APU-nak hívják, hanem IGP-nek.
(#40347) trancemusic: Mivel dedikált vga-ja van így nem is lesz.
[ Szerkesztve ]
HyperX
-
Garsza
veterán
-
trancemusic
senior tag
válasz Garsza #43757 üzenetére
Hűtő visszarakásakor a cpu vmelyik oldalra eltolódott, nem érintkezik rendesen.
Vagy elhajlott foglalatláb okozhatja.
Hibák 70%-a ez miatt van.
Mindössze egy-két oldalt kellett volna visszaolvasni a topicban.
Nagyon gyakori hiba.Moderátor úr!
Topic összefoglalóba be lehetne tenni, mert minden 3. hiba lga foglalat miatt van.Tehát:
Foglalat miatti hibák:
Nem indul a gép, folyamatosan restartol.
Nincs kép.
Nem megfelelő a pcie sebesség.
Csak safe módban van kép.
Memória nem működik.
Dual channel nem működik.
Egyik ram csatorna nem működik.
Stb.. stb... -
Nefri
csendes tag
válasz Garsza #43830 üzenetére
OO micsoda trükköket tudsz Megpróbáltam és működik azaz a táp beindul, meg az összes további rácsatlakoztatott eszköz. Tehát, ahogy mondtad, ebből következik, hogy valószínűleg az alaplappal lesz a probléma bár elég tanácstalan vagyok, hogy miféle. Valószínűleg csak részlegesen ment tönkre és az indítójel továbbítása + ház áramellátásához kapcsolódó részekkel van a gubanc. Illetve előbb felfedeztem, hogy az alaplapon az alaplap és a ház elektronikájának csatlakozó kábelei mellett van egy kis piros lámba, ami viszont nem világít. Nem vagyok biztos benne, hogy ez pont erre vonatkozik, de könnyen elképzelhető.
Csodálkoznék ha ilyen minimális információkból megtudnátok állapítani a problémát, de ha bármi javaslatotok van írjatok bátran, minden tippért hálás köszönet!
-
Starchm
őstag
válasz Garsza #63740 üzenetére
Semmi logikus ötletem nincs rá hirtelen
Egyébként:
Összeépités óta / oc-zás óta jelentkezik ez a probléma?Ha összeépités akk kivenném a procit és újra visszaraknám majd picit kevésbé húznám rá a hűtőt, mert a 00 általában proci hiány/ rossz érzékelés.
Ha meg oc óta akkor leszedném az oc-t akár 1-2 hétre és megnézném úgy mindig jó-e.
-
ricsi99
addikt
válasz Garsza #64844 üzenetére
Gondolom megvan az a rész ahol beállitod a boot sorrendet
usb
hdd
fdd
miegyébb
keres olyan menut ahol kiválaszthatod mi legyen az elsödleges hdd.Ha végképp em megy akkor ahogy a szervízben tanultuk:
Igy dugd össze a kábeleket
Sata1 -boot hdd
Sata2-3-4-5-6 csillagos ég meg a többiHa üsszekutyultad már a biost akkor "load safe default" after "save and exit"
[ Szerkesztve ]
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
Starchm
őstag
válasz Garsza #66168 üzenetére
Ebben a topikban fixen jobb választ kaphatsz rá, és ha jól emlékszem ott már egyszer tárgyalva is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B460M DS3H alaplap Intel i3-10100 processzorral, CoolerMaster hűtővel
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz PVXR548G80C38K
- X79 E5 V3.2 S1 + E5 Xeon 2687W + 32GB Ram + Raijintek óriáshűtő
- Asus TUF X299 Mark I.
- Gigabyte GA-P55-UD6 Alaplap/ Intel CPU Core i7-860 Ingyenes szállításal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest