Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
KiSSuE
tag
válasz Dilikutya #24295 üzenetére
Szia!
Nagy eséllyel valamit nem jó helyre dugtál, vagy fordítva van bedugva. Próbáld meg vinyó, alaplap, proci, táp, memória, VGA-val csak egy SIMA konfiggal. Ha úgy megy, akkor szépen lassan egyenként kötögess be mindent és meglesz a bibi.
Egyszer én is így jártam fél részegen, amikor a szőnyegen össze dugdostam a cuccokat de az AGP videókártyát fordítva (a másik irányaba) dugtam bele.
Üdv.: KiSSuE
[ Szerkesztve ]
A szex olyan, mint egy számítógépes játék: A szerencsésebbeknek mászkálós-lövöldözős, a kevésbé szerencséseknek stratégiai, a pecheseknek meg szimulációs.
-
KiSSuE
tag
válasz Dilikutya #24299 üzenetére
Húzz le róla minden felesleget és próbáld úgy. Egy memória modul legyen benne és egy HDD
Ha úgysem akkor esetleg szedd ki a VGA-t. Ha úgy elindul akkor megvan a bibi és a ventik is pörögni fognak.
Ja és a hangot is húzd ki
[ Szerkesztve ]
A szex olyan, mint egy számítógépes játék: A szerencsésebbeknek mászkálós-lövöldözős, a kevésbé szerencséseknek stratégiai, a pecheseknek meg szimulációs.
-
BJanee
tag
válasz Dilikutya #24301 üzenetére
Egyszer egy nálam levő alaplapon volt 2db! púpos kondi és a lap hasonló tüneteket produkált (power megnyomására épp csak megmoccant a venti), ezeket kicseréltem és a lap pöcc röff, elindult! Bár a te lapod elég újnak néz ki, viszont teszkó gazdaságos táppal elég hamar el lehet érni ezt az állapotot. Ha nincs ránézésre ilyen kondi rajta, akkor félő, hogy vagy egy FET, pl. tápáramkörben, vagy valamelyik híd lesz a ludas. Ebben az esetben garanciába vissza, ha lehet.
[ Szerkesztve ]
rövid az élet, hosszú a sír, addig nyögjön, ameddig bír..
-
Abrion
senior tag
válasz Dilikutya #24301 üzenetére
nekem kicsit drasztikusabb megoldásom van, vegyél le mindent. csak az alaplap a két tápkábel és a cpu legyen, aztán nézd meg minden csavart, lazítsd ki aztán húzd meg, mozgasd az alaplapot és aztán kapcsold be, ha nem jó, akkor áramtalanítsd és vedd ki az elemet, nézd meg van e benne erő, rakj be egy másikat, és próbáld újra, ha így sem indul be, akkor vedd ki a cpu ventijének a vezetékét az alaplapról és rakd másikba, ha így sem megy, akkor alaplap kukába, esetleg nézd meg a cpu foglalatát, lehet az is hibás, és talán megjavítható, vagy a ventin túl sok a por az is okozhat extrémen ilyet.
-
KiSSuE
tag
válasz Dilikutya #24307 üzenetére
Akkor alaplap. Szerintem zárlatos valahol, azért nem indul a táp. Ha kiszeded a lapot, az asztalon sem indul?
[ Szerkesztve ]
-
Abrion
senior tag
-
Abrion
senior tag
válasz Dilikutya #24311 üzenetére
egy ucso tipp, vedd ki az alaplapot a házból, tisztítsd meg, és rakd vissza a házba és próbáld meg utoljára bekapcsolni, de most rakd be a ramo/t/kat is.
ezt még senki nem kérdezte, rá van az alaplapra csatolva a hangszóró? ha nincs akkor rakd rá, lehet add hang jelzést. -
-
senior tag
-
senior tag
válasz Dilikutya #51543 üzenetére
Cpu benchmark.net rol vannak az eredmények.
Ezek a xeonokat i7 980 maggal rendelkeznek. Ami ugye otthoni cpu. A xeonok ezekből kerülnek kivàlasztasra. A jobb példányok. Így ipari felhasználásra mehetnek a kiválasztottak.
Szál nekem még bárkinek nagyon is jók otthonra. Sőt jobb mint a többi.
Az enyém 3.2ghz ig húzható csak, de alaporajelen 60w eszik. Igazi alacsony fogyasztású kis pc ami előtt nincs akadály. Egy rampage GENE lapban ami mATX . Bitfenix Prodigy házban fullos.....
Az x5650 4,7ghz ig is elszaladhat..."Az életben soha semmi nem lesz elég,de élünk és harcolunk!"
-
varmi2
nagyúr
válasz Dilikutya #51584 üzenetére
Intelnél? Ez az egyik betegsége ennek a foglalat típusnak. Rengeteg memoria hiba ennek tudható be, hogy az adott memória foglalathoz tartozó lábak elhajlottak. Amd-nél, ahol a cpun vannak a lábak, azok sokkal masszívabbak, alig van elhajlott láb.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
senior tag
válasz Dilikutya #51616 üzenetére
Müködik. A telomra kellett leszedni és onnan àtteni pc re, de siker.
Amiket a qualcom ar8171 re szedtem le azokból kivétel nélkül hiányzott az exe file.
Végül az Asrock oldaláról szedtem le olyat,ami jó lett.
Köszi"Az életben soha semmi nem lesz elég,de élünk és harcolunk!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hardcore café
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Spórolós topik
- Half-Life 2
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest